Crocodile'in sırrı davy olması diyorlar
Ödül olarak veriyorlar demedim zaten. İkisi de orada olmayabilir ama Xebec’in bahsettiği meyveler bunlardır.Nika Meyvesi'ni ödül olarak vermezler.
Flashback genel olarak hızlı gidiyor, Harald'ın dönüşümü oldu bittiye getirildi mesela. Bu, Xebec'e özel değil de direkt Oda hızlanmak istiyor diyebiliriz. Wano o kadar uzun sürdü ki daha fazla uzatırsa bitiremeden ölmekten korkuyor diye düşünüyorum ve bu bayağı normal.Xebec çok üstünkörü işleniyor , zaten 2 bölümü Haraldla geçti . Benim izlenimim tamamen Teach için ( ana yemek ) çorba olarak sunulan bir karakter . Teachin Davy soyunu bir yere dayandırmak için oluşturulmuş o yüzden hızlı hızlı geçiyor .
Hükümetin sonunu getirecek 2 meyveden bahsedıodu xebec bunlardan bitanesi dragonun meyvesi olabilirmi?Ödül olarak veriyorlar demedim zaten. İkisi de orada olmayabilir ama Xebec’in bahsettiği meyveler bunlardır.
Odeni detaylı işlemişti , eşine kadar tüm detayıyla macerasıyla sonuna kadar işledi . Normalde bana göre Xebec ‘ i Odene kıyasla daha detaylı anlatması gerekirdi diye düşünüyorum ama bu biraz Xebecin serideki var oluş misyonu ile alakalı.Flashback genel olarak hızlı gidiyor, Harald'ın dönüşümü oldu bittiye getirildi mesela. Bu, Xebec'e özel değil de direkt Oda hızlanmak istiyor diyebiliriz. Wano o kadar uzun sürdü ki daha fazla uzatırsa bitiremeden ölmekten korkuyor diye düşünüyorum ve bu bayağı normal.