Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 91 82.7%
  • Orta

Kullanılan: 11 10.0%
  • Kötü

Kullanılan: 8 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    110
Çok yeni bir üyeyim. İlk başlarda girer konulara mesaj atar teorileri/fikirleri okur fikir belirtirdim bir heyecanı vardı. Son bölümlerde aldığımız bazı bilgiler Davy Jones isminin ortaya çıkması, onun D. olması, daha sonra Xebec reisin(dolayısıyla Teach'in) onun soyundan geldiğini öğrenmemiz, ayrıca Davy soyunun Buccaneer ırkında çıkması, Teach'in annesinin Robin ya da annesine olan benzerliğiyle ortaya çıkabilecek bir bağ ihtimali, Shanks ve Shamrock'ın bebekliği vs yaşadıkları, 2 asırdır beklenen Dragon aksiyonlarının en başından başlanarak anlatılmaya başlanılması vs derken bilgi bombardımanına tuttu bizi yazar ama iyi ama kötü. Bunlar üstüne konuşulabilecek bir ton mevzu varken halen daha Garp üstünden inanılmaz bir tartışma yürüyor. Sanıyorum ki benim gibi birçok insanın da şevki kırılıyordur artık bırakın mesaj yazmayı yeni mesajları okumak konusunda bile. Allah şu Garp'ı alsa da artık kurtulsak yav...
Bilgi bombardimani falan yok, yeni bilinmezler yeni gizemler var sadece.

D. ne ?
Davy klanının özelliği ne
Davy Jones kim
Bukaner ırkının özelliği ne
Im kima
Joyboy kim
Şövalyelerin güç seviyesi ne

Haliyle bilmediğin şey hakkinda konuşamıyorsun. :)

Aynen, başka türlü Garp kim ki dünya hükümeti için :artiz:

Popülermiş, kahramanmış bilmem ne, dünya hükümeti bunu takacak bir oluşum mu? Oda, tabii buna bağlayacak. Klasik Oda...

Ayrıca, bu katliamları/avları çok rahat örtbas edebilirler. Onlar suçlulardı, günahkarlardı falan diye söylerler. Kim kanıtlayacak, kim karşı çıkacak? Çıkıntılık yapanları veya görenleri öldür geç...
Komediye bak.

Garp çok popüler o yüzden tarihten silinmiyor

Amiraller de çok popüler onlar da o yüzden tarihten silinmiyorlar

Allah allah (Kemal sunalın yüzü :)

IM de eline almış kılıcı tarihten sileceklerine bakıyor Luffyi Teachi Shirahoshiyi deliyor Viviye bakıyor.

Garpa bakmıyor misal, 78 yıldır 1 kere Garpın resmine bakti mi sanmam :)

IM mantiklı kadin/adam/kadinadam, ben de olsam kapimdaki köpeği öldürmezdim. Havlar, koşar, ısırır, hırlıyı hırsızı korsanı yağmacıyı uzak tutar :)

Bu arada Garp ile ilgili ufak bir şey daha demek istiyorum. Garp gerçekten o kadar denyo bir karakter ki.
Bakın... MF savaşında ortalık mahvolmuş... Torunu ve öğrencisi tehlikedeyken, ortaya çıkıp onları kurtaran ve savaşı bitiren Shanks'e, minnettar olup içten içe rahatlayıp teşekkür edeceğine... Garp denilen karaktersiz ne diyor...

Koskoca bir savaş olmuş... kendine emanet edilen çocuk ölmüş. Öz Torunu delirmiş ve Sakazuki gibi bir adam onu da öldürmek için peşine düşmüş. Yetmemiş öğrencini de öldürmeye kalkmış. Sen tüm bunların arasında bu tepkiyi veriyorsun. Ya sen karaktersiz değil de nesin be kardeşim... :d
Kac yillik merak ama hala soruyorum, Shanks nasil ordan oraya 1 gunde geldi? Shamrock muydu acaba Kaido ile savasan

Sana göre herkesin ailesi yavaştan ortaya çıktığına göre en güçlü 3 aile hangisidir?
Son zamanlarda gordugumuz bir cok onemli hane var. Figarland, Davy, Mannemayer, Shepherd, Elbaftan Harald’in aileleri on planda lakin Monkey ailesi, Gol ailesi, Newgate’nin bilmedigimiz ama kendisinin bagli oldugu aile vesaire bunlari da sayabiliriz. Aile bazinda olmayip da guclu olan insanlar da var mesela Zoro’nun ailesi halen cok bilinmiyor, Mihawk, Kaido, Crocodile bilhassa Enel bunlar da asiri guclu.

Oda son zamanlarda aile ya da amiyane tabirle soy, klan konularina cok girmeye basladi muhtemelen aile bazinda on planda olan kisiler seriyi ileriye tasiyacaklar. Senin sorunun cevabina gelirsek tabii ki en guclu aile serinin ana karakteri olan Luffy’in mensubu oldugu Monkey ailesidir ama buna ayri bir parantez acacagim. Monkey ailesinin kokeni baska cikacaktir tipki Teach gibi farkli bir soy bekliyorum. Xebec ile beraber Davy ailesi ikinci sirayi alir cunku adamin kendisi dunyaya bas tutmus oglu da ayri bir yaratik zaten. Ucuncu sirada Figarland ailesi yer alir diye dusunuyorum.

Farkli gorusler varsa seve seve okurum zira Garp, Roger meseleleri beni de bunaltti boyle konulari konusursak daha cok sevinirim

Bana göre garp opnin en iyi yazılmış karakteri olabilir
adamın keyfi adaleti var
garp'a iyi bir insan demem. hatta
kötü de demem biraz ortada bir karakter
Has denizcidir
Ne hükümet ne devrim onu pek ilgilendirmiyor
Adam sadece işini yapar
Garp, bizim dünyamıza göre baktığımızda baya gerçekçi bir kişiliği var
Şu Roger ve garp ilişkisini biraz daha derinleştirse güzel olur
Marineforddaki Roger garp sahneleri mükemmeldi
Ama hala altını doldurmadı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık