Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Yazım tarzımın değiştiğini düşünmüyorum. Örnek mesajların varsa iletebilirsin. 16 yıldır bu hesapta benden başka yazan bir kişi oldu, o da PC açıkken Doflamingo hakkında övgü dolu bir mesaj atan kardeşimdi.
Sen sen degilsin gibi geliyor, ne bileyim. Öyle herkesi takip eden biri değilim ama eski hesaplarin yorum tarzi ayni gibi hep, kendi öznellerinde. Sen ise mesafeli üstsel yazım şeklinden, alaycı yakınsal bir tarza dönüş var. Ne bileyim biraz farkli gelmeye başladı yorumlarin. ( Orta yaş sendromu diyecem bende genc degilim :oleyo2: , işim hep insanlarla diyolok uzerine ister istemez meslek hastaliği oluyor konuşmaları takip etmek :gamyon:). Olumlu veya olumsuz anlamda sorgulayici bir yorum olarak algilama. Sadece meraktan sordum :fool:

Sen sen degilsin gibi geliyor, ne bileyim. Öyle herkesi takip eden biri değilim ama eski hesaplarin yorum tarzi ayni gibi hep, kendi öznellerinde. Sen ise mesafeli üstsel yazım şeklinden, alaycı yakınsal bir tarza dönüş var. Ne bileyim biraz farkli gelmeye başladı yorumlarin. ( Orta yaş sendromu diyecem bende genc degilim :oleyo2: , işim hep insanlarla diyolok uzerine ister istemez meslek hastaliği oluyor konuşmaları takip etmek :gamyon:). Olumlu veya olumsuz anlamda sorgulayici bir yorum olarak algilama. Sadece meraktan sordum :fool:
Hocam meraktan soruyorum orta yas sendromuna ne zaman giriliyor:)

Bu forumda, yönetim tarafının adaletli davranmadığını düşünen bir kesim, başka bir forum sitesi açtı.

Ve çoğu kişiye tek tek mesaj attılar. Bana da attılar da ben o tarz davranışları sevmediğim için bakmadım bile.

Smoker da biraz daha rekabeti hissetmiş olmalı ki tarzını biraz değiştirdi. Eskiden bu kadar mesaj da atmazdı şu an neredeyse her sayfada 2-3 mesajı var.

Bu benim düşüncem tabi.

Bence Xebec'in nasıl öldüğünü görmeyeceğiz, adayla birlikte yok olacak. Oda ölüp ölmediğini muallakta bırakacak.
Ben de öyle düşünüyorum. Ama bu durumda Teach'in onu saklaması lazım yani bilmiyorum... Wb'nin gemisine binmesi falan 5 yaşındaki çocuk için çok zekice şeylerdi :S Birinin demesi lazım...

Bu forumda, yönetim tarafının adaletli davranmadığını düşünen bir kesim, başka bir forum sitesi açtı.

Ve çoğu kişiye tek tek mesaj attılar. Bana da attılar da ben o tarz davranışları sevmediğim için bakmadım bile.

Smoker da biraz daha rekabeti hissetmiş olmalı ki tarzını biraz değiştirdi. Eskiden bu kadar mesaj da atmazdı şu an neredeyse her sayfada 2-3 mesajı var.

Bu benim düşüncem tabi.
Smoker la şahsi benim bir alip veremedigim yok hatta zorlasam dunya gorusumuz çok farkli insan burada var. Dini veya siyasi olmadigi surece kimin ne yaptigina bakmiyorum bile. Bana gore tamamiyle zit bile olsa konulari ve yorumlarini guzel gordugum cok kisi var. Bir kullanici vardi mesela bana gereksiz yere kufur etmisti halbuki alayli bir cevap bile yazmamistim( hatta yazdigim cevap cokta farkli birseydi, kendisini elestiren veya yanlişlayan birsey bile degildi) ve onun yuzunden bende ban yemistim ve şimdi yorumlarina bakma bile bakmiyorum, halbuki yorumlarini guzelde gordugum halde. Site ise bir nevi alişkanlik oldu çogu vakit niye tikladigimi bile bilmiyorum. Benim gozumde az veya çok mesaj atmasindan ziyade bir anda çok farkli yorum tarzi gormem oldu, ondan yazdim.

Bu benim düşüncem tabi.
Banada öyle bir mesaj gelmiş zamanında ama rekabet oluşturmalık bidurum değil bu sanki,bazı üyelerle sorunlar olup forumda aktif kişilerin gitmesi gibi sebepler yüzünden formun aktifliğini muhafaza etmek için ilgisini arttırmış olabilir ekstra forumda sohbet etmeyide seviyodur zaten güzelim forum bissürü tartışma dönüyor ben daha yeni bir üye sayılırım eskiden üye değilkende okurdum burdaki sohbetleri buranın ortamı sohbeti güzel baya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık