Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Xebec'in nasıl öldüğünü görmeyeceğiz, adayla birlikte yok olacak. Oda ölüp ölmediğini muallakta bırakacak.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, herifin genel mantığı her zaman aynı; bir şey verirken bir şey alıyor. Im falan filan kesin adaya gelir ve oradan Herald'ın kalesine felan atlarız.

@Smoker Bu hesabı kaç kişi kullaniyor? Uslup ve tarz çok degişti. Hakaret veya kötü manada bir cümle kullanmiyorum. Yazim akışi ve butunlugu degiştirmek çok zordur. Ozellikle olagan akişlarda. Son 1 yildir çok farkli bir tarzda yaziyorsun. Ayni kişimi yaziyor şüpe etmeye başladim 🤔

@Smoker Bu hesabı kaç kişi kullaniyor? Uslup ve tarz çok degişti. Hakaret veya kötü manada bir cümle kullanmiyorum. Yazim akışi ve butunlugu degiştirmek çok zordur. Ozellikle olagan akişlarda. Son 1 yildir çok farkli bir tarzda yaziyorsun. Ayni kişimi yaziyor şüpe etmeye başladim 🤔
Yazım tarzımın değiştiğini düşünmüyorum. Örnek mesajların varsa iletebilirsin. 16 yıldır bu hesapta benden başka yazan bir kişi oldu, o da PC açıkken Doflamingo hakkında övgü dolu bir mesaj atan kardeşimdi.

Bu arada garpın girişte attığı yumruk küçümseniyorda gayet etki alanı wb,kaido,linlini vurabilcek genişlikte bi yumruk yani arkalarını dönüp kaçmasalar üçüde yiycek darbeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık