Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
3 kişi bile indirmeye façaları yemiyorken nasıl olur da bire bir de alır diyorsun onu soruyorum. Hele hele Garp'a atak yapıp hasar almadığını gördüğünde BM'nin aklı çıktığını gördüğümüz halde.
Normal koşullarda bire birde alabilir diyorum.Bunda garipseyecek bir şey yok.

One Piece'de tepkilerden anlam çıkaracaksak, çokça üzülürüz :oleyo2:

Oda global topluluğu takip ediyor
Garp ile dalga geçiliyordu
Meme yapılıyordu
Durumu anlayınca hemen gaz sahnesi verdi
Bu adamın kalemini bitiren de bu oldu
Fanların isteğine göre yazıp çiziyor
Ayrıca cilt satışları sürekli düşüyor
Elbaf geldi yine de satışlar sürekli düşüyor
Yabancı biri bunun grafiğini paylaşmıştı

İlginç olan Dragon un bölümde ezik bir Cobi den farkı yok. Acaba kim eğitti bu adamı da korkulan bir canavar oldu.

Dünyanın en çok arana suçlusu ünvanı için nasıl bir eğitim aldı merak ediyorum.
Navy de 10-12 yıl geçirmiş olacak gibi, bu süreçte zaten Tanrı Vadisinde yiyecegi meyve ile buff almış olur, ardından Koby gibi Garp'ın eğitimleri ile arşa çıkar, baktı bu Navy patates ayrılır:D

WB dahil herkes bir an önce Shakky'e ulaşmaya çalışıyor. Garp tekleyecekleri bir adam değil sonuçta, vakit yok deyip kaçıyorlar. Ona rağmen Shakky'e Roger'la aynı anda varıyorlar. WB ile Roger birbirini tutarken Ray boşta kalıp içeri giriyor. WB tayfa olmasına rağmen yine Roger'la denk. WB, Roger, Garp bir seviyede, Rocks başka bir seviyede
Roger korsanlarının Rocks korsanlarını yenemeyeceği kesin gibi bir şey daha Xebec dahil olmadan bile eşleşebildiler.

Globelde oda çok gömülüyor. özellikle Garp konusunda herifin ayarı yok Goroseiler ilk başta sağlam gözüküyordu sonra halden hale soktu. Sengoku desen aksakalı dede moduna soktu. kimin ne olduğu belli değil.

Dengeyi tam kurmaya çalıştıkça bir yer fazla geliyor bir yer eksik geliyor.

Bugün iyice seriden soğudum sağolsunlar.

Son düzenleme:
Sözde Roger ve Garp ezeli rakip,ne zaman denk gelsek Roger ve WB birbirlerine dalıyor.Bu arc bittiğinde anlaşılıcak ki Xebec bu üçlüden bir tık yukarda ahirete gidiyor.Dragona ayrı bir parantez açmak lazım:7 sinden 70 ine duruşu hep aynı olan ender karakterlerden.

İlginç olan Dragon un bölümde ezik bir Cobi den farkı yok. Acaba kim eğitti bu adamı da korkulan bir canavar oldu.

Dünyanın en çok arana suçlusu ünvanı için nasıl bir eğitim aldı merak ediyorum.
İnsanları kurtarmak için güçlü olmalıyım diye düşünmüş olabilir.

Sağlam bir travma yaşamış, ölümden dönmüş. Dragon'u büyüten bebek Shanks yani.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık