Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Önceki bölümde demiştim, yenildiği belirtilmiyor diye. Tüm hakilerini koydukları saldırıda bile yenememişler, sadece domi reversi kaybolmuş.

Rocks öfke vurgusu yapıyor, dönüşümün temel özelliklerinden biri de bu demek ki. Jinbe'nin Big Mom karşısında dik duruşu gibi bu harekette de Domi Reversi'ye direnebilen biri çıkacak muhtemelen.

Rocks tayfasına eksi yazmaz. Adamlar oraya hazine için geliyorlar, Xebec için değil. Hiç kimse Rocks’u sevdiğinden takip etmiyor, hazine karı kız için, yani kendi amaçları için Rocks tayfasındalar. Yani Rocks’un arkasını toplamak zorunda değiller. Bunu Rocks da diyor zaten.
Ustat WB bosuna soylemis o zaman ayni tastan yemek yedik diye… Bilemedim cok kopuk cizmis yazar. Kaido ve Linlin’i anlarim da WB bildigin teneke cikti. Ankakusu adamini bulduktan sonra ucarak kacip gitti o zaman

Şebeğin iyileşmesi de yalan çıktı diş yine yok ve göz ile çenede yine hasar var.

İmu nerfü gelmese bu adam roger ve garpı dövermiş. İyileşme de olmadığına göre.
Roger ve Garp'ın atağı öldüremedi ama sonda Garling kılıç sokarak basitçe öldürdü. Şimdi Domi Reverse'de iken bu adam da iyileşme yok diyorsun yani öyle mi? Bir de gücü düştü diyon nerf aldı diyon. Allah kimseyi salt hater etmesin usta.

Kusura bakma reis senin gibi gözleri kapatıp yorum atmıyoruz sana kalsa garpın 20 yıl denizcileri çözmemesi bilmemesi de normal xD

Diş geri gelmiş diyordunuz geri gelmemiş. Aynı diş yine yok, daha önce aldığı göz altı hasarı ve çene hasarı yine var daha ne iyileşmesinden bahsediyorsunuz ?

Net bir şekilde bilinçsiz dövüştü adam bundan büyük nerf de olmaz. İyileşme vesaire de olmadığı için adama İmu nerfü gelmiş demek normal sadece fiziksel statı yükseldi diye güçlendi diyecek halimiz yok.
Saldırıdan önce ve saldırıdan sonraki zaman dilimindeki xebecin suratını yorumladığının farkındasın değilmi abi iyileşip tekrar yaralanıyor yani :)

Bilinçsiz şekilde yonkou üçlüsünüde aradan çıkarttı herif statları öküz gibi artmış zaten normalde battle ıq savaşı yapıcak karakter değil herif haki bas saldır saf güç savaşçısı adam ortada nerflik bir durum yok regen yok demek saçmalık zaten şeytan formundan çıkmışken nası regenlensin yahu :)

Öncesinden aldığı domi reverse ile aldığı hasarlar duruyor

Edit:

bir kaç sayfa sonra

Bu bölüm yerde yatarken

Onu bilemedim , çünkü Domi yenilenme özelliği veriyordu diye hatırlıyorum ( Dorrynin kolunun kesildikten sonra yenilendigini hatırlıyorum) emin de olamadım şimdi
Yukardaki yorumu editledim, bir kaç farklı sayfa aynı hasarlar devam ediyor hem domi reverse yemişken hem bu bölüm. Ortada iyileşen bir yer yok yani görüldüğü gibi.

Rocks'ın yanında olsa belki de yıkacaklardı hükümeti ve tarihi baştan yazacaklardı ama o hükümete köpek olmayı tercih etti. Korkakça bir seçim olsa da, halkı için daha az riskli olan yolu seçti diyelim hadi... Anlamadığım şey, bu yolu seçen Harald daha sonra ne yaptı da, Mu onun için bu sözleri sarf etti. İş işten geçti de aklı başına o zaman mı geldi, yoksa yanlışlıkla mı bir şeylere engel oldu ?
Harald'ı iblise çevirmesine neden olan olay olabilir.

Normalde Haral boyun eğmişken böyle bir şeye gerek yok. Sonradan ekstra bir durum yaşanacak, bu kadar çocuğu al götür ne yapıyorsun falan diyecek belki. Belki Lin-lin dahil çocukların CP'ya verilmesi-satılması olaylarına bağlanacak vs

Bm satar Kaido da çok kalmadı Rocks korsanlarında diğerlerine göre oda Bmyi takip edip satar. Wb nasıl Rocksun yanında yer almadı ya... Teach haksız da değilmiş

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık