Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Harald ın Xebec i zehirlemiş olabileceği teorisinin doğru çıkması çok iyi olurdu, en zayıf olduğu anda bütün kansızlara mücadele verip ölmesi ancak ona yakışır.

Kuma geçmişinde Dragon eziklenmeye başlandı sonra pişman olundu.Şimdi ise Garp eziklenmeye başlandı ilerki bölümlerde pişman olacaklar.

Umarim Xebec birisini korurken olmez ya da biri tam olmek uzereyken karsidan gelen saldirinin ustune atlayarak olmez. Hakiki dovuste 1vs5 mi olsun 1vs10 mu olsun artik ne olursa olsun ciddi yikici bir dovuste olmesini istiyorum reisin. Bu seriyi on yillarca okuyan insanlar olarak boylesine saglam bir dovusu hakettik. Yetti artik Nika’nin saklabanliklari ota poha seytan meyvesi zortlatmalari :)

Umarim Xebec birisini korurken olmez ya da biri tam olmek uzereyken karsidan gelen saldirinin ustune atlayarak olmez. Hakiki dovuste 1vs5 mi olsun 1vs10 mu olsun artik ne olursa olsun ciddi yikici bir dovuste olmesini istiyorum reisin. Bu seriyi on yillarca okuyan insanlar olarak boylesine saglam bir dovusu hakettik. Yetti artik Nika’nin saklabanliklari ota poha seytan meyvesi zortlatmalari :)
Benim tahminim adaya Imu gelecek, Shakky’i, Dragon’u falan şeytanileştirecek, Xebec’in üstüne salacak. Roger ve Garp da Shakky ve Dragon’u koruyalım diye Xebec’in karşısında duracaklar. Tabii Wb-Bm-Kaidou-Shiki Xebec‘le beraber olacaklar. Böylesi bir senaryo mantıklı olacaktır. Öteki türlü Xebec’in durdurulma ihtimali yok.

Son bölümde Kemer attıysa durum çok vahim
6/10lık bölümdü
Her bölüme Kemer atıyor
İlgi etkileşim delisi

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık