Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Bana göre Xebec'in hedefi dünyanın en tepesine çıkmaktı. Bunun için karşısında kim olursa olsun onları yenmek istiyordu. Olan düzen hiç umrunda değil sadece kral olmak istiyor.

Nika ise olan düzen'e karşı savaş vermek istedi. Dünya'yı tek bir toprak altında birleştirmek istiyor. Büyük ihtimalle yok etme kavramı da oradan geliyor olabilir. Manganın adı da zaten One Piece "Tek parça"

Biz seride 2 tane mitolojik karakter biliyoruz.

Joy Boy ve Davy D. Jones

Joy Boy'un yani Nika formu taşıyan kişinin hasır şapka taşıdığını varsayarsak, Joy Boy'dan sonra gelen Nika'nın bir dev olduğunu düşünüyorum. Kutsal topraklardaki büyük hasır şapka da onun sebebi olabilir. Hatta buza dönmüş devler de bana göre ona gönderme çünkü seride demirci devlerden bahsederken dondukları da söyleniliyordu.

Loki yavaş yavaş tayfaya geliyor. Luffy'nin nika formunu gördükten sonra bana göre kaçınılmaz olacak. Asıl sorun buna nasıl tepki verecek

edit: konu devler olunca hep büyük düşünüyor olabiliriz. Harald’ın bahsettiği şey joy boy için yapılan antik silahlarda olabilir. Biz bunu genelde gerçek silah olarak düşünüyoruz ama poseidon dediğimiz şey sharoshi çıktı. Momo ve vivi de antik silah olarak karşımıza çıkabilir.

Aslında 3 ülkenin coğrafyasına bakınca birbirinden farklı olduğunu da görebiliyoruz. Sharoishi suyu, momo toprak ve vivi de ateş(çöl) temsil ediyor olabilir.
Joyboy ve Davy D. Jones mitolojik karakter değiller.Boş yılda yaşamış kişiler.(Davy D Jones un ne zaman yaşadığı belli değil)
Güneş tanrısı Nika elbafın 5000 yıllık mitolojik bir karakteri.Kara Nika diye bir şey yoktur.Olması saçma olur.Her daim Nika anlatılırken beyaz savaşçı olarak anlatıldı.Özgürlük tanrısı olsun,yıkım hem beyaz olarak anlatıldı.

Joyboy ve Davy D. Jones mitolojik karakter değiller.Boş yılda yaşamış kişiler.(Davy D Jones un ne zaman yaşadığı belli değil)
Güneş tanrısı Nika elbafın 5000 yıllık mitolojik bir karakteri.Kara Nika diye bir şey yoktur.Olması saçma olur.Her daim Nika anlatılırken beyaz savaşçı olarak anlatıldı.Özgürlük tanrısı olsun,yıkım hem beyaz olarak anlatıldı.

Bu karakterler hakkında detaylı bir bilgimiz yok. Garp ve Roger gibi karakterler nasıl efsane olarak anılıyorsa, 800 yıl önce yaşamış ve bunların hikayesini anlatırsanız bu efsane olmaktan çıkar mit olur.

Kara nika olayı bir kere saçma. kim böyle saçma bir teori çıkardı gerçekten merak ediyorum

Bu karakterler hakkında detaylı bir bilgimiz yok. Garp ve Roger gibi karakterler nasıl efsane olarak anılıyorsa, 800 yıl önce yaşamış ve bunların hikayesini anlatırsanız bu efsane olmaktan çıkar mit olur.

Kara nika olayı bir kere saçma. kim böyle saçma bir teori çıkardı gerçekten merak ediyorum
O kara nika olayı spoylırcılardan çıktı. İlk başta bu kara nika kabusu gözüktüğü bölümde spoylırcılar kara nika diye spoylır attılar. Sonra millet teori çıkarmaya başladı, kara nika beyaz nika falan diye. Ondan sonra bölüm çıkmasına rağmen konuşulmaya devam etti. Kısacası spoylırcıların halt yemesi.

Mitlojikler var olup olmadığı belli olmayan karakterlerdir.Joyboy'un ve Davy D Jones'un yaşamış olduğu biliniyor.Nika her daim mitolojik bir tanrı olarak geçiyor.Siyah Nika olayı bir çocuğun Nika'yı beyaz saçlı, siyah bir çöp adam çizerek ve Elbaf'ta çocukların büyük kabusları gösterilirken siyah tankı Beyaz saçlı Nika'dan oluşturulmuş bir teoridir.

Şu İmu'nun sürekl igözünün mözünün çizilmesi aşırı baydı yani böyle yeter artık diyesi geliyor insanın. One Piece'e tekrar başlatan Rocks, Tanrı vadisinin reziliği, çöplüğü nedeniyle One Piece'e tekrar ara verdiyor. Çok boştu çok..

Yav Gaban niye Garpı kurtariyor, daha ne kadar sacmalayacak bu adam.

Düşmanını kurtaran tayfa görülmüş şey değil, iyi bizimkiler de baygin Lucciyi kurtarsalardi Buster Calldan, bu kadar da olmaz diyoruz daha kötüsünü çiziyor.
Zoroda Smokerı kurtarmıştı ve burada Sanji ona yaptığı yanlışı hatırlatmıştı. :good:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık