Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen denizciler içindeki yozlaşmayı alıp içerisinde iyi şeyler yapanlarıda görmezden gelip kim varsa kötüdür diyosun ama öyle işlemiyor aynı seriyi okuyoruz yoksa bi sorun yok.
-garp sengokudan önce emekli oldu ?
-omurga değil garp denizciler içinde bulunduğu vakit kötü hareketi olmayan masumları koruyup suçla mücadele eden bi ordu kahramanı bu adamın yaptığı bi zarar bişiy yok dünyaya siz hükümete niye ayaklanmıyor diye kızıyosunuz sonuç gene aynı yere geliyor garp şunu yapsaydı bunu yapsaydı bu mantıkla karakteri eleştiremezsiniz böyle bi mantıkda yok akılda yok bu mantıkla gömemiyeceğim karakter yok seride eminol :/
-hükümet kötü=ordu komple kötü böyle bi mantık yok hiçbi dünyada yok bak bu mantıktan kurtulmadan herhangi denizciyi eleştirmeyin herkes devrimci olmalı sizin kafanıza göre.
-pp ne koyduğun roxun ve ekibinin işlediği suçlar 1-2 bölüm önce açıklanıyordu siz gelip garp kötü bu kötü şöyle yapsaydı diye eleştiriyosunuz bide garp niye devrim yapmadı felan sıkıcı ve boş argümanlar kusura bakma.
-Ben hepsi kötüdür demiyorum… öyle desem Fuji övmem. Ama bu Garp içerde dhaa nüfuslu ve güçlü olmasına rağmen… Fuji amcanın yaptığının yarısını yapmıyor.
-Ben Sengoku daha önce emekli oldu diyebiliyorum.
-Seride bu mantıkla karakter gömemezsek… o zaman herkes kendince haklı olur… hiçbir karakter gömmeyiz. Garp ayrıca tüm kötülere karşı olmuyor işte bu olaylarda. Gerçekten tüm insanların iyiliğini düşünen adam… içerisinde bulunan kurumda ki bu kadar kötülüğe susmaz.
-Eğer bir yapının başı kötüyse… içinde ki askerler iyi olsa bile ister istemez o yapıya destek olmuş oluyor. Ben eğer Garp, Fuji gibi bir şeyler yapsaydı laf etmezdim. Ayrıca ne olursa olsun bir noktada ailen için herkesi karşına alırsın. Öyle avel gibi izlemezsin.
-Rocks’a gelince… kimse Rokcs’a melek demiyor zaten. He Rocks çıkıpta ben adeleyin bilmem nesiyimde demiyor ama olay bu işte. O yüzden Garp’ı aklamak için söylenen argümanlar boş oluyor bence.

Bir de şu Ace konusuna değinmek istiyorum. Yok korsandı… yok işte ailesinde kötü biri olsaydı polis napardı falan. Bir kere Ace ile Luffy kötü çocuklar değildi. Hele ki Luffy melek la. Korsan olamaları onların seçimi sadece. Siz kesin bir şekilde Korsanlar suçlu denizciler adaletli diyorsunuz resmen. Ama ben de size seri içinde söylenmiş o efsane sözden alıntı yaparak seslenmek istiyorum.

Korsanlar şeytan ve denizciler melek mi? bu şartlar tarihin akışı boyunca sürekli değişti. barışı hiç görmemiş çocukların ve savaşı hiç görmemiş çocukların farklı değerleri vardır. neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirleyecek olanlar da onlar. bu bölge en tarafsız bölgedir. adalet galip gelecek diyorsun değil mi? evet bu doğru. Savaşı kazanan adalet olacak”

Bu replik her şeyi açıklıyor aslında.

Kaido Oden'e kalleşlik yaptı mı yaptı... Ama az bile yaptı, Oden malı daha fazlasını hak ediyordu. Bire bir adil bir dövüşte de Oden malının zerre şansı yoktu zaten ayrıca.
Hile dediğin şey kasten yapılır, reis. Kaido hile yapsa kendi de bilirdi ama olaya karışan kadıni ve CP0ı öldürüyor karıştılar diye :) özetle Kaido hile falan yapmadı ne Odene ne de Luffye

Ha sonrasında kafasına sıkti Odenin, Momoyu öldürmeye falan kalktı bunlara kalleşlik diyebilirsin sorun değil :)

Senin okuduğunu da gördük usta. Resmen istifa etmiş adamlar hala görev başında yersen :)

Hile dediğin şey kasten yapılır, reis. Kaido hile yapsa kendi de bilirdi ama olaya karışan kadıni ve CP0ı öldürüyor karıştılar diye :) özetle Kaido hile falan yapmadı ne Odene ne de Luffye

Ha sonrasında kafasına sıkti Odenin, Momoyu öldürmeye falan kalktı bunlara kalleşlik diyebilirsin sorun değil :)

Senin okuduğunu da gördük usta. Resmen istifa etmiş adamlar hala görev başında yersen :)
Sen sağlam oku bence. Orada anlatılanı anlamamışsın hala bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık