Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garling çok rahat Xebec'le eşleşebilir. O seviyede olmaması için hiçbir neden yok.

Şövalyelerin seviyeleri de belli değil henüz. Ölümsüzlük avantajıyla Xebec tayfasını karşılamış olabilirler.
Yaşlı gabanın prıme hallerini tekleyerek ilerlediği şövalyelermi wb shikiyi felan durdurucak :/
Öncelikle Garp iyi denizci falan değil, God Valley'de yapılan katliamı önemsemezken sırf Roger için oraya gitmesi bile bu adamın ne kadar bencil ve düşüncesiz biri olduğunu göstermeye yeter.
👇

O konuda haklısın, ben de o çapta bir genelleme yapmak istemiyorum zaten.
Tek demek istediğim şu: Dünyaya verilen toplam zarara bakacak olursak denizciler ve dünya hükumetinin verdiği zarar korsanların verdiği zarardan çok daha fazladır.
açık konuşmak gerekirse denizci fanı biriyim ama şu bölümki denizcileri görünce tiksindim dragon reisin yaptıklarını görüncede gerçekten bu adamı beklemeye değer dedim...

-garp için diyeceğim şey şu oraya gitmek istememe sebebi bana mantıklı geliyor ama orda yapılan katliamdan haberdarmı onu öğrenmek lazım ondan sonra gömeriz veya ömeriz.

-gitmek istememe sebebi mantıklı shakkyi aldıkları için kutsallara saldırılmasını önemsemiyor demek oluyor bu roger ile arasındaki olayı bilmiyoruz ama bu ikisi baya birbirinin rakibi zaten rogerı duyunca gitmesi sorun değil bence olay orda olanları detaylı bilip bilmemesi.

Buraya bakarsanız kutsalların gezisi diyor turnuva gibi bişiy söylemiyor garp net bişiy vermez ama garpın bilgisi olup olmadığını öğrenmeden konuşmamak lazım.

İhale Roger'a kaldı; Xebec'in gidişi değil ama Roger'ın gidişi Shakky'e bağlandı.:fool: Roger noktayı koymuş, Kral'ı kızdırmışlar.

Harald geçen haftayı biraz kurtarmış oldu.

Şu tüfekli kızı Usopp'a yazarız gibi.

Davy Clan D ler arasında bile özel bir yerde duruyor herhalde. Oda yine bir gizem kattı işin içine. Teach'İn annesi bir yaşındaki çocuğa gel diye konuşuyor daha yeni doğmuş olması lazım Teach'in bir gariplikler var.

Diğer taraftan God Valley'deki herkes Davy Clan'dan mı onu tam anlayamadım. Öyleyse Shanks de Davy Clan'dan oluyor anne tarafından. Bölüm dolu dolu olmuş. Her yerden bilgi fışkırıyor.

Davy Clan D ler arasında bile özel bir yerde duruyor herhalde. Oda yine bir gizem kattı işin içine. Teach'İn annesi bir yaşındaki çocuğa gel diye konuşuyor daha yeni doğmuş olması lazım Teach'in bir gariplikler var.

Diğer taraftan God Valley'deki herkes Davy Clan'dan mı onu tam anlayamadım. Öyleyse Shanks de Davy Clan'dan oluyor anne tarafından. Bölüm dolu dolu olmuş. Her yerden bilgi fışkırıyor.
Davy clan olayının god valleyle alakası yok bence. Xebec'ten dolayı davy clan sayılıyor diye düşünüyorum.

Garp kong ile konuşurken olaya gezi gözü ile bakıyor bu arada kahraman lakabını hükümet vermemiştir adamların şuan elinde fırsat olsun direk ortadan kaldırırlar.

Goroseiler luffy hakkında konuşurken satürn mesela sonuçta garpın torunu hiç şaşırmadım diyor onlar bile anlamış.

Son düzenleme:
Davy clan olayının god valleyle alakası yok bence. Xebec'ten dolayı davy clan sayılıyor diye düşünüyorum.
Spoilerda dediğine göre God Valley'dekiler Davy Clan gibi algıladım ben..

Xebec Harald'a çocuğumu ve karımı memleketime gönderdim ve onlara Davy Clanına güvenin dedim şeklinde bir diyalog var. Buradan anlaşılan o açıkcası?

Harald da ona anlıyorum akrabaların ve ailen hepsi God Valley'de yani diyor. God Valley'dekiler Davy Clan gibi duruyor. Bu Shanks'İ de anne tarafından Davy yapıyor gibi eğer ki kızıl saçlı kadın oranın yerlisiyse.

Çok gaza gelerek konuşuyonuz. Şu an ne oldu da Xebec geride bıraktı herkesi? Harald bilerek yenilmese daha oraya gelemiyordu. Harald ile denk çizildi adam.
Yazdım zaten ne oldugunu. Imuyu biliyor, odasına girip kendini tanıtıp tehdit edip gidiyor. Hazine bulayım tanrı vadisinde taşkınlık çıkarayım felan derdin değil gayet bilgili güçlü ve iradeli bir korsan. Muhtemelen biliyordur ama henüz açıklanmadığı için Rogerın bile Imudan haberi yoktur belkide. Yani ne olmasını istiyorsun ben ilahım diyip parmağıyla ada felan mı yok etmesi lazım?

Benim okuduğuma göre öyle değilde diyelim Haraldla denk olsun eeee yani? Güçse mevzu ancak dengi var üstü birisi yok burdan nasıl bir eksi yazıyorsun karaktere? ki mesele güç de değil. Öyleyse bile eşiti vardır üstü yoktur ama öyle değil. Harald Xebecden güçlü olsa nolucaktı daha büyük adam mı olucaktı yani. Sana göre öyle demek ki. Denklik diye güç diye obsesif olmuşsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık