Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Şebeğin iyileşmesi de yalan çıktı diş yine yok ve göz ile çenede yine hasar var.

İmu nerfü gelmese bu adam roger ve garpı dövermiş. İyileşme de olmadığına göre.

Berbat ötesi bir dövüş çizme yeteneği. Garp ve Roger ne oldu da bu duruma düştü yatalak olacak kadar , onu geçtim Domi reversi devre dışı kalmış yani Xebec buradan canlı kurtulabilirdi tabi WB ve diğerleri bırakıp gitmese .

Bu adamı çizdiği dönüşlerin bir anlamı yok ( tayfa dışındaki).

Şu Roger ve Garpın haline bak şaka gibi ...

Şebeğin iyileşmesi de yalan çıktı diş yine yok ve göz ile çenede yine hasar var.

İmu nerfü gelmese bu adam roger ve garpı dövermiş. İyileşme de olmadığına göre.
Saldırı sonrası panel bu ne nerfi ne yaşıyosunuz siz adam şeytan formdan çıkmış zaten niye regeni olsun dişide saldırı sonrası kırılmış demekki imunun kalan ömürleriniz karşılığı size güç veriyorum dediği ortadayken nerf diyosun valla garp roger gömmek için bi takla atmadığın kaldı kusura bakma.

Gaban ile Ray’e de yaziklar olsun Tanri Vadisi’ne sahit olan herkes sivamis. Bu savasin tek kazanani kutsal sovalyeler ve hukumet olmus. Garp, Roger, Xebec, Harald, WB, Kaido, Linlin vs hepsi kuliiyen teneke
Rocks tayfasına eksi yazmaz. Adamlar oraya hazine için geliyorlar, Xebec için değil. Hiç kimse Rocks’u sevdiğinden takip etmiyor, hazine karı kız için, yani kendi amaçları için Rocks tayfasındalar. Yani Rocks’un arkasını toplamak zorunda değiller. Bunu Rocks da diyor zaten.

Saldırı sonrası panel bu ne nerfi ne yaşıyosunuz siz adam şeytan formdan çıkmış zaten niye regeni olsun dişide saldırı sonrası kırılmış demekki imunun kalan ömürleriniz karşılığı size güç veriyorum dediği ortadayken nerf diyosun valla garp roger gömmek için bi takla atmadığın kaldı kusura bakma.
Beni öldürün diye yalvarıyodu adam, ondan bahsediyor muhtemelen.

Kusura bakma reis senin gibi gözleri kapatıp yorum atmıyoruz sana kalsa garpın 20 yıl denizcileri çözmemesi bilmemesi de normal xD

Diş geri gelmiş diyordunuz geri gelmemiş. Aynı diş yine yok, daha önce aldığı göz altı hasarı ve çene hasarı yine var daha ne iyileşmesinden bahsediyorsunuz ?

Net bir şekilde bilinçsiz dövüştü adam bundan büyük nerf de olmaz. İyileşme vesaire de olmadığı için adama İmu nerfü gelmiş demek normal sadece fiziksel statı yükseldi diye güçlendi diyecek halimiz yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık