Hocam ben o muhabbeti tam anlamadım ya Dragon şans eseri mi adada da kalıyor birliği gittikten sonraBu bölüm de, en çok merak ettiğim, Dragonun birliği kendisinden dolayı idam edilecek mi? Baba-oğul Sword işine koyulsa çok güzel olur.
Sonuçta Garp’ın bu şekilde gözükmesi benim için senir bozucu bir tavır.Tanıtım gibi düşün.Bir adamın adını söylerken şunu yapmış adam deriz ya.Ha bu o.Shanks'ın Garp'ın gözünde tanıtım Luffy'yi korsan olmasına motive eden adam.
Aynen osuruktan nem kapıyoruz… Garp babanızın oğlu herhalde bu ne sinir anlamıyorum. Argümanın varsa savun karakteri. Bak adamın tüm falsolarını takır takır yazıyoruz ç. Sanki korsanlar kötü… denizcile çok iyi bu evrende. Denizciler korsanlardan beter. :dO evrende korsanlar suçlu kanunsuz adamlar. Senin torununun birisi mafya olmasına sebep olmuş gibi düşün. Zoro bile en başta korsan olmak istemiyordu. Nasıl bilenmişseniz osuruktan nem kapar hale gelmişsiniz.
Tam bir kaypak. Feci onursuz ve yüzsüz. Zaten insan bir oturur düşünür. 4 tane çocuk yetiştirdim sayılır(Dragon-Luffy-Ace-Sabo) ikisi devrimci… ikisi korsan oldu. Sorun bende mi der insan bi. He sonunda iki öğrenci buldu kendine… onları da korsan olan torunu kurtardı… hemde kimden…? Yine yolsuz denizcilerden. Garp tam trajikomik biri ya. Acıyorum herife ksksksksShanks gelmese Coby kesin ölüyordu, Luffy de ölebilirdi, Allah razı olsun diyeceğine yine sıçmış. Bu adamın beyninde 5 hücreden fazlası yok galiba.
Tabi canım. Onun için önemli olan böyle şeyler. Sevdikleri ölüyormuş bilmem neymiş adamın umrunda değil ki. Bir de ezik gibi uzaktan Shanks’e laf atıyor. :dEn azından rahatlar, öğrencisi Coby hayatta, Luffy kurtuldu diye ama yok Shanks ittir ma köpektir diyor hala.
Normal de Denizcilerin görevi ablukaya almak, buna engel olacak anarşiyi de kontrol altına almak, Kendi birliği gemiye çekiliyor. Dragon hengamenin arasında Shanks'ın annesi ile karşılaşıyor. Muhtemelen Dragonu birileri tespit edecek, bundan dolayı hesap kendi birliğine kesilecek. Burada Garp'ın ya da Bogard'ın devreye girmesini umuyorum.Hocam ben o muhabbeti tam anlamadım ya Dragon şans eseri mi adada da kalıyor birliği gittikten sonra
anladım hocam çok teşekkürler umarım Garp ya da Bogard devreye girer yoksa Dragon reis için üzülürüzNormal de Denizcilerin görevi ablukaya almak, buna engel olacak anarşiyi de kontrol altına almak, Kendi birliği gemiye çekiliyor. Dragon hengamenin arasında Shanks'ın annesi ile karşılaşıyor. Muhtemelen Dragonu birileri tespit edecek, bundan dolayı hesap kendi birliğine kesilecek. Burada Garp'ın ya da Bogard'ın devreye girmesini umuyorum.
@Alpamis da huy oldu karakteri savunmuyor üyelere laf çarpıyor, karakterini savun kardeşim bizle ne alıp veremediğin var. halla halla xDSonuçta Garp’ın bu şekilde gözükmesi benim için senir bozucu bir tavır.
Aynen osuruktan nem kapıyoruz… Garp babanızın oğlu herhalde bu ne sinir anlamıyorum. Argümanın varsa savun karakteri. Bak adamın tüm falsolarını takır takır yazıyoruz ç. Sanki korsanlar kötü… denizcile çok iyi bu evrende. Denizciler korsanlardan beter. :d
Tam bir kaypak. Feci onursuz ve yüzsüz. Zaten insan bir oturur düşünür. 4 tane çocuk yetiştirdim sayılır(Dragon-Luffy-Ace-Sabo) ikisi devrimci… ikisi korsan oldu. Sorun bende mi der insan bi. He sonunda iki öğrenci buldu kendine… onları da korsan olan torunu kurtardı… hemde kimden…? Yine yolsuz denizcilerden. Garp tam trajikomik biri ya. Acıyorum herife ksksksks
Tabi canım. Onun için önemli olan böyle şeyler. Sevdikleri ölüyormuş bilmem neymiş adamın umrunda değil ki. Bir de ezik gibi uzaktan Shanks’e laf atıyor. :d
Gerçi bir yandan da haklı. Garp gibi bir herifi savunmak kolay değil… bünyede stres yapıyor belli ki. Acilen bırakmalı… :d@Alpamis da huy oldu karakteri savunmuyor üyelere laf çarpıyor, karakterini savun kardeşim bizle ne alıp veremediğin var. halla halla xD
Büyük kırılımı burada yaşamalı, Burada olacak ve sonrası yaşanacak gelişmeler Garp'ın mirasını belirleyecek.Garp iç hesaplaşmasıyla öne çıkan bir karakter. Kötü bir insan olsa en büyük düşmanının oğlunu alıp saklar mıydı? Bu açıdan da bakmanız gerekiyor.