Yaşlı gabanın prıme hallerini tekleyerek ilerlediği şövalyelermi wb shikiyi felan durdurucak :/Garling çok rahat Xebec'le eşleşebilir. O seviyede olmaması için hiçbir neden yok.
Şövalyelerin seviyeleri de belli değil henüz. Ölümsüzlük avantajıyla Xebec tayfasını karşılamış olabilirler.
açık konuşmak gerekirse denizci fanı biriyim ama şu bölümki denizcileri görünce tiksindim dragon reisin yaptıklarını görüncede gerçekten bu adamı beklemeye değer dedim...Öncelikle Garp iyi denizci falan değil, God Valley'de yapılan katliamı önemsemezken sırf Roger için oraya gitmesi bile bu adamın ne kadar bencil ve düşüncesiz biri olduğunu göstermeye yeter.
O konuda haklısın, ben de o çapta bir genelleme yapmak istemiyorum zaten.
Tek demek istediğim şu: Dünyaya verilen toplam zarara bakacak olursak denizciler ve dünya hükumetinin verdiği zarar korsanların verdiği zarardan çok daha fazladır.
-garp için diyeceğim şey şu oraya gitmek istememe sebebi bana mantıklı geliyor ama orda yapılan katliamdan haberdarmı onu öğrenmek lazım ondan sonra gömeriz veya ömeriz.
-gitmek istememe sebebi mantıklı shakkyi aldıkları için kutsallara saldırılmasını önemsemiyor demek oluyor bu roger ile arasındaki olayı bilmiyoruz ama bu ikisi baya birbirinin rakibi zaten rogerı duyunca gitmesi sorun değil bence olay orda olanları detaylı bilip bilmemesi.

Buraya bakarsanız kutsalların gezisi diyor turnuva gibi bişiy söylemiyor garp net bişiy vermez ama garpın bilgisi olup olmadığını öğrenmeden konuşmamak lazım.