Xebec Garp hakkında “bu adam da kutsalları sevmiyor” diyordu. Yani birbirlerini biliyorlar.Garp ve Xebeck'in daha önce karşılaştığı söylenmiş miydi? Söylenmediyse birbirlerini ilk gördüklerinde nasıl bir tepki verecekler merak ettim
Xebec Garp hakkında “bu adam da kutsalları sevmiyor” diyordu. Yani birbirlerini biliyorlar.Garp ve Xebeck'in daha önce karşılaştığı söylenmiş miydi? Söylenmediyse birbirlerini ilk gördüklerinde nasıl bir tepki verecekler merak ettim
Benim tahminim adaya Imu gelecek, Shakky’i, Dragon’u falan şeytanileştirecek, Xebec’in üstüne salacak. Roger ve Garp da Shakky ve Dragon’u koruyalım diye Xebec’in karşısında duracaklar. Tabii Wb-Bm-Kaidou-Shiki Xebec‘le beraber olacaklar. Böylesi bir senaryo mantıklı olacaktır. Öteki türlü Xebec’in durdurulma ihtimali yok.Umarim Xebec birisini korurken olmez ya da biri tam olmek uzereyken karsidan gelen saldirinin ustune atlayarak olmez. Hakiki dovuste 1vs5 mi olsun 1vs10 mu olsun artik ne olursa olsun ciddi yikici bir dovuste olmesini istiyorum reisin. Bu seriyi on yillarca okuyan insanlar olarak boylesine saglam bir dovusu hakettik. Yetti artik Nika’nin saklabanliklari ota poha seytan meyvesi zortlatmalari![]()
Profil resminin hayrina bu yoruma likeyi bastim hocamSon bölümde Kemer attıysa durum çok vahim
6/10luk bölümdü
Her bölüme Kemer atıyor
İlgi etkileşim delisi
Xebec garpı tanıyor hatta hükümeti sevmediğini biliyor karşılaştılar muhtemelen.Garp ve Xebeck'in daha önce karşılaştığı söylenmiş miydi? Söylenmediyse birbirlerini ilk gördüklerinde nasıl bir tepki verecekler merak ettim