Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Bence Xebec'in nasıl öldüğünü görmeyeceğiz, adayla birlikte yok olacak. Oda ölüp ölmediğini muallakta bırakacak.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, herifin genel mantığı her zaman aynı; bir şey verirken bir şey alıyor. Im falan filan kesin adaya gelir ve oradan Herald'ın kalesine felan atlarız.

@Smoker Bu hesabı kaç kişi kullaniyor? Uslup ve tarz çok degişti. Hakaret veya kötü manada bir cümle kullanmiyorum. Yazim akışi ve butunlugu degiştirmek çok zordur. Ozellikle olagan akişlarda. Son 1 yildir çok farkli bir tarzda yaziyorsun. Ayni kişimi yaziyor şüpe etmeye başladim 🤔

@Smoker Bu hesabı kaç kişi kullaniyor? Uslup ve tarz çok degişti. Hakaret veya kötü manada bir cümle kullanmiyorum. Yazim akışi ve butunlugu degiştirmek çok zordur. Ozellikle olagan akişlarda. Son 1 yildir çok farkli bir tarzda yaziyorsun. Ayni kişimi yaziyor şüpe etmeye başladim 🤔
Yazım tarzımın değiştiğini düşünmüyorum. Örnek mesajların varsa iletebilirsin. 16 yıldır bu hesapta benden başka yazan bir kişi oldu, o da PC açıkken Doflamingo hakkında övgü dolu bir mesaj atan kardeşimdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık