Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec çok üstünkörü işleniyor , zaten 2 bölümü Haraldla geçti . Benim izlenimim tamamen Teach için ( ana yemek ) çorba olarak sunulan bir karakter . Teachin Davy soyunu bir yere dayandırmak için oluşturulmuş o yüzden hızlı hızlı geçiyor .

Xebec çok üstünkörü işleniyor , zaten 2 bölümü Haraldla geçti . Benim izlenimim tamamen Teach için ( ana yemek ) çorba olarak sunulan bir karakter . Teachin Davy soyunu bir yere dayandırmak için oluşturulmuş o yüzden hızlı hızlı geçiyor .
Flashback genel olarak hızlı gidiyor, Harald'ın dönüşümü oldu bittiye getirildi mesela. Bu, Xebec'e özel değil de direkt Oda hızlanmak istiyor diyebiliriz. Wano o kadar uzun sürdü ki daha fazla uzatırsa bitiremeden ölmekten korkuyor diye düşünüyorum ve bu bayağı normal.

Biri kesinlikle Karanlık meyvesi çıkacak. Luffy - BB savaşı ya IM 'den sonra Sasuke- Naruto tarzı final savaşı olacak ya da Raftel'den sonra akıllanacak bu Karasakal. Ying- yang yükleniyor...

Not : Hep söylüyorum, tekrara düşüyorum ama Xebec bu şekilde kafamdaki kötücüllükten uzak şekilde ölürse ve hatta öldüren Hükümet çıkarsa Karasakal'ın Hükümetle alıp verememesinin yegane sebebi kesinleşmiş olacak. Yeni müttefik hayırlı olacak :ehe:

Son düzenleme:
Flashback genel olarak hızlı gidiyor, Harald'ın dönüşümü oldu bittiye getirildi mesela. Bu, Xebec'e özel değil de direkt Oda hızlanmak istiyor diyebiliriz. Wano o kadar uzun sürdü ki daha fazla uzatırsa bitiremeden ölmekten korkuyor diye düşünüyorum ve bu bayağı normal.
Odeni detaylı işlemişti , eşine kadar tüm detayıyla macerasıyla sonuna kadar işledi . Normalde bana göre Xebec ‘ i Odene kıyasla daha detaylı anlatması gerekirdi diye düşünüyorum ama bu biraz Xebecin serideki var oluş misyonu ile alakalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık