Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Yav Gaban niye Garpı kurtariyor, daha ne kadar sacmalayacak bu adam.

Düşmanını kurtaran tayfa görülmüş şey değil, iyi bizimkiler de baygin Lucciyi kurtarsalardi Buster Calldan, bu kadar da olmaz diyoruz daha kötüsünü çiziyor.
Luffy demedi mi Zoro'ya git Smoker'ı kurtar diye
Hadi örneği var diye sesimizi çıkarmayalım da
İmu acaba Harald'dan sonu mutlu sonla biten hizmet istemişmidir:artiz:
Hazır bu kadar düşmüşken:artiz:

Zoroda Smokerı kurtarmıştı ve burada Sanji ona yaptığı yanlışı hatırlatmıştı. :good:
Smoker meselesine benzetmiştir.
Luffy demedi mi Zoro'ya git Smoker'ı kurtar diye
Hadi örneği var diye sesimizi çıkarmayalım da
İmu acaba Harald'dan sonu mutlu sonla biten hizmet istemişmidir:artiz:
Hazır bu kadar düşmüşken:artiz:
Garp için Rogerın Smokerı diyorduk da bu kadarini tahmin etmiyordum :)

Bu bolum nasil Rocks tayfasina, Harald’a Garling’e eksi yazdirdiysa Garp ve Roger’e de eksi yazdirir. Garp adami tutuklamaya gelmemis miydin reis ne diye adada birakiyorsun ya Roger oglum en azindan Xebec öldüğü zaman cesedini bir yerlere gomerdiniz. Ayrica Garp’in Dragon ile olan sohbetini ben cocuklugumdan beri bekliyordum bildigin Dallas’tan bir sekans cizmis. Evet, evet, evet… Garp karakterine de Oda’ya da WB’ye de yaziklar olsun be

Bu bolum nasil Rocks tayfasina, Harald’a Garling’e eksi yazdirdiysa Garp ve Roger’e de eksi yazdirir. Garp adami tutuklamaya gelmemis miydin reis ne diye adada birakiyorsun ya Roger oglum en azindan Xebec öldüğü zaman cesedini bir yerlere gomerdiniz. Ayrica Garp’in Dragon ile olan sohbetini ben cocuklugumdan beri bekliyordum bildigin Dallas’tan bir sekans cizmis. Evet, evet, evet… Garp karakterine de Oda’ya da WB’ye de yaziklar olsun be
Garpla roger baygın halde reis gaban ve ray taşıyor ikisini o ara öldürüyorlar xebeci :/

Tam özet biraz yalan.Raw'da baktım,ikisi de baygınlar.Kendileri gitmiyorlar,onları götürüyorlar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık