Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geniş spoiler çok iyiymiş.

Rayleigh yine tavan yaptı hisselerde.

Roger bir çok kere korsan adasına gitmiş gibi duruyor. Xebec ile aralarındaki ilişki net düşmanlık üzerine kurulu değil gibi duruyor. Bu tarz ilişki beklemiyordum açıkcası. Harald ile Xebec de bildiğin dost olmuşlar.

Tanrı Vadisindeki durum sandığımdan daha karışık. Acaba hepsi birlikte İmu'ya karşı savaşmış mıdır?

Bana garip geliyor nedense Xebec,Garp,Roger bu koalisyon ekibi birbirlerinin dillerinden anlıyor @Alpamis hocamın dediği gibi bir boşluk var tanrı vadisi olayında sanki hepsi kutsal şovalyeler. gorosei ve üstüne imu ile savaşmış gibi bir izlenim hissediyorum.

Geniş spoiler çok iyiymiş.

Rayleigh yine tavan yaptı hisselerde.

Roger bir çok kere korsan adasına gitmiş gibi duruyor. Xebec ile aralarındaki ilişki net düşmanlık üzerine kurulu değil gibi duruyor. Bu tarz ilişki beklemiyordum açıkcası. Harald ile Xebec de bildiğin dost olmuşlar.

Tanrı Vadisindeki durum sandığımdan daha karışık. Acaba hepsi birlikte İmu'ya karşı savaşmış mıdır?
Rayleigh shakkyi üzerek hisslerini düşürdü demek daha iyi olur usta.

Rogerın rahatlık halismidir dönemin zirvesi xebecin adaya önüne geleni indirip giriyor 😁

Belki imu roxu kontrol altına almıştır roger ve garp buyüzden roxu öldürmüştür gibi bi senaryoya gidiyoruz gibime geliyo yavaştan.

Rogerın rahatlık halismidir dönemin zirvesi xebecin adaya önüne geleni indirip giriyor 😁

Belki imu roxu kontrol altına almıştır roger ve garp buyüzden roxu öldürmüştür gibi bi senaryoya gidiyoruz gibime geliyo yavaştan.
Olaylar karışık kimsenin tahmin etmediği bir yere gidiyor gibi geldi bana. Ama Roger ile Xebec arasında net bir düşmanlık çizmedi. Roger ile Xebec'i ölümüne karşı karşıya getiren şey ne olacak ki? Bana olay Roger vs Xebec'in dışına doğru gidiyor gibi geldi. IMU ile savaşmışlar gibi sanki.

Muhtemel senaryo yavaştan o noktaya gidiyor bu Rocks, Garp, Roger tanrı vadisinin kilit karakterleridir.

Satürnü zerre sevmem ama keşke ondan ölmeden ufaktan bir olay hakkında bilgi alsaydık.

Yakında bu flashback tam olayın başladığı anda biter garling hatta imunun ortaya çıktığı serinin finale tam yaklaştığı bir anda da burası tam işlenir diye düşünüyorum çünkü o adada farklı şeyler olmuş.Bu arada Pirate of justice Moria bey diyeceksiniz

Shanks ve Shamrock kızıl saçlarını, Figarland ailesi genlerinden değil de tanrı vadisinin yerlisi olan analarından almışlar.

Analarının soyu başka bir yere kesin bağlanacak gibi, Garling'in tanrı vadisinde ki büyük keşfi direk bu bile olabilir.

Rocks'ın bahsettiği Davy Jones ya da ilk korsan Joy Boy tarzı bir soy bekliyorum. Gaban'ın Shanks'a niye kaderin çocuğu dediği de anlaşılıyor eğer öyleyse.

Harald'ın mallığı halis mi? Insanda biraz gurur, şeref, haysiyet olur. Bugüne kadar hiçbir kötülüğünü görmediğin, her fırsatta gelip sofranda yemek yemiş ve her fırsatta sana desteğini sunmuş birine sırf Dünya Hükümeti'ne yaranmak için saldırıyorsun. Keşke Loki bunu daha önce öldürseydi.
Belki içinde Oda'nın bize göstermediği bir konuşmaları olmuştur. Harald, aslında hükümetin kendisinden böyle bir şeyi istemesine şiddetle karşı çıkmış olup yalandan hükümetin yanında olduğunu gösterip büyük savaşta hükümete ihanet etmiş olabilir. Harald ve Rocks'ın dostluğunu tereyağı gibi su yüzeyine çıkarmaya çalışıyorum nedense😒

Olaylar karışık kimsenin tahmin etmediği bir yere gidiyor gibi geldi bana. Ama Roger ile Xebec arasında net bir düşmanlık çizmedi. Roger ile Xebec'i ölümüne karşı karşıya getiren şey ne olacak ki? Bana olay Roger vs Xebec'in dışına doğru gidiyor gibi geldi. IMU ile savaşmışlar gibi sanki.
yani direk imu ile dövüşmüşler xebec ölmüş gibi bi durum varsa imu roger ve xebec ekiplerinin totalindende güçlü gibi bi durum olur çok sarıza bence öyle bi senaryo olmaz ama illaki bi şeytanlaştırma veya savaşın biyerinde imin müdahalesi olucaktır.

Muhtemel senaryo yavaştan o noktaya gidiyor bu Rocks, Garp, Roger tanrı vadisinin kilit karakterleridir.

Satürnü zerre sevmem ama keşke ondan ölmeden ufaktan bir olay hakkında bilgi alsaydık.
garpın bu olayı anlatmaya çekinme sebebinin altıda doldurulmuş olur böylece ama çok belirsiz hala hertürlü rox tarafından bişiy çıkıcağını düşünüyorum.
Shanks özel bir insan ırkından çıkacak.
inanılmaz haki seviyesi bu sayede açıklanabilir belkide narutodaki uzumakilerin chakra havuzu çok genişti ve saçları bundan kırmızıydı shanks ve shamrocktanda böyle bi mantıkla saçları kırmızı ırklarından ötürü dehşet hakileri var gibi bi mantık görürmüyüz acep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık