Acaba Shamrock'un ve Shanks'ın asıl babası Xebeck olup Teach ise Xebeck'in irade gücünü taşıyan kişi mi?
Hikayede bize Teach'in Xebeck'in oğlu olduğu bilgisi net verildi mi? Ben mi kaçırdım ?
Acaba Shamrock'un ve Shanks'ın asıl babası Xebeck olup Teach ise Xebeck'in irade gücünü taşıyan kişi mi?
Evet Xebec tanitilirken Yonko Karasakal’in babasi olarak tanitildi. Shanks ile Shamrock’un babalari da kesin olarak GarlingAcaba Shamrock'un ve Shanks'ın asıl babası Xebeck olup Teach ise Xebeck'in irade gücünü taşıyan kişi mi?
Hikayede bize Teach'in Xebeck'in oğlu olduğu bilgisi net verildi mi? Ben mi kaçırdım ?
1154. bölümün en sonunu oku. "İmparator Karasakal'ın babası" şeklinde bir ibare varAcaba Shamrock'un ve Shanks'ın asıl babası Xebeck olup Teach ise Xebeck'in irade gücünü taşıyan kişi mi?
Nasıl Korsanlar denizcilerden iyidir??? biz hangi seriyi okuyoruz yahuKötülük açısından korsanlar birçok denizciden iyidir. Xebec kesinlikle Akainu veya Kizaru kadar kötü biri değil. Kutsallar kötülük konusunda en zirvede zaten.
Bu şartlar altında durumun bilincinde olarak denizci olan herkes de eşit derecede suçludur.
Shanks oraya Ace için gelmiş de olabilir. Onu arıyordur veya orada olduğunu biliyordur. Roger, Ace'nin gelecekteki Joy boy olabileceğini düşünmüştür. Bu çocuğu sırf bunun için bile yapmış olabilir. Ama piyango Lufi'ye vurdu.Ben Roger’in vasiyet olarak Shanks’a “meyveyi ogluma yedir” diye soyledigini dusunuyordum ancak Dragon’un Shanks ve Shamrock ile baglantili cikmasi suphelendirmedi degil. Shanks vefali adam mutlaka bu sekilde Dragon’a vefasini gosteriyordur
Yine bu resimi atma zamanı geldi.Lakin Nika meyvesini Shanks (bence) bilerek Dragon’un ogluna yediriyor.
Shanks = Aizen olduğu zaten kanıtlanmıştı.Shanks oraya Ace için gelmiş de olabilir. Roger, Ace'nin gelecekteki Joy boy olabileceğini düşünmüştür. Bu çocuğu sırf bunun için bile yapmış olabilir. Ama piyango Lufi'ye vurdu.
Yine bu resimi atma zamanı geldi.
![]()
O zaman Shanks vs Shamrock yüzleri nasıl Garling'e benziyor?Geçen bölümden sonra shanks ve shamrock’un babasının xebec olabileceğini düşünmüştüm ama bu bölüm bunu boşa düşürdü.
Shanks ve shamrock’un babası kesinlikle garling değil. Bundan çok eminim. Zira çocukları zorla mariejois’e götürmek istemesi çok mantıksız kalıyor bu durumda. Garling’in bunu gerçekleştirmek için şiddete başvurmaya ihtiyacı yok baba olduğu senaryoda. Zira bir önceki bölümde kızıl saçlı anne ve halk baba hakkında gayet saygılı cümleler kuruyor. Garling gibi bir figürün yapmacık da olsa sıradan insanların saygısını kazanacak hareketlerde bulunacağını düşünmüyorum, keza onlarla muhatap olmayı hakaret addeder kendisine.
Şimdi eldeki bilgileri düşününce tanrı vadisinin yarık bir dağ şeklinde simetrik bir dış görünüşü olduğu biliniyor, shanks-shamrock’un ikiz olduğu biliniyor, babanın dışarıda olduğu biliniyor, garling’in bu çocukları bir sebeple kutsal topraklara götürmek istediği ve anneye saldırdığı biliniyor, çocukların annesinin çocukları ölürken dragon’a emanet etmek istediği biliniyor, shanks’ın hazine sandıklarından birinden çıktığı biliniyor.
Garling de önceki bölümde God Valley halkının eşsiz bir kültürü olduğunu belirtmişti. Muhtemelen shanks’ın soyu farklı bir soy çıkacak. Antik krallıkla bağlantılı bir şeyler çıkarsa şaşırmam.