Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ya bu adam daha çaylak değil mi? anca kapmıştır bi sandık, yemiştir meyveyi, koymuştur shanks'ı onun yerine, meyvenin bütün tuşlarına basıp fiçuf fiçuf hızlıca tüyerken kolu dandirik kutsal ejderlerden birine çarpmıştır. kutsal ejder "vaoov, öldüm, bittim, yakalayın şunu öldürün" draması çekmiştir. miss.

(yaptık bi yorum, oda utandırmasın..)
dkwqhdkqwjhd kutsal ejdere vurur tabi de kutsal şövalye bilemiyorum bölümde göreceğiz artık

Bu flashback sırasında Dragon'dan güç anlamında bir şov beklemenize şaşırdım. Adam tüfekle geziyor, bayağı bir çaylak ve güçlenmek için şu anki gibi bir motivasyonu da yok. Ama karakteriyle şov yapar elbette.

Bu arada Dragon belki çok ciddi, karizmatik, sakin bir karakter olarak tasvir edildi hep ama genel olarak kendisini çok görmedik. O yüzden Garp'ın oğlu ve Luffy'nin babası olduğunu unutmayalım. Konuşurken uyuyakalır, sakarlık yapar, bunlar gözümüzdeki güncel Dragon imajını etkilememeli. Günün sonunda şovunu yapacaktır

Rezilliğe bak adam fake bir spoikere göre kemerinizi bağlamanız bile bu sefer işe yaramayacak demiş.Sonra o yalan çıkınca tabi bölümün nolduğu az çok belli oldu.Geçiş bölümü

Bu flashback sırasında Dragon'dan güç anlamında bir şov beklemenize şaşırdım. Adam tüfekle geziyor, bayağı bir çaylak ve güçlenmek için şu anki gibi bir motivasyonu da yok. Ama karakteriyle şov yapar elbette.

Bu arada Dragon belki çok ciddi, karizmatik, sakin bir karakter olarak tasvir edildi hep ama genel olarak kendisini çok görmedik. O yüzden Garp'ın oğlu ve Luffy'nin babası olduğunu unutmayalım. Konuşurken uyuyakalır, sakarlık yapar, bunlar gözümüzdeki güncel Dragon imajını etkilememeli. Günün sonunda şovunu yapacaktır
Tam tersine ben Dragon düğümü burada çözülecek diye düşünüyorum. Garp'ın oğlu ve yeterince büyümüş gözüküyor. Cehennem eğitimi almıştır yüksek ihtimalle. Kafa isimlerle dövüş şeklinde olmasa da aradan sıyrılıp damga vuracak kadar kabiliyeti vardır. Hem de Dünyanın en çok aranan adamı olmak için mükemmel bir ortam. Herkes vur kır parçala takılırken Dragon tüm dikkatleri bir anda üzerine çekip toz olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık