Lan şakamısınız temassız kullanmıyor diye daha zayıfmı oluyor 4 sene önceli garp temassız kullanıyordu.![]()
Luffy`nin hakisi burdaki garp`dan daha güçlü sanki.
Temas bile yok kaido`nun yediği darbede.
Lan şakamısınız temassız kullanmıyor diye daha zayıfmı oluyor 4 sene önceli garp temassız kullanıyordu.![]()
Luffy`nin hakisi burdaki garp`dan daha güçlü sanki.
Temas bile yok kaido`nun yediği darbede.
Shanks’ın Roger’ı örnek alması, kılıç ustası olması ve Mihawk’la düello yapması da bunu destekliyor. Üstelik hepsi haki kaplamasını da kullanıyor. Demek ki kılıç ustalığı sadece teknikle sınırlı değil, haki saldırılarını da içine alıyor. Gerçi Zoro King ile dövüştüğünde bu durum belli olmuştu.TV yi okuyunca benim gördüğüm Roger ve Garp'ın ne kadar zayıf olduğu. Lütfüye laf ediyordum her arc birilerinden yardım alıyor, birileriyle ittifak yapıyor, sürekli içerden hainler çıkıyor diye, meğer dedesiyle örnek aldığı adam da böyleymişSu flashback’i basindan itibaren tek seferde okursaniz Lutfu ve saz arkadaslarinin zayifligini anlarsiniz. Tayfada bilincli olarak Lutfu ve Sanji haki kullaniyor sag kol Zoro ise daha ne kullandigindan habersiz. Bu tayfaya timeskip lazim baska turlu olmaz
Abi o sahne nasıl bir sahne yahahahahaTüm dediklerini çürüten tek sahne. Daha fazlasına gerek yok. Gün batımın da sonuçlanmayan dövüşlerinden dolayı, Gaban WB denk demezsin değil mi.. Demezsin diye umut ediyorum. Rayleigh bile koymadılar karşısına, WB-Roger ayrı takıldı. Lütfen 6 yıl geçirmesini anlatma, burada 6 yıl geçirmeden kıyaslamalarını yaptın..
![]()
Bakıpta varmış ne demek hocam, Shanks zaten Roger'ın tekniklerini kullanıyor. Hocam iyi misin?
Cımbızla hocam biraz daha cımbızla.. Kadimlerden tabiki Devil Xebec güçlü, öyle olmasaydı. IMU Saturn'un kontrolünü ele almazdı.. Gaban geldiğin de Gunkoların gücünün yetmeyeceğini nasıl anlayıp nasıl geldiyse, burada aynı paralellik bulunuyor. Roger tek başına yendi ya yenebilir argümanı hiç bir şekilde ortaya koymadım. Garp ile yendiğini özellikle belirttim. Bu varlıkları şimdiye kadar eski JB,Xebec, Garp ve Roger, Gaban yenebildi. JB Luffy'nin yapamadığını Roger ve Garp'ın haki ile yaptığını söylüyorum. Roger'ın Devil Xebecten üstün olduğunu hiç bir yazımda göremezsin. Her zaman ki gibi kendi kafanda yaptığın tezat çıkarım.

Wano Kaido ve Linlin'i ezerler.Ray ve Gaban nerenin kralları acaba
Çocukken tayfasındaysa merak edebilir ya.Bu senaryo zortladı zaten ama bu adamın bi yerden çıkması lazım artık.Wano’da yok burda yok en güçlülerin olduğu hiçbir ülkede ve olayda gözükmemiş nasıl almış bu ünvanıMihawk Marineford'da WB ile arasındaki güç farkını görebilmek için slash atmıştı. Vaktinde tayfasında olsaydı böyle bir merağı olmazdı bence.
Ben Jinbei’yi, Yamato’yu vesaire tayfadan saymiyorum kaldi ki Jinbei tayfanin en zayif elemanlarindan biridir. Dedigim gibi Zoro cok akilsiz gercekten. Inanilmaz guclu birisi ama kafa olmayinca sag kol sol kol on kol arka kol ne olursan ol farketmiyorJinbei ve Zoro'da haki kullanıyor.Zoro kral hakisi olduğundan haberi yok.Timeskip olursa tayfa adalarını kaybeder.
Yav işte böyle ha 4v2 tüm şebek tayfasını yok etmekten 2v1'de aynı anda bilinçsiz düşmeye geldilerTV yi okuyunca benim gördüğüm Roger ve Garp'ın ne kadar zayıf olduğu. Lütfüye laf ediyordum her arc birilerinden yardım alıyor, birileriyle ittifak yapıyor, sürekli içerden hainler çıkıyor diye, meğer dedesiyle örnek aldığı adam da böyleymiş@RedTeroR
TVde Rogerin sağ kolu ve sol kolu nerde söyleyebilir misin ? Ortalarda yoklarHani bunlar kral haki sahibiydi şöyle kraldı böyle kraldı, Kaidonun dediği gibi Ray ve Gaban nerenin kralları acaba
Abi o sahne nasıl bir sahne yahahahaha
Sen anime fillerlarını canon sayıyorsan Yami Teach de WBye aparkat atıp uçuruyordu, anime izlemeyin, izletmeyin, mangada yok böyle sahne
Shanks kamusari kopyalamış olabilir. BM de Ikoku atıyor devlerin tekniği ama devlerin başka hareketlerini kullandığını görmedik mesela. Rogerda şuana kadar wifi haki salınımıyla birilerini yıldırma/formdan çıkarma falan görmedik, o yüzden şuan için yok derim, çıkarsa ona göre konuşuruz.
IM orda kim varsa onun içine giriyor, Gunkonun da içine girip Xebeci dönüştürebilirdi, kendi bileceği iş, tek başına bu iblis Xebec > Kadimler denemez. Örnek olarak, Nika Satürnü kağıt helva gibi parçalayabilirken Merkür'e vurunca eli yamuluyor. Kadimlerin bile her biri farklı güçte ve yetenekte. Yine Satürnde yanlış hatırlamıyorsam kral haki gösterilmezken Marsta ve Merkürde hayvan gibi kral haki gösteriliyor.
Xebec'in Garp'ın ve Rogerın Gorusei yendiği nerde görülmüş, iyice uçmaya başladın, onların yendiği ki Xebecin tek başına tamamen yendiği gösterilmiyor, sadece sıradan insanların iblis hali. Gorusei başka şey iblis form başka şey. Gorusei iblis formda değil, muhtemelen gerçek insan + uyanmış meyve + haki + kara büyü falan var. İblis hali ise normal insan + IMin büyüsü/meyvesi neyse İkisinin mekanikleri farklı. Satürnü atomuna kadar parçalasan da yine düzelebilir gibi, iblisde öyle değil, rejenereyi aşınca öldürüyorsun Roger-Garp öveceğiz diye uçmaya gerek yok.