Bilgi bombardimani falan yok, yeni bilinmezler yeni gizemler var sadece.Çok yeni bir üyeyim. İlk başlarda girer konulara mesaj atar teorileri/fikirleri okur fikir belirtirdim bir heyecanı vardı. Son bölümlerde aldığımız bazı bilgiler Davy Jones isminin ortaya çıkması, onun D. olması, daha sonra Xebec reisin(dolayısıyla Teach'in) onun soyundan geldiğini öğrenmemiz, ayrıca Davy soyunun Buccaneer ırkında çıkması, Teach'in annesinin Robin ya da annesine olan benzerliğiyle ortaya çıkabilecek bir bağ ihtimali, Shanks ve Shamrock'ın bebekliği vs yaşadıkları, 2 asırdır beklenen Dragon aksiyonlarının en başından başlanarak anlatılmaya başlanılması vs derken bilgi bombardımanına tuttu bizi yazar ama iyi ama kötü. Bunlar üstüne konuşulabilecek bir ton mevzu varken halen daha Garp üstünden inanılmaz bir tartışma yürüyor. Sanıyorum ki benim gibi birçok insanın da şevki kırılıyordur artık bırakın mesaj yazmayı yeni mesajları okumak konusunda bile. Allah şu Garp'ı alsa da artık kurtulsak yav...
D. ne ?
Davy klanının özelliği ne
Davy Jones kim
Bukaner ırkının özelliği ne
Im kima
Joyboy kim
Şövalyelerin güç seviyesi ne
Haliyle bilmediğin şey hakkinda konuşamıyorsun.
Komediye bak.Aynen, başka türlü Garp kim ki dünya hükümeti için
Popülermiş, kahramanmış bilmem ne, dünya hükümeti bunu takacak bir oluşum mu? Oda, tabii buna bağlayacak. Klasik Oda...
Ayrıca, bu katliamları/avları çok rahat örtbas edebilirler. Onlar suçlulardı, günahkarlardı falan diye söylerler. Kim kanıtlayacak, kim karşı çıkacak? Çıkıntılık yapanları veya görenleri öldür geç...
Garp çok popüler o yüzden tarihten silinmiyor
Amiraller de çok popüler onlar da o yüzden tarihten silinmiyorlar
Allah allah (Kemal sunalın yüzü
IM de eline almış kılıcı tarihten sileceklerine bakıyor Luffyi Teachi Shirahoshiyi deliyor Viviye bakıyor.
Garpa bakmıyor misal, 78 yıldır 1 kere Garpın resmine bakti mi sanmam
IM mantiklı kadin/adam/kadinadam, ben de olsam kapimdaki köpeği öldürmezdim. Havlar, koşar, ısırır, hırlıyı hırsızı korsanı yağmacıyı uzak tutar