Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Spoileri bir daha okudum da benim anlamadigin mevzu, Garling Tanri Vadisi’ne daha once gidiyor, cocuklari alip goturmek icin kadina saldiriyor ve cocuklari aliyor. O sirada adada bulunan Dragon ise kadini olmeden once buluyor ve kadin Dragon’a cocuklarimi kurtar diyor.

Dragon cocuklari nasil kurtardi? Ya da kurtardi mi? Neden Shamrock kutsal topraklara giderken Shanks sandik icinde Roger’in gemisinde ortaya cikiyor? Olay icinde olay olmus bence verilen spoiler tam bolumu aciklamiyor. Yargisiz infaz yapmamak lazim
Garling daha önce gidiyor, bu gidişte kadını hamile bırakıyor. Sonraki gidişi turnuva zamanı oluyor, o sırada çocuklar doğmuş. Dragon da orada görevli askerlerden biriyken bebekleri buluyor. Muhtemelen yaşananlardan dolayı Shamrock'ı yanına alamıyor, Shanks'ı da beraberinde götürmeyeceği için hazine sandığının içine koyup Roger ve adamlarının bulabileceği bir yere yerleştiriyor.

Peki daha sonra ne oldu da Xebec'in soyu sopu sonuna kadar araştırılmazken Roger için oğlu için bu kadar telaşa girildi. Roger büyük ihtimal karakter değişimi yaşayacak bu olaylardan sonra hedefleri değişecek.

Zaten bizimkiler çok ön yargılı oluyor.
Haftalık takip etmenin eğlencesi bu. Roger ve Garp'ı severim ama bu slander çok komik. Shanks'e zamanında snitch Rat diyordu herkes. Bu kadar ara vermesini çekilebilir kılıyor bu fan kültürü :D
Ha birde bu olaylar Roger yerine Wb gibi bir karakterin başına gelse dalgasını diğer taraf geçerdi.:rolleyes:

Ney god valley miş arkadaş. Xebec ve god valley serinin uzunluğunu( ve çok uzun süredir güncel takip edenler için) düşününce seriye bildiğin yeni girdi ama tüm hikaye şuan buraya odaklandı.
Tek kelime ile SAÇMALIK.

Xebecin tayfasıyla tanrı vadisine gitmesi için binlerce sebep varken gösterilen sebebe bak, hanımla çocuğu memlekete gönderdim de orada esir olmuşlar, komik desen değil, ciddi düşünsen ciddi tarafı yok.

Garling adayı daha yeni keşfediyor ama ne hassa Xebec veya karısı Tanrı Vadili oluyor, bak şu işe.

Garling Xebec gibi hükümete sürekli saldiran, IMi tehdit eden bir adamı araştirirken onun memleketini bulsa eyvallah derdim ama bu haliyle b.tan bir hikaye. Bunu tesadüf diye yutturmaya çalışması çok ucuz numara, yazarın hikaye yazma yeteneği kalmamiş, üzüldüm vallahi.

İsim olayınin da cılkı çikti.

-Ace babasının adını kullanmaz anasininkini kullanir
-Teach babasinin adini kullanmaz Marşal kimin adiysa onu kullanir
-Teachin babasi dedesinin adini kullanmaz Rocks kimin adiysa onu kullanir

D. Ler için özel klan dendi şimdi D.nin içinde özelin de özeli bir klan ortaya çıkiyor, bu spoilerları anlatan deyim de osur osur ipe diz olur, başka söze gerek yok.

Haftalık takip etmenin eğlencesi bu. Roger ve Garp'ı severim ama bu slander çok komik. Shanks'e zamanında snitch Rat diyordu herkes. Bu kadar ara vermesini çekilebilir kılıyor bu fan kültürü :D
Ha birde bu olaylar Roger yerine Wb gibi bir karakterin başına gelse dalgasını diğer taraf geçerdi.:rolleyes:
Bir karakteri boş yere gömülmesi hoşuma gitmiyor.

Tek kelime ile SAÇMALIK.

Xebecin tayfasıyla tanrı vadisine gitmesi için binlerce sebep varken gösterilen sebebe bak, hanımla çocuğu memlekete gönderdim de orada esir olmuşlar, komik desen değil, ciddi düşünsen ciddi tarafı yok.

Garling adayı daha yeni keşfediyor ama ne hassa Xebec veya karısı Tanrı Vadili oluyor, bak şu işe.

Garling Xebec gibi hükümete sürekli saldiran, IMi tehdit eden bir adamı araştirirken onun memleketini bulsa eyvallah derdim ama bu haliyle b.tan bir hikaye. Bunu tesadüf diye yutturmaya çalışması çok ucuz numara, yazarın hikaye yazma yeteneği kalmamiş, üzüldüm vallahi.

İsim olayınin da cılkı çikti.

-Ace babasının adını kullanmaz anasininkini kullanir
-Teach babasinin adini kullanmaz Marşal kimin adiysa onu kullanir
-Teachin babasi dedesinin adini kullanmaz Rocks kimin adiysa onu kullanir

D. Ler için özel klan dendi şimdi D.nin içinde özelin de özeli bir klan ortaya çıkiyor, bu spoilerları anlatan deyim de osur osur ipe diz olur, başka söze gerek yok.
Toriko'da daha güzel hikaye yazılıyordu di mi?:D

Galiba Monkey D. Kabilesi ile Davy D. kabilesi yüz yıllardır birbirinin rakibi ezeli düşmanı. 2 düşman aşiret gibiler herhalde. Bunlar birbirine düştüler zamanında sonrasında IMU gibi bir karakterde bundan fırsat bilip topunu temizledi.
Şimdi D. kalıntıları dünyaya yeniden sıkıntı çıkarıyor. Çünkü kader ve miras kalan irade devam ediyor. Benim öngörüm budur valla... Bakalım
Joy Boy gerçek adı Monkey D. diye çıkması çok muhtemel...

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık