Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Yazarin hatasi hepsi. Yasliliklarini boylesine karakterli cizdigi adamlarin gecmislerinde surungen olduklarini gorduk beni en cok hayal kirikligina ugratan da bu oldu. Bilmiyorum yani ben Roger’i One Piece’yi baslatan adam olarak gozumde cok buyutmusum. Shanks’in kaptani, dunyayi gezmis, kral olmus bir adami boyle gordugumde yasadigim hayal kirikliginin telafisi yok. Ayni seyler Garp icin de gecerli soyledikleriyle yaptiklari birbirini tutmayan 3 tane karakter say desem insanlara ilk siraya Garp’i yazarlar. Luffy serinin baslarindan balikadam kismina kadar korsan kral olacagim dedigi zaman ben de guluyordum ama gercekten o yonde saglam ilerliyor dediklerini gerceklestiriyor gucleniyor gucunu de iyi degerlendiriyor. Garp gibi gucunu icinde tutmuyor macera yasamak istiyor bu ugurda istese de istemese de gittigi yerlwrin kaderini degistiriyor. Bu demek oluyor ki Luffy ayni babasi Dragon gibi. Nefreti ve fikir edinme kabiliyetini babasindan almis hic dedesine cekmemis. Keza Dragon’un da Garp ile hic alakasi yok buyuk ihtimal Shanks gibi anne tarafina cekmisler ha Dragon oglunu dedesine emanet etti diye Garp karakterli bir insan diyemeyiz bu flashback’ta Garp hisseleri tamamen yerlerde cunku saf guc hic bir ise yaramiyor. Bu kadar guclu olmasina ragmen on yillar boyunca bir sey yapmamis bak ay degil yil degil on yillar boyunca yerinde saymis. Roger en azindan bu duzene comak sokmayi biraz basarmis onunla ayni gucte dedigimiz Garp’in pek bi alametini goremedik
Garp'ın geçmişini umarım düzgün yapar.

Garp'ın geçmişini umarım düzgün yapar.
Garp'ın geçmişi anca belki One Shot manga olarak gelirse gelir, bu saatten sonra detaylı geçmiş falan beklemeyin.
Bu adamın kahraman ünvanı alması God Valley olayında olmuştu, Garp bu ünvanı sevmiyordu burada da sebebini öğrendik.
En fazla Sengoku ve Tsuru, Garp'ı kurtarmaya giderse, üçü arasında komik bir geçmiş hikayesi veya yakın arkadaşlık hikayesi olur.

Genel olarak Garp'ın, Xebec'in hikayeleri bitti.
Yazar bize Garp ve diğerleri için bu geçmişi anlatmayı layık gördü.

Garp'ın geçmişi anca belki One Shot manga olarak gelirse gelir, bu saatten sonra geçmiş falan beklemeyin.
Bu adamın kahraman ünvanı alması God Valley olayında olmuştu, Garp bu ünvanı sevmiyordu burada da sebebini öğrendik.
En fazla Sengoku ve Tsuru, Garp'ı kurtarmaya giderse, üçü arasında komik bir geçmiş hikayesi veya yakın arkadaşlık hikayesi olur.

Genel olarak Garp'ın, Xebec'in hikayeleri bitti.
Yazar bize Garp ve diğerleri için bu geçmişi anlatmayı layık gördü.
Garp’in denizcilere girdigi zaman yasi 22 olarak biliniyor ve tanri vadisi olaylari da 18 sene sonra oluyor. Dragon o zaman yeni dogmustu yani. Garp denizci olmadan once evlenmis ya da denizci oldugu sene evlenmis. Aklima tek ihtimal geliyor Tsuru bunun esiydi

Xebec’in de Harald’a dediği gibi: “Dünya Hükümetinin kucağına oturmuşsun, nasıl daha iyi otururum diye çabalıyorsun.”

Bir deve yedirmesi gereken o iki meyveden birinin Nika meyvesi olduğunu öğrendik sanki.
Ah, Xebec. Keşke Harald'a bu kadar güvenecek kadar saf olmasaydın, o adam Nika olamazdı.
Nika için bile gereğinden fazla salak.

Xebec söylediği söz ile Harald'ı kendi üstüne mi koydu onu tam anlayamadım.

Dünyayı yıkabilecek tipte bir güç varsa da buna ancak Harald sahiptir sahip olabilir diyor.

Xebec söylediği söz ile Harald'ı kendi üstüne mi koydu onu tam anlayamadım.

Dünyayı yıkabilecek tipte bir güç varsa da buna ancak Harald sahiptir sahip olabilir diyor.
Elbaph’in sakladigi bir hazine var Loki fbsi basladigi sirada Harald oldurulurken bir sandik caliniyordu buyuk ihtimal o meyve ile alakalidir. Harald’in meyve yemesi sonucunda buyuk bir guce sahip olacagini dusunmustur

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık