Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Artık günümüze dönsek te, Luffy & Loki sahneye çıkışlarını izlesek. Ayrıca şu kontrol altına alınmama olayını nasıl çözecekler, daha önceden Joy Boy un mühürlenmiş hakisiyle hepsini geri şutladılar. Ama Xebec in hakisi kontrol altına alınmamaya yetemedimi yoksa hakiyle alakası yokmu. İki oldu joy boy dan özür diliyorlar hem, im acaba joy boy u kontrol altına aldıda dostlarıda onunlamı savaştı bi b.k anlamadım bu işten.

Garpla ilgili TV bölümleri savaşında Garp taraftarları averaj farkıyla kazanmıştır. Tebrikler.
Yeni kapışmaları için Dragonu çıkaran herif ace olayında niye geri durdu kavgası geliyor. O suçluydu, denizciler şöyle böyle idi vs. diye yeni kavgalar yükleniyor.

Xebec zahirde kötü bir karakter gibi geliyordu geçmişe dönülmeden önce lakin macerasının sonunda saygı duyulan hatta gercek korsankral olarak anılacak birine dönüştü. Teachin son savaşta imuya karşı savaşanlar arasında olacağı kesinleşti bence.
O nasıl oluyor Reis ? 4v2 nerede ?

@Reiper adamı öldürdüler olayı da kolpa çıktı xD
Yav adam ağzıyla beni öldürün diye yalvardı, ağladı, onu bile becerememişler :)

Bu bölüm Garp tutuklanmış oğlunu hapisten çıkarmış. Şimdi bu Garp'ın Nezumi'den ne farkı var ? Nezumi Arlong'dan rüşvet alıp kendi menfaatine bakıyor, Garp da suç işlemiş, amirine silah çekmiş, emre itaatsizlik etmiş oğlunu hapisten çıkarıyor. Aynı bizim bürokratların çocuklarına, hısım akrabalarına torpil yaptığı gibi, aynı dayısı olan magandaların hapis yatmadığı gibi. Porsche ile milleti biçen çocuğunu yurtdışına kaçıranlardan ne farkı var Garp'ın ?

Garp oğlunu savaş alanında kurtaracaktı, Muffey Dragonu delip öldürmek üzereyken onu kurtaran WB oldu, devamında Dragon, önündeki Garp'a BABA BABA diye bağırırken nerdeydi Garp, geçti borun pazarı :)

Yav adam ağzıyla beni öldürün diye yalvardı, ağladı, onu bile becerememişler :)

Bu bölüm Garp tutuklanmış oğlunu hapisten çıkarmış. Şimdi bu Garp'ın Nezumi'den ne farkı var ? Nezumi Arlong'dan rüşvet alıp kendi menfaatine bakıyor, Garp da suç işlemiş, amirine silah çekmiş, emre itaatsizlik etmiş oğlunu hapisten çıkarıyor. Aynı bizim bürokratların çocuklarına, hısım akrabalarına torpil yaptığı gibi, aynı dayısı olan magandaların hapis yatmadığı gibi. Porsche ile milleti biçen çocuğunu yurtdışına kaçıranlardan ne farkı var Garp'ın ?

Garp oğlunu savaş alanında kurtaracaktı, Muffey Dragonu delip öldürmek üzereyken onu kurtaran WB oldu, devamında Dragon, önündeki Garp'a BABA BABA diye bağırırken nerdeydi Garp, geçti borun pazarı :)
Bulurlar bir hikaye Reis sen takılma bunlara xD

Yalnız şunu net söyleyeyim roger ve garp, Şebek tayfasını bitirme işi falan komik bir anlatım olmuş. Şebek tayfa saçma bir sebepten çekip gitmeseler kaptanlarını dövüp de götürebilirlerdi bu kadarını onlar da yapardı.

Bulurlar bir hikaye Reis sen takılma bunlara xD

Yalnız şunu net söyleyeyim roger ve garp, Şebek tayfasını bitirme işi falan komik bir anlatım olmuş. Şebek tayfa saçma bir sebepten çekip gitmeseler kaptanlarını dövüp de götürebilirlerdi bu kadarını onlar da yapardı.
Akainu kafasının bir kısmını aldıktan sonra bıraksak WB için yaşardı diyen seni bu şekilde görünce yine şaşırmadık.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık