Ve onun gerçek oğlu Teach.Xebec gerçekten bambaşka bir karakter, "sıçanların kralı" demişti Imu'ya.
Bu bölümde sıçanın kim olduğunu öğrendik, Garling.
Ve onun gerçek oğlu Teach.Xebec gerçekten bambaşka bir karakter, "sıçanların kralı" demişti Imu'ya.
Bu bölümde sıçanın kim olduğunu öğrendik, Garling.
O yüzden averaj farkı dedim ya zaten cane. Gerçi üç eski yonkonun Garptan kaçışını yeterince değerlendiremedi @Alpamis , yoksa daha rahat bir maç olurdu.O nasıl oluyor Reis ? 4v2 nerede ?

Yıllardır formda ikiye ayrılan tarafları birleştirdi garling reis dragon bol acılı öldürür umarım kendisiniHep eleştirmek olmaz, biraz da Garling'in iyi taraflarından bahsedelim.
Garling sayesinde Garp haterları ve Garp fanları aynı tarafta buluştu, iki taraf birden Garling ile dalga geçiyor.
En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük.![]()
Garp ve WB konusunda onunla mantıklı bir zeminde tartışılmaz. WB resmen gömüldü bu adada.O yüzden averaj farkı dedim ya zaten cane. Gerçi üç eski yonkonun Garptan kaçışını yeterince değerlendiremedi @Alpamis , yoksa daha rahat bir maç olurdu.
Neticede tamam işte Garp cahilmiş, güçlüymüş, son dk bir de dragon falan kurtarmış. Sen de biraz uzlaşmacı ol şimdilik![]()
Garling mentalite:Kale çizgisinde duran topa dokuniyim golu ben atmışım saysınlarGarling![]()
Garling Dragon’un rakibi bile olamaz. Sabo’yla eslesirYıllardır formda ikiye ayrılan tarafları birleştirdi garling reis dragon bol acılı öldürür umarım kendisini![]()