Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 91 82.7%
  • Orta

Kullanılan: 11 10.0%
  • Kötü

Kullanılan: 8 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    110
Salyangozlar adada nasıl bir dağılıma sahip ve neye göre çekim yapıyorlar çok belirsiz. Sadece şövalyeleri gösterdiler. Ama Dragon'un vurduğu kutsal ejder orada bir kill alsaydı nasıl ispat edecekti? Kayıtlara nasıl geçirtecekti? Bunlar açıklanmadı. Dragon onu indirdiği vakit kimse görmediyse demek ki kutsallar çetere tutup kişisel beyena dayalı olarak oyun sonu puanlarını kendileri belirliyor. Bu güvenilir bir yöntem olmasa da cesetleri toplayacak bir ekip varsa kimin ne yaptığını da kayıt altında tutabilirler. hile yapmak zor olur böylece. Cesetler sayıalcak ve gerçekler ortaya çıkacaktır.
Yok yok çekiyorlar her şeyi. Baksana kayanın arkasına saklanmalarına rağmen şipşak görüntüyü alıyor salyangoz. Sadece şövalyeler değil, herkes çekiliyor.

Sadece bu karede 4 ekran görünüyor, hepsinde farklı görüntü var.

Bence her tarafa salyangoz koydular, başka türlü çetele tutulamaz.

Squid Game deki gibi her tarafı izleyip kim kaç kişiyi öldürdüyse puan veriyorlar.

Şu ortam tam Garp'lık aslında, Garp gelince henüz ölmemiş yaralı masumları kurtarsa, arkadan başka bir ekip de gelerek o masumların organlarını çalıp satsa tam Garp'a yakışır Kahramanlık olur. :)

Sonuçta Garp’ın bu şekilde gözükmesi benim için senir bozucu bir tavır.

Aynen osuruktan nem kapıyoruz… Garp babanızın oğlu herhalde bu ne sinir anlamıyorum. Argümanın varsa savun karakteri. Bak adamın tüm falsolarını takır takır yazıyoruz ç. Sanki korsanlar kötü… denizcile çok iyi bu evrende. Denizciler korsanlardan beter. :d

Tam bir kaypak. Feci onursuz ve yüzsüz. Zaten insan bir oturur düşünür. 4 tane çocuk yetiştirdim sayılır(Dragon-Luffy-Ace-Sabo) ikisi devrimci… ikisi korsan oldu. Sorun bende mi der insan bi. He sonunda iki öğrenci buldu kendine… onları da korsan olan torunu kurtardı… hemde kimden…? Yine yolsuz denizcilerden. Garp tam trajikomik biri ya. Acıyorum herife ksksksks

Tabi canım. Onun için önemli olan böyle şeyler. Sevdikleri ölüyormuş bilmem neymiş adamın umrunda değil ki. Bir de ezik gibi uzaktan Shanks’e laf atıyor. :d
Arlong'un neler yaptığını hatırlıyorsun di mi? Kutsal Ejderlerden pek de farklı değil.

Şu ortam tam Garp'lık aslında, Garp gelince henüz ölmemiş yaralı masumları kurtarsa, arkadan başka bir ekip de gelerek o masumların organlarını çalıp satsa tam Garp'a yakışır Kahramanlık olur. :)
Garp sahibine sadıktır ama ittir nihayetinde havlar. O yüzden masumları kurtarmaktan ziyade kaçanları yakalayıp adaya geri salması daha uygun olur karakterine.

Usta Garp eleştirirken Mihawk Teach Kaido WB overseniz celiskinizi gösteririm ben de. Benim burada takıldığım konu çifte standart. Yoksa banane istediğinizi yapın. Bahane aranarak karakter elestiriyonuz. Diyin ki sevmiyoruz karakteri sevdiğimiz karakterlerden daha on plana çıkıyor. Ben de gıcığım diyin olsun bitsin.
alsşkdlaksjdlaksdjaslkdjasd asd aynen reis sevdiğimiz karakterlerden çok daha ön plana çıktı, inanılmaz bir motivasyon, inanılmaz bir irade gösteriyor, kendi yolunu çizen bir öncü maşallah gören herkes yolunu takip ediyor xD

Usta Garp eleştirirken Mihawk Teach Kaido WB overseniz celiskinizi gösteririm ben de. Benim burada takıldığım konu çifte standart. Yoksa banane istediğinizi yapın. Bahane aranarak karakter elestiriyonuz. Diyin ki sevmiyoruz karakteri sevdiğimiz karakterlerden daha on plana çıkıyor. Ben de gıcığım diyin olsun bitsin.
Yalnız kendisi Denizcilerin kahramanı, oğlu Devrimci lideri, torunu Yonkou, Öğrencisi Aokiji , ve Garp'ı da geçecek olan Koby, Ace'i himayesine alan da kendisi, oğlu Shanks'ı ve Shamrock a el atıyor. Kuma Ivankov Dragon'un adamı, buradan baktığımız da hikayeye bu kadar farklı alanlar da etki eden karakter yoktur. Monkey Spermi nelere kadir.:bilmem:

Garp hükümetin emir erliğini yaparken dragon reis daha 16 yaşındayken bir köleyi kurtarmak için kutsal ejdere ateş açıp tanımadığı 2 bebeği kurtarmak için kendini riske atıyor. Dragon paşam gücünü kimden almış bilmiyorum ama cesaretini ve karakterini anasından aldığı kesin. Garptan almış olamaz

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık