Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB'nin ünvan o yüzden yalan.
Yalan demeyelim de unvanlar biraz da lakap gibi olabilir ben de tam çözemedim bu unvan olaylarını.Wb'nin gücünden tabiiki şüphemiz yok ama Rogerla yenişemedi sonuçta.

Mesela en güçlü yaratık Kaido,en güçlü adam Wb olarak geçiyor.Şimdi bu adamlar ölü o zaman bu unvanlar başka birine geçerdi,geçmediğine göre bir düşünmek lazım.

Mesela gizemli bir Shanks var Kaido'dan daha mı güçsüzdü ? Kaido'nun lakabına göre Kaido>Shanks olmalı ama kesin bunu diyebiliyor muyuz ?

Son düzenleme:
Ünvanlar konar göçer gibidir halklar, korsanlar tarafından verilir.

Birisine dünyanın en güçlü adamı veya dünyanın en iyi silahşörü denilmesi bazı kişiler bunu herkesten daha güçlüye yorar ama asıl resime baktığımız zaman bu tür adamlara rakip olabilecek kişiler vardır.

Son düzenleme:
Yalan demeyelim de unvanlar biraz da lakap gibi olabilir ben de tam çözemedim bu unvan olaylarını.Wb'nin gücünden tabiiki şüphemiz yok ama Rogerla yenişemedi sonuçta.

Mesela en güçlü yaratık Kaido,en güçlü adam Wb olarak geçiyor.O zaman bu unvanlar başka birine geçerdi,geçmediğini göre bir düşünmek lazım.

Mesela gizemli bir Shanks var Kaido'dan daha mı güçsüzdü ? Kaido'nun lakabına göre Kaido>Shanks olmalı ama kesin bunu diyebiliyor muyuz ?
Diyemiyoruz dediğin gibi.
Bu Xebecin güçsüz olduğunu değil Haraldın çok güçlü olduğunu gösterir.
Rakipsiz muhabbeti yapılıyor o yüzden örneği verdim. Şu ana kadar yaptığı ama Roger'ın yapamayacağı bir şey gösterilmedi. Hükümet bu adamın soyunun peşine düşmemişken Roger'ın daha yeni doğmuş çocuğunu köşe bucak aradılar. Roger'ın seride yaptığı etki çok daha farklı gösterildi.

Diyemiyoruz dediğin gibi.

Rakipsiz muhabbeti yapılıyor o yüzden örneği verdim. Şu ana kadar yaptığı ama Roger'ın yapamayacağı bir şey gösterilmedi. Hükümet bu adamın soyunun peşine düşmemişken Roger'ın daha yeni doğmuş çocuğunu köşe bucak aradılar. Roger'ın seride yaptığı etki çok daha farklı gösterildi.
Roger Xebecin yaptıklarını yapabilir mi orası tartışılır, ama son bir kaç chapterde roger baya arkaplana atıldı. Oda xebeci çok ön plana çıkardı ve genelde gücünü gösterdi. Xebecin dövüştüğünü az gördük bu yüzden gerçek gücünü tam olarak bilmek zor. Ama ben Rogerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Dünya hükumeti Acenin peşine düşüyor çünkü babası korsanlığın büyük ölçüde artmasını sağladı ve korsanlar kralının oğlu. Acenin köşe bucak aranmasının nedeninin Rogerin gücü olduğunu sanmıyorum. Daha çok Rogerin ününden dolayı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık