Yapma ustat kanayan yaramiza tuz basmaBence Xebec'in nasıl öldüğünü görmeyeceğiz, adayla birlikte yok olacak. Oda ölüp ölmediğini muallakta bırakacak.
Yapma ustat kanayan yaramiza tuz basmaBence Xebec'in nasıl öldüğünü görmeyeceğiz, adayla birlikte yok olacak. Oda ölüp ölmediğini muallakta bırakacak.
Xebec'i de topuklatmışsa o tayfayla fena artı yazar.Garp ve Xebeck'in daha önce karşılaştığı söylenmiş miydi? Söylenmediyse birbirlerini ilk gördüklerinde nasıl bir tepki verecekler merak ettim
Kesinlikle aynı fikirdeyim, herifin genel mantığı her zaman aynı; bir şey verirken bir şey alıyor. Im falan filan kesin adaya gelir ve oradan Herald'ın kalesine felan atlarız.Bence Xebec'in nasıl öldüğünü görmeyeceğiz, adayla birlikte yok olacak. Oda ölüp ölmediğini muallakta bırakacak.
Garp&Roger yendi dendi hep ama, öyle yapmaz umarım.Bence Xebec'in nasıl öldüğünü görmeyeceğiz, adayla birlikte yok olacak. Oda ölüp ölmediğini muallakta bırakacak.
Garp ve Roger Rocks korsanlarını yendi dendi.Sadece Rocks denmedi.Garp&Roger yendi dendi hep ama, öyle yapmaz umarım.
Yazım tarzımın değiştiğini düşünmüyorum. Örnek mesajların varsa iletebilirsin. 16 yıldır bu hesapta benden başka yazan bir kişi oldu, o da PC açıkken Doflamingo hakkında övgü dolu bir mesaj atan kardeşimdi.@Smoker Bu hesabı kaç kişi kullaniyor? Uslup ve tarz çok degişti. Hakaret veya kötü manada bir cümle kullanmiyorum. Yazim akışi ve butunlugu degiştirmek çok zordur. Ozellikle olagan akişlarda. Son 1 yildir çok farkli bir tarzda yaziyorsun. Ayni kişimi yaziyor şüpe etmeye başladim![]()