Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167: Ida'nın Oğlu

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 82.3%
  • Orta

Kullanılan: 10 12.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    79
Harald ve xebec 2 tamamiyle zıt örnek.Harald kahpe oğlu adam.xebec adam oğlu kahpe.
Bu hangi pencereden baktığınıza göre değişir.
Adam ne yapıyorsa, halkını korumak için yapıyor. Kardeşi de ona hak veriyor olmalı ki, bilincini kaptırmadan önce söylediği son sözler, Harald'dan uzak dur, oldu.

Harald, Xebec ile aşık ataca kadar güçlü, yani serideki en güçlü birkaç karakterden biri. Ama Oda onu çerçöp korsanları kesmek için gönderiyor. İmu, Harald'ı gidip Yeni Çağın potansiyel canavarlarıyla savaşmaya göndermeliydi. Kaido'yu, Linlin'i, hatta belki de Beyazsakal'ı bile yenebilecek güçte bir canavardan bahsediyoruz. Henüz prime vakitlerinde değiller. Hatta gerekirse gidip dev korsanlarını da yanına alıp 4 İmparator sistemini oluşmadan engelleyebilecek bir kuvvete sahipti neredeyse potansiyel olarak. Elbafın toplamı bu kadar güçlü. Ama o çerçöp korsanlara kılıç sallamaya devam etsin. Oda yanlış yerden giriyor...

O değilde bölümlerde hepsinin çaresizliğini hissediyorum. O kadar güçlü adamlar şu Dünya Hükümetini yıkamıyor. Demekki bir iş var burda, Shanks bile zamanında girmiş bir bakmış olay büyük bekleyim demiş.
Luffy reizin büyüklüğünü bi kere daha anladım.

Bu arada Balık bile tekledi Shanks'ın gözü. O gözün bi çizilesi varmış zaten. Teach çok çaba sarf etmedi muhtemelen.
Shanksın gözü bandajlı gibi gözüküyor. Eline bandaj geliyor gibi geldi kan oradan akıyor. Zaten çizdirmiş gibi gözü sadece yarayı açmış gibi geldi bana. Kaçırdığım bir şey mi var?
Edit: Çok B*ktan devrik cümle kurmuşum. Neyse idare ediverin :D

O değilde bölümlerde hepsinin çaresizliğini hissediyorum. O kadar güçlü adamlar şu Dünya Hükümetini yıkamıyor. Demekki bir iş var burda, Shanks bile zamanında girmiş bir bakmış olay büyük bekleyim demiş.
Luffy reizin büyüklüğünü bi kere daha anladım.
Bence Shanks olayın büyüklüğünü daha öncesinden biliyordur. Plan çizip onun doğrultusunda girmiştir, oradaki amacını tamamlayınca dönüp tayfa toplamaya başlamıştır

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık