Garp roger ve xebecin suçu nedirki?Gaban ile Ray’e de yaziklar olsun Tanri Vadisi’ne sahit olan herkes sivamis. Bu savasin tek kazanani kutsal sovalyeler ve hukumet olmus. Garp, Roger, Xebec, Harald, WB, Kaido, Linlin vs hepsi kuliiyen teneke
Garpın xebecin okadar dediğine rağmen gözleri önünde garlingin adama son vuruşu yapmasını izledi sonrada BEN DENİZCİLERİ KURTARCAM diyip hükümetin köpeği olmasıGarp roger ve xebecin suçu nedirki?
Yorumu görünce aklıma hemen Witcher 3'ün hikayesi geldi, orada da küreler birleşiyordu da canavarlar dünyaya geliyorduHarald'ın 1000 yıl muhabbeti baya sıkıntı, gerçek tarihi biliyor heralde bu adam. Mu dünyasında kendi halinde koşup oynarken insanlar 2000 yıl önce gelip bu gezegene çöktü belki de. 900 yıl önce Mu gücü ele geçirince Antik krallığı ezip geçmiştir. Daha serinin 3000 yıl öncesi de var. Gerçi 3000 yılda yetmiyor; Elbaf'ta 3000 yıl öncesine ait robot gibi mekanik bir şey vardı, teknoloji 2000 yılda o seviyeye geldi desek en az 5000 yıl öncesi falan var bu gezegenin. Ya da bu dünyanın tarihi 3000 yıl önce gezegene o teknolojiyi getirenler tarafından başlatıldı ama böyle bir durumda da hikayenin geçtiği gezegen dışı başka gezegenleri konuşmak gerekecek. Oda hayırlısıyla bir bitirseydin şu seriyi...
Ağa manga gelsin ya da Raw'ı oku istersen.Tam özet biraz yalan atmış.Garpın xebecin okadar dediğine rağmen gözleri önünde garlingin adama son vuruşu yapmasını izledi sonrada BEN DENİZCİLERİ KURTARCAM diyip hükümetin köpeği olması
roger en az - yiceklerden fakst etkisiz kadı bence
Xebecinde tek suçu domi reverse yemek ve haraldla dost olması
Rawlara iyi bakıyomusunuz garp ve roger baygın kıpırdayamıyor :/Garpın xebecin okadar dediğine rağmen gözleri önünde garlingin adama son vuruşu yapmasını izledi sonrada BEN DENİZCİLERİ KURTARCAM diyip hükümetin köpeği olması
roger en az - yiceklerden fakst etkisiz kadı bence
Xebecinde tek suçu domi reverse yemek ve haraldla dost olması
Diyaloglara da bakariz ama onlardan bagımsız olarak;