Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 80 66.7%
  • İyi

Kullanılan: 23 19.2%
  • Orta

Kullanılan: 8 6.7%
  • Kötü

Kullanılan: 2 1.7%
  • Leş

Kullanılan: 7 5.8%

• Kullanılan toplam oy
    120
Im sayesinde. Xebec`in Kral hakisi daha yüksek olması dövüş kazandırmıyor işte.Dayanıklılık önemli.
Kaido çok darbe yedi ama yeniden yeniden kalktı.En son dev yumruk yedi.
Yazar kalkmasın diye magma`ya düşürdü.
Seride gördüğümüz dövüşleri kazananlar hep dayanıklılıkları yüksek olanlar.
Kaido vs oden
Luffy vs kata
Luffy vs lucci
Akainu vs all
Wb vs akainu
Hatta teach bile dayanıklılıkla götürüyor.
Zoro `da aynısı
Kaido kral hakili darbe adam akıllı sadece Luffy'den yedi. Yediği her atağı saymanın bir anlamı yok yani. Ayrıca üstüne 100 bölüm işlenmiş bir dövüşü 1 bölümlük dövüşle direk darbe sayısı üzerinden kıyaslamamak lazım.

Dostlar Oden, Roger'a denk veya daha güçlü demekte ne bileyim yani.. Kollardan güçlü olduğuna dair bir emsal durum mu yaşandı? Söylem geçti mi? Ya da Zoro gibi düzenli güçlü savaşçılarla mücadele edip antrenman mı yaptı? Hayır. Adam hapis hayatı ve dansöz olarak devam etti. Enteresan gerçekten.

Kaidoyu övmek adına fantastik çıkarımlar yapılıyor. Şuan en güncelde en efektik ve güçlü hakiyi Shanks'te gördük. Okyanusun ortasından Amiralin meyveyi iptal etti. Shanks'ın kılıç teknikleri ve hakisini düşünürsek, Roger'ın benzer olduğunu söylemek yanlış olmaz. Devil Xebec karşında Garp ve güçlü hakisi sayesinde kazanabilmiş bir Roger var. Kaldı ki Luffy JB iken yenilen Kaido. Kaidoya yenilen bir Oden var. Ki o zaman ki Kaido en güçlü hali muhtemelen değildi.

JB Kadimlere diş geçiremedi. Kadimlerden güçlü bir Devil Xebec var. Roger buna diş geçirebiliyorken, zirvesine ulaşmamış Kaidoya yenilen Oden mi Rogerdan güçlü. Komik oluyor..
Komik bulup bulmaman realiteyi değiştirmez.

Oden'in featleri, hikayesi, bebekliğinden son anına kadarki başarımları ne Rayde ne Gabanda ne Roger'da var. Aksini iddia eden bir feati yok Roger tarafının.

Bak, Oden, WBle denk kılıç tokuşturuyor, 2-3 yıl sonra Rogerla karşılaştığında Ray + Gaban ın Odeni durdurmak istediği çiziliyor, Roger imza saldırısını atıyor ve Oden'de tık yok, hiçbir şey olmuyor, hasarsız devam ediyor, daha sonrasında 1 yıl Rogerla geziyor bu adam.

OP evreninde karakterler durduğu yerde bile güçleniyor. Oden 5 yıl dans mı ediyor, al sana Lucci de 5 yıl marangozluk yapıyor, yanındaki eleman Lucci'nin hayvan gibi güçlendiğini söylüyor, ne yaptı da güçlendi savaşarak mı, yoksa odun keserek mi ?

Shanks'a bakıp Roger da da vardır demek de güzelmiş, öyle bir skilli olsa kullanırdı mantıken

İblis Xebecin kadimlerden güçlü olduğu nerde geçiyor, son paragrafın fecaat resmen. Senin mantığına göre;

TV Roger = Devil Xebec > JoyBoy > Kadimler

Bu sıralamanın ne kadar saçma olduğunun farkına varmak zor olmamalı.

Roger'ın atak yaptığı adam Kaido'yu ara öğün niyetine yiyecek adamın şeytanlaşmış daha bile güçlenmiş formu. Adam tek haki salınımıyla 40 yaşındaki Garp'ı,39 yaşındaki Roger'ı fizana yolluyor.Seviyelerden haberin yok daha reis kusura bakma ama. Kaido'nun bunla kıyaslanacak şeyi ise Linlin'in yenildikten sonraki base Luffy'yi ileri savurması kral hakisiyile. Karakterlerin arasındaki uçurumu anlamamak için gerçekten fanlık lazım başka bir şey değil
Oden Roger'dan orta zorluk yerse kendini şanslı sayabilir. Roger Oden'i tokat manyağı yapacak WB'ye kaybetmiyor hastalığına rağmen.

Xebec'in kral hakisi Roger ile Garp'ı durduruyor, Kaido'nun hakisi daha Yamato'yu/Luffy'yi durduramıyor. Aynen hocam Kaido'nun kral hakisi falan daha iyi bunlardan.Shanks kral hakiyle sıfır bir Kid+Killer'a tek atıyor.Kaido kral hakili/hibrit halinde 20 küsür tane kemiği kırılmış bilinci gitmek üzere olan Zoro'yu tekleyemiyor. Law'a üst düzey bir hasar veremiyor.

Garp'ın fiziksel gücü Kaido'dan fazla yalnız.Roger'ın da daha fazla. WB'nin durdurmak için meyve kullandığı adamı Roger sırf iki elle kılıca abanıp durdurmuş. Garp'ın 78 yaşındaki hali Sanjuan Wolf'a tek vuruşla ada turu attırıyor,sokaklara tek atıyor tek saldırıyla. Kaido'nun sırf hakiyle yapabildiği böyle bir şey yok. Kaido'nun en büyük alan saldırıları ejderha halinde yaptıkları zaten.Magma ejderi/ısı nefesi.

Tek yarıyor yalnız. Roger ile Garp'ı fırlattığı saldırıyla birlikte yarılıyor gök. Garp ile Roger'la ortak yarsalardı. Garp yumruğu atarken,Roger'da kılıcıyla durdurken yarılırdı gök. Gene yanlışsın anlayacağın.

Kaptanından öğrenebilir illa görmesine gerek yok. Üstüne üstlük Xebec'ten durumu biliyoruz zaten.

Bence de değil.Buradaki adamlar Kaido'yu kahvaltı niyetine yer çünkü. Kutsal toprakları basan Xebec Kaido'dan iyi featlere sahip. Base Xebec'in ya da ona yakın adamların Kaido'yla karşılaştırması bu saatten sonra sadece fan avutması olacak şeyler.

Gaban' g5'ten prime halinde bile güçlü değildir. Fakat bu Roger'ı bağlamıyor.Roger dediğin adam Rayleigh+Gaban'ı 2v1 dövüşte yenecek güçte. Sorun şu Kaido'yu öyle ya da böyle yenmiş Luffy hiçbir hakide serinin zirvesi değil.Zirve olduğu tek haki türü gözlem denebilirdi. Malum ileri gözlem kullanan çok karakter yok onaylı. Onda bile en olmadığı Shanks'tan sonra ortaya çıktı zaten. Kaldı ki Mihawk'ı var,Fuji olabilir,Yasopp'ın ihtimali var. Eskileri saymıyorum bile.

Kaido'yu fazla gözünde büyüttüğünü düşünüyorum.Sırf Kaido'ya yarasın diye Oden'i Roger ile bir tutmak falan fanlık kokan hareketler hocam.Akşama kadar tartışsak da aynı kanıya varamayız gibi zaten. O yüzden uzatmayacağım :D
--Xebec'in Kaidodan güçlü olma imkanı yok, iblis hali denk olur belki

--İblis Xebecin saldırısından şok çıkıyor, sadece hakiyle fırlattı ne demek yav, nasıl okuyorsunuz mangayı :) Sengoku bir yumruk atınca da uçuruyor, Kaido da haki salmasına gerek yok bir Ikoku atsa uçurur merak etme :)

--Roger önce imza saldırısıyla biraz hasar verseydi Oden'e, gram hasar veremeyen adam orta zorluk atacakmış bak sen :)

--Shanks örneğin zaten hatalı, Kidin ultisi elinde patlıyor + kid offguard

--Garp + Roger toplamı bile Kaidodan güçlü fiziğe sahip olamaz yav, Ikoku ayarında uzun mesafe saldırıları varsa panel at, hadi onu da geçtim Garp'ın SJWye tek attığının paneli varsa atarsan tamam diyeceğim, hodri meydan :)

--Dediğin gibi uzatmanın manası yok, ne TV Xebec'in ne de TVdeki diğerlerinin Kaidoya karşı zerre şansları yok. Xebec'in daha fazla feati olduğunun da hiçbir dayanağı yok. Elde bir Amiral indirme savı mevcut ki Kaido adadayken Amiral ben gelmem diyerek bunu da çürütüyor zaten. :)

Luffy`nin hakisi burdaki garp`dan daha güçlü sanki. :D
Temas bile yok kaido`nun yediği darbede.
Arkadaş boş yapmayı pek sevdiği için istediğini görüyor sadece. :)

Attığı sayfalardaki Luffy'nin tüm atakları TV Roger ve Garp'tan fersah fersah üstün. Luffy'nin temassız kullanımının boyutuna bak, ne Roger ne Garp o boyutta kullanamadılar.

Luffy Kaido'ya karşı gelebilmek için sadece kral haki eklemesi değil, temassız b haki de kullanıyor, Kaidoya bak daha yok mu der gibi, biraz da burama diyecek adam, aldığı hasar da anca o kadar :)

Su flashback’i basindan itibaren tek seferde okursaniz Lutfu ve saz arkadaslarinin zayifligini anlarsiniz. Tayfada bilincli olarak Lutfu ve Sanji haki kullaniyor sag kol Zoro ise daha ne kullandigindan habersiz. Bu tayfaya timeskip lazim baska turlu olmaz

Garp ve Sengoku mevzusunu anlamamışsın. Garp ne oluyor hayırdır diye sorguluyor, Sengoku da önceden böyle sorgulayan biri vardı, artık yok diyor. Şey gibi düşün, yolsuzluk yapan bir hükümet var, onu sorgulayan bir polis var, ortağına soruyor, bunlar hayırdır niye yolsuzluk yapıyor diye, ortağı da eskiden senin gibi sorgulayan biri vardı, artık yok diyor. Burdan şunu anlarsın, sorgularsan seni de ortadan kaldırırız.

Fuji’yle Garp bir değilki. Garp’a sorsak ben mükemmelim, adaletim diye dolaşır ortalıkta. Şimdi sor, yine ben adaletim der. Fujitora haksız olduğunun bilincinde, gözlerini kör etmiş, hayata küsmüş, her an intihar edebilecek kıvamda, bütün kötülükleri biliyor ve bunun pişmanlığını yaşıyor. Kendini affettirmek için köleleri kurtarıyor, şiçilik sistemini bitiriyor falan. Yine Dragon örneği var. Adam kimseyi öldürmedi ama denizcilerin içindeyim diye kahroldu, intihar edecek kıvama geldi, hayata küstü. Şimdi de sivilleri kurtarayım diye moda girdi, denizcilere karşı geliyor. Bir de Garp’a bak. Olum siz hayırdır, bu olayları araştıran adamları nasıl yok edersiniz, bu olayları yapan kutsalları nasıl korursunuz, bu baştaki Imu denilen canavar da nesi falan diye hesap sormak yok. Adam ben denizcileri koruyacam falan diyor hala. Çok rezil bir açıklama. Benim nezdimde hiçbir değeri kalmadı Garp’ın. Dediğim gibi, sen istediğin kadar sev destekle, beni bağlamaz. İstersen Garling’i de sev, o senin bileceğin iş. Ben bu saatten sonra Garp’ı tamamen sildim, yok gibi davranacağım, görmezden geleceğim.

Hocam bu mantıkla bakarsak, Luffy 6. Seviye korsanları saldı. Dragon Devrimleri çiçekle mi yaptı? Devrimci oldu da ne oldu, hükümete en büyük tehditi 35 yılda gıda stoğunu sabote etmek oldu. Bu mudur yani?
Fujitora'nın mottosu ''Humane Justice'' hangi şartlar da olursa olsun müdahele etmek, iyi tamam da o köleleri bırakması sonrası, daha öfkeli ve nefret kusan, Kutsal Ejder gerçeği oluşmayacak mı? Sorunu kökten çözecek bir durum değil ki.. Fujitora istedi diye Shichi sistemi değişmedi ki? Alternatif çok daha güçlü teknoloji elde ettikleri için kaldırdılar.

Dragon, Fujitora gibi kişilerin Duygusal haraketlerinin kesin bir sonucu yok. İkisi de farkında. Garp ta farkında, 17 yaşında toy bir gencinin kendini yırtması çok normal olabilir. Garp'ta olanları görünce öfkelenmedi mi? Kadimi bilmesine rağmen saldırdı.. Adamın mottosu zaten ''My Justice'' yanlış gördümü zaten tepki veriyor. E hani hesap sormak yoktu ? Daha bir de GV yeni bitti. Denizciler de sonradan gelişen süreci görmedik. Ayrıca Garp'ın denizciler içerisinde spesifik bir FB si bile yok.. Dediğinin tersi olmasına rağmen bu tavır neden oluyor anlam veremiyorum..

Dragon denizcileri değişmeyeceğini inanıp, kendi yoluna ayrıldı. Fujitora hala Amiral ve yozlaşmayı gördü. O zaman neden ayrılmadı? Smoker ve Fujitora diyalogları zaten bize ana tema mesajı veriyor. Fujitora da birşeyleri yetki ve güç varken değiştirmek istiyor. Lojistik ekonomik ve askeri olarak arkanda destek varken, bunları kullanıp değiştirebilmek daha rasyonel değil mi? Tek başına yapamayacağı şeyler. Garp'ta ısrarla altına basa basa yeni jenerasyonun Denizcilerin geleceği demiyor mu hocam? Son bölüm de Roger'ın teklifin de bile IMU varlığını konuşup buna karşı koruyacağını dile getirmedi mi? Ayrıca daha Garp'ın ciddi anlam da FB sini gördüğümüz ilk dönemler bunlar. 40 yıldır yaptığını biliyor muyuz? Hayır. E sorun ne?

Garp, Dragon , Fujitora ortak amaç hepsinin aynı, uygulayış biçimi farklı,

Garp sivilleri umursamıyor dediniz. Öyle olmadığı çıktı. Kadime saldırmaz dendi o da olmadı.
Bu seri de Garp'a ihtam edilecek herşeyin, serinin bir çok ana karakterin de mevcut . Bu sebebiyle söylemler tutarsız..

Son düzenleme:
Su flashback’i basindan itibaren tek seferde okursaniz Lutfu ve saz arkadaslarinin zayifligini anlarsiniz. Tayfada bilincli olarak Lutfu ve Sanji haki kullaniyor sag kol Zoro ise daha ne kullandigindan habersiz. Bu tayfaya timeskip lazim baska turlu olmaz
Jinbei ve Zoro'da haki kullanıyor.Zoro kral hakisi olduğundan haberi yok.Timeskip olursa tayfa adalarını kaybeder.

Hocam bu mantıkla bakarsak, Luffy 6. Seviye korsanları saldı. Dragon Devrimleri çiçekle mi yaptı? Devrimci oldu da ne oldu, hükümete en büyük tehditi 35 yılda gıda stoğunu sabote etmek oldu. Bu mudur yani?
Fujitora'nın mottosu ''Humane Justice'' hangi şartlar da olursa olsun müdahele etmek, iyi tamam da o köleleri bırakması sonrası, daha öfkeli ve nefret kusan, Kutsal Ejder gerçeği oluşmayacak mı? Sorunu kökten çözecek bir durum değil ki.. Fujitora istedi diye Shichi sistemi değişmedi ki? Alternatif çok daha güçlü teknoloji elde ettikleri için kaldırdılar.

Dragon, Fujitora gibi kişilerin Duygusal haraketlerinin kesin bir sonucu yok. İkisi de farkında. Garp ta farkında, 17 yaşında toy bir gencinin kendini yırtması çok normal olabilir. Garp'ta olanları görünce öfkelenmedi mi? Kadimi bilmesine rağmen saldırdı.. Adamın mottosu zaten ''My Justice'' yanlış gördümü zaten tepki veriyor. E hani hesap sormak yoktu ? Daha bir de GV yeni bitti. Denizciler de sonradan gelişen süreci görmedik. Ayrıca Garp'ın denizciler içerisinde spesifik bir FB si bile yok.. Dediğinin tersi olmasına rağmen bu tavır neden oluyor anlam veremiyorum..

Dragon denizcileri değişmeyeceğini inanıp, kendi yoluna ayrıldı. Fujitora hala Amiral ve yozlaşmayı gördü. O zaman neden ayrılmadı? Smoker ve Fujitora diyalogları zaten bize ana tema mesajı veriyor. Fujitora da birşeyleri yetki ve güç varken değiştirmek istiyor. Lojistik ekonomik ve askeri olarak arkanda destek varken, bunları kullanıp değiştirebilmek daha rasyonel değil mi? Tek başına yapamayacağı şeyler. Garp'ta ısrarla altına basa basa yeni jenerasyonun Denizcilerin geleceği demiyor mu hocam? Son bölüm de Roger'ın teklifin de bile IMU varlığını koruşup buna karşı koruyacağını dile getirmedi mi? Ayrıca daha Garp'ın ciddi anlam da FB sini gördüğümüz ilk dönemler bunlar. 40 yıldır yaptığını biliyor muyuz? Hayır. E sorun ne?

Garp, Dragon , Fujitora ortak amaç hepsinin aynı, uygulayış biçimi farklı,

Garp sivilleri umursamıyor dediniz. Öyle olmadığı çıktı. Kadime saldırmaz dendi o da olmadı.
Bu seri de Garp'a ihtam edilecek herşeyin, serinin bir çok ana karakterin de mevcut . Bu sebebiyle söylemler tutarsız..
İşe garp olarak değil de luffy olarak bak. Luffy mesela bu olayları görse, denizciliğe devam ediyorum der mi? Fujitora devam ediyor ama denizcilik için bir şey yaptığı yok, olay burada zaten. Garp denizcilik için varını yoğunu koyuyor. Şu ortamda çıksa, devrimcilere çalışsa, neyse derim. İleride bilmiyorum böyle bir şey gösterilir mi, devrimcilere çalışır mı ama şuan denizci koruma olayı saçmalık. Fuji’nin amacı sivil halkı koruyayım, köleleri özgürleştireyim gibi şeyler. Garp hala denizci derdinde. Koruyayım dediği denizciler halka top atışı yapıyor. Maalesef tutulacak bir tarafı yok bu işin.

Komik bulup bulmaman realiteyi değiştirmez.

Oden'in featleri, hikayesi, bebekliğinden son anına kadarki başarımları ne Rayde ne Gabanda ne Roger'da var. Aksini iddia eden bir feati yok Roger tarafının.

Bak, Oden, WBle denk kılıç tokuşturuyor, 2-3 yıl sonra Rogerla karşılaştığında Ray + Gaban ın Odeni durdurmak istediği çiziliyor, Roger imza saldırısını atıyor ve Oden'de tık yok, hiçbir şey olmuyor, hasarsız devam ediyor, daha sonrasında 1 yıl Rogerla geziyor bu adam.

OP evreninde karakterler durduğu yerde bile güçleniyor. Oden 5 yıl dans mı ediyor, al sana Lucci de 5 yıl marangozluk yapıyor, yanındaki eleman Lucci'nin hayvan gibi güçlendiğini söylüyor, ne yaptı da güçlendi savaşarak mı, yoksa odun keserek mi ?
Tüm dediklerini çürüten tek sahne. Daha fazlasına gerek yok. Gün batımın da sonuçlanmayan dövüşlerinden dolayı, Gaban WB denk demezsin değil mi.. Demezsin diye umut ediyorum. Rayleigh bile koymadılar karşısına, WB-Roger ayrı takıldı. Lütfen 6 yıl geçirmesini anlatma, burada 6 yıl geçirmeden kıyaslamalarını yaptın..

Shanks'a bakıp Roger da da vardır demek de güzelmiş, öyle bir skilli olsa kullanırdı mantıken
Bakıpta varmış ne demek hocam, Shanks zaten Roger'ın tekniklerini kullanıyor. Hocam iyi misin?

TV Roger = Devil Xebec > JoyBoy > Kadimler
Cımbızla hocam biraz daha cımbızla.. Kadimlerden tabiki Devil Xebec güçlü, öyle olmasaydı. IMU Saturn'un kontrolünü ele almazdı.. Gaban geldiğin de Gunkoların gücünün yetmeyeceğini nasıl anlayıp nasıl geldiyse, burada aynı paralellik bulunuyor. Roger tek başına yendi ya yenebilir argümanı hiç bir şekilde ortaya koymadım. Garp ile yendiğini özellikle belirttim. Bu varlıkları şimdiye kadar eski JB,Xebec, Garp ve Roger, Gaban yenebildi. JB Luffy'nin yapamadığını Roger ve Garp'ın haki ile yaptığını söylüyorum. Roger'ın Devil Xebecten üstün olduğunu hiç bir yazımda göremezsin. Her zaman ki gibi kendi kafanda yaptığın tezat çıkarım.

Son düzenleme:
İşe garp olarak değil de luffy olarak bak. Luffy mesela bu olayları görse, denizciliğe devam ediyorum der mi? Fujitora devam ediyor ama denizcilik için bir şey yaptığı yok, olay burada zaten. Garp denizcilik için varını yoğunu koyuyor. Şu ortamda çıksa, devrimcilere çalışsa, neyse derim. İleride bilmiyorum böyle bir şey gösterilir mi, devrimcilere çalışır mı ama şuan denizci koruma olayı saçmalık. Fuji’nin amacı sivil halkı koruyayım, köleleri özgürleştireyim gibi şeyler. Garp hala denizci derdinde. Koruyayım dediği denizciler halka top atışı yapıyor. Maalesef tutulacak bir tarafı yok bu işin.
Hocam merak ettiğim Garp neye varını yoğunu koyuyor. Köle kazanımı için doğrudan birşey mi yaptı? Kadimleri mi korudu?(ki Saturne daldı..) Yani spesifik yozlaşmış Hükümet kanadına , Garp'ın direk yaptığı bir eylem gösterirsen sevinirim.. Merak ediyorum.

@Monkey D Garp @Alpamis @Minato tanrı vadisinin mvpleri şu arkadaşlarmış söylenene göre fikirleriniz nedir bu konu hakkında ?

Kesinlikle onlar: Korkaklık, hainlik, şerefsizlik, eziklik, beceriksizlik konusunda ayrı ayrı Mvp hakediyorlar.

Adaya bir girişleri var...
Bir de çıkışları...

Mvp verenler üzerinde şerefsiz, korkak, hain karakterler Shakky etkisi yaptığı için...

Reis'lerideki büyüklüğü kavrayamamaları normal.:ehe:

Şu adam gibi adamı da salya sümük çizmezsin ya bu Oda gerçekten ayarsız. Adam beni öldürün demiş, iç sesiyle de konuşmuş, ne salya sümük çiziyorsun.

Bir de Marconun babasını tanıtacam diye de Marconun kendisini çizmezsin ya ….. Üşengeç herif.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık