Bunu nasıl net demiş Oda? Hangi mantıkla?
Big Mom, “onunla olacak dövüş çok uzun sürecektir” diyor. Kaidou “En azından karşılık veremez miyiz” diyor. Yani dövüşebilirler, dövüşleri uzun sürer, karşılık da verebilirler. Sadece aceleleri var. Roger korsanları adaya ayak bastılar. Etrafta tonla hazine var, Shakky’nin durumu belirsiz. Bundan dolayı geri dönüp savaşmıyorlar ama Big Mom basit bir atakla karşılık verip Garp’ı geri püskürtmeyi başarıyor. Akabinde Wb vs. Roger’ı görüyoruz, gayet denk çarpışıyorlar. Buradan anlıyoruz ki Roger = Wb = Garp. Big Mom ve Wb de yakın resmedildi. Xebec’in üçlüsü Wb > Big Mom > Kaidou. Roger’la denk olan Wb gerçeği varken, bu birbirine yakın üç gücün Garp’ı yenebileceği gayet açık.
Bu ortamda normalde Xebec’in Garp‘ı ezip geçmesi gerekiyor, Rocks tayfasının lideri olarak ama Oda adama aile handikapı verip ortamdan soyutluyor. Asıl şov yapması gereken adamı ailesini aramasından dolayı göremedik bölümde. Gelecek bölümde kutsal şövalyelerin içinden geçecek muhtemelen. Ümit ediyorum ki Garp ucubelik edip Xebec’in karşısına çıkıp Kutsal Şövalyeleri kurtarmaz yine.
bence sommers net sanjinin rakibi olacak. onun altyapısını hazırladı. Bir de adam korsan kralın iki kolunun da sevdiklerine saldırmış oldu ve hala hayatta.
Sanji şu bölümleri okuyor olsaydı kafayı yerdi. Tam delirmelik bir bölüm Sanji için. Dediğin gibi altyapı oluşturuyor Sommers vs. Sanji için. Zaten Robin’i yukarıda yakladığında belliydi böyle olacağı.
Okuduğun serinin yazarı istediği gibi retcon getirebilir ne diosa seri için o canondur ?
3v1 de uğraşmaları gerekiyorsa uzun bir süre 1v1 hiçbirinin şansı yok kısa öz.
Uğraşmıyorlarki, kutsalları kurtaran kahraman köpek Garp’ı zaten Big Mom bir saldırıyla salıyor. Orada aceleleri var diye geri dönüp it köpekle uğraşmak istemiyorlar, bir saldırıyla başlarından def ediyor Big Mom. Wb beş saniye sonra Roger’la kapışıyor, Garp Imu seviyesi mi ki Roger ayarı Wb’nin olduğu üç kişilik ekibi tek başına yensin? 3v1’de yenemez ama 1v1’de alır diyorsan da o zaman Garp > Roger demiş oluyorsun, seride hiçbir yerde Garp > Roger denklemine denk gelmedik. Garp güçlü, rahatsız edici bir köpek, o kadar. Arada havlayıp milleti ısırmaya çalışıyor, ağzının ortasına vurup oturtuyorlar yerine.