Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Garpa retcon gibi bişiy gelmediki veya çok uçurulcak bişiy sadece wb nin kaçması gerisi söylenen efsanenin altının doldurulmasından ibaret ben zaten bu seriyi bitiridiğim zamandan beri garpı zirve üçlü arasındanda favori olarak ele alıyordum yani insanlar çok küçümsüyordu o yüzden bugün böyle şaşırdık veya abartı geldi ama abartılmalık bişiy yok yani.
@Monkey D Garp

Zaten bakaranız şuanki garpın arıkovanı garp kadar güçlü saldırılarını bile görmedik fiziksel özellikleri çok daha iyi denebilir yani.
Oda artık sezarın hakkını sezara vermeye başladı. yinede bazı arkadaşlar bigmom, kaido, wb, garpı harcar diyor.

Onların çerçevesinden bakarsak buggy, memleketinin belediye başkanı, bay 3, arlong vesaire one piece evreninde herkes yener.

Kısacası dümenden seride olan vasıfsız ve beceriksiz güçsüz biri.

Oda artık sezarın hakkını sezara vermeye başladı. yinede bazı arkadaşlar bigmom, kaido, wb, garpı harcar diyor.

Onların çerçevesinden bakarsak buggy, memleketinin belediye başkanı, bay 3, arlong vesaire one piece evreninde herkes yener.
Yahu bunu söyleyen elemanlar yıllardır forumda havadan sudan garpa sallayan elemanlar forum içi ciddiye almalık bişiye gerek yok adamlar mangayı reddedip hayal güçlerini kullanıyor bırak eğlensinler.

Yaşlı garp>yaşlı wb high diff
Tanrı vadisi garp>tanrı vadisi wb high-exstereme diff

Diye alıyorum ben şuanda.

Rayleigh girişini çok beğenemedim, yüz çizimi ve kıyafeti zoro, gömleği mihawk. Kendine has birini, başka karakterlerdeki ayrıntılar ile çizmesini kınadım :) Xebec ne yapacak, bütün bölüm bir kere göründü reis. Garp acaba dragon'u hissetti de mi geldi oraya. Tanrı vadisi hızlı geçiyor diye endişe etmiyorum. Çünkü burada roger'ın hikayesini değil xebec'in hikayesini izliyoruz. Xebec kısımları daha başlamadı.

Bu garp one piece evreninde ilkel beyni sembolize ediyor galiba. Adam hayvani içgüdüleriyle yaşıyor resmen. Valla bak sümüğünü yemesi falan da büyük kanıt yani bu teoriye.

luffy; dragon’un insanlığını, garp’ın ilkelliğini miras almış genetik olarak demek ki…

Tekrardan selamlar,

Big Fishleri gören Garp'ın eşgal..

Xebec Domi-Reverse sonrası Roger-Garp yaptırılır gibi. Artık kafama iyice yatan düşünce, Xebec'in Eşinin ölümü, üstüne oğlunun hayati tehlikesin de OP OP meyvesi varsa, iradesini ve ölümsüzlüğü Teach'e aktarmış olabilir. Bu sebeple meyve olayına mantıklı açıklaması olur. Ben seri sonu karakterin BB olacağını düşünüyorum. Imu'nun gücü çalşa şaşırmam
Domi Reverse olsa Xebec IMin adamı olur, niye kutsallara denizcilere saldirsin ?

WB dahil herkes bir an önce Shakky'e ulaşmaya çalışıyor. Garp tekleyecekleri bir adam değil sonuçta, vakit yok deyip kaçıyorlar. Ona rağmen Shakky'e Roger'la aynı anda varıyorlar. WB ile Roger birbirini tutarken Ray boşta kalıp içeri giriyor. WB tayfa olmasına rağmen yine Roger'la denk. WB, Roger, Garp bir seviyede, Rocks başka bir seviyede çıkacak gibi.
Xebec Tanri Vadisinde prime halde olan tek karakter.

Xebec = Yonko seviye
WB - Roger - Garp = Amiral seviye
BM - Shiki - Ray - Gaban = Yonko Kumandani seviye
John- Kaido- Silver Axe vs = Uçan Altılı seviye.

Ordaki Xebece karşı Roger ve Garp ittifaki için illa Xebece Domi Reversi güç yüklenmesi şart deģil. Xebec seviye üstte zaten bunlardan. Hiçbir amiral bir Yonkoyu 1 vs 1 de yenemez, aksine 1 gün sürmeden yenilir. Xebec nasıl çılgına dönecek de bunlar ittifak yapacak, burasını görmek lazım

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık