Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'in bebekliğindeki vücudunu gösterirse ne olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Oda belki ipucu verebilir. Ya da Xebec'ten birşeyler öğrenebiliriz. Satürn teach'in ne olduğunu biliyor ve vadi olayında o da vardı. Xebec'ten öğrendi muhtemelen.

Teach'in bebekliğindeki vücudunu gösterirse ne olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Oda belki ipucu verebilir. Ya da Xebec'ten birşeyler öğrenebiliriz. Satürn teach'in ne olduğunu biliyor ve vadi olayında o da vardı. Xebec'ten öğrendi muhtemelen.
Hocam eleman bebekken degil de cocukken bile cirkin:) Shanks malum uc gunluk dovuste Teach icin hic uyumadi falan demisti o zamandan belli anormal oldugu yani Xebec’ten ziyade anasindan bir gen aktarimi olmus

Ya nereye alıyordu, ilk ciddi darbede tek attı Oden'e. Dövüş boyunca Kaido meyve bile kullanmadı ayrıca.

Git Luffy aman Nika-Piece'i oku sen.
1000 vs 10 olmuş. Oden'in gücü düşmanın bile hayal gücünü aştı deniyor. O savaşta 9 Kın Kaido'nun adamlardan kötek yerken resmen tek başına Oden savaşı taşımış iması yapıldı. Kaido'ya tek bir darbe ile ömür boyu kalacak ve Kaido'da travma yaratacak bir hasar yaratmış. 9 Kın 20 yıl sonra bile sırf Oden'in ruhunu az çok taşıyorlar diye inim inim çığlık attırıyorlar Kaido'ya. Araya girmeseler son darbe ile Kaido'yu biçecekti. Kaido Oden'den o kadar etkilenmiş ki asla onun gibi canavar bir samuray daha görmeyeceğiz diyor. Oden Kaido'dan güçlüydü. Kaido sonradan geçmiş olabilir 20 yıldan sonra ama o sıra Oden güçlüymüş net.

Yoksa Kaido 5 yıllık planlar, ittifaklar kurmak zorunda kalmaz. Kaido Xebec'e diyor ki güç kullanarak Harald emrin altına al. Kafa yapısı belli. Ama kendisi bunu Oden'e yapamamış denememiş bile. Bir sürü oyun çevirerek indirmek durumunda kalmış.

Oden’in serideki yeri gucuyle degil WB ile Roger ile ciktigi maceralarda yazmis oldugu gunlukten, pesine taktigi 9 Kin’dan ve onlara ogretmis oldugu seylerden geliyor. Yani orda 100 kere dovusseler 99 kere Kaido’yu yenerdi ama senaryo geregi Oden’e dramatik bir son gerekiyordu, mirasini devam ettirecek insanlar icin bir sebep gerekiyordu. Yoksa ne Momo gelisirdi ne Yamato kendini bulurdu ne de Luffy Wano’ya gelirdi.

Shonen serilerde her zaman boyle olur. Misal Jiraiya’nin vefati…

1000 vs 10 olmuş. Oden'in gücü düşmanın bile hayal gücünü aştı deniyor. O savaşta 9 Kın Kaido'nun adamlardan kötek yerken resmen tek başına Oden savaşı taşımış iması yapıldı. Kaido'ya tek bir darbe ile ömür boyu kalacak ve Kaido'da travma yaratacak bir hasar yaratmış. 9 Kın 20 yıl sonra bile sırf Oden'in ruhunu az çok taşıyorlar diye inim inim çığlık attırıyorlar Kaido'ya. Araya girmeseler son darbe ile Kaido'yu biçecekti. Kaido Oden'den o kadar etkilenmiş ki asla onun gibi canavar bir samuray daha görmeyeceğiz diyor. Oden Kaido'dan güçlüydü. Kaido sonradan geçmiş olabilir 20 yıldan sonra ama o sıra Oden güçlüymüş net.

Yoksa Kaido 5 yıllık planlar, ittifaklar kurmak zorunda kalmaz. Kaido Xebec'e diyor ki güç kullanarak Harald emrin altına al. Kafa yapısı belli. Ama kendisi bunu Oden'e yapamamış denememiş bile. Bir sürü oyun çevirerek indirmek durumunda kalmış.
1- 1000 vs 10 hikaye.

Odenin gücü düşmanın hayal gücünü aşıyorsa bir haki salıp bayıltsaydı 990 kişiyi,

Onu da geç Odeni cöpten az daha head shot yiyecek çizmiş Oda, şinobu kurtariyor,

Hadi bunu da geç, ezip geçecek denilen Oden saldırı yapacağını haykırırken Kaidoyu başka yere bakarken offguard yakalandı diye çiziyor Oda

Yazarın yazdığıyla çizdiği birbirini tutmuyor, sizse çizdiģine değil de üfürdüğüne bakıyorsunuz :)

2- WBnin izi sızlıyor, Luffynin izi sızlıyor, Shanksın izi sızlıyor, Kaido Odeni hatırlayınca travma oluyor :)

3- Odenin güçlü olduğu falan yok, güçlü olsa yenerdi, hakisiz isimsiz kanaboya teke gitmezdi

4- Kaido ne plani ne ittifaki yapmiş, bu da Odeni nasıl zor duruma düşürmüş, boş yorumlar.

Misal Çatı 5lisi Kaidoyla kapışıyor, Kaido dışında kimle kapışmış Oden, kimseyle, Luffynin ittifaklari ihanetleriyle Kaidoyu bir tutmayin.

5- Kaidonun çevirdiği oyun falan yok, Harald ne alaka, orada konu marangozları kendi safına çekmek, Odeni niye adamı yapmaya çalışsın, Oden güçlü iması vermek için uydurdukca uyduruyorsunuz :)

1- 1000 vs 10 hikaye.

Odenin gücü düşmanın hayal gücünü aşıyorsa bir haki salıp bayıltsaydı 990 kişiyi,

Onu da geç Odeni cöpten az daha head shot yiyecek çizmiş Oda, şinobu kurtariyor,

Hadi bunu da geç, ezip geçecek denilen Oden saldırı yapacağını haykırırken Kaidoyu başka yere bakarken offguard yakalandı diye çiziyor Oda

Yazarın yazdığıyla çizdiği birbirini tutmuyor, sizse çizdiģine değil de üfürdüğüne bakıyorsunuz :)

2- WBnin izi sızlıyor, Luffynin izi sızlıyor, Shanksın izi sızlıyor, Kaido Odeni hatırlayınca travma oluyor :)

3- Odenin güçlü olduğu falan yok, güçlü olsa yenerdi, hakisiz isimsiz kanaboya teke gitmezdi

4- Kaido ne plani ne ittifaki yapmiş, bu da Odeni nasıl zor duruma düşürmüş, boş yorumlar.

Misal Çatı 5lisi Kaidoyla kapışıyor, Kaido dışında kimle kapışmış Oden, kimseyle, Luffynin ittifaklari ihanetleriyle Kaidoyu bir tutmayin.

5- Kaidonun çevirdiği oyun falan yok, Harald ne alaka, orada konu marangozları kendi safına çekmek, Odeni niye adamı yapmaya çalışsın, Oden güçlü iması vermek için uydurdukca uyduruyorsunuz :)
Yine bir sürü bilip bilmeden konuştuğun konu var. Senle o yüzden tartısmayacagım.

Ama mesela 5 e cevap vereyim.

Kaido gücü yettiği adam için oyunlar çevirecek biri değil. Direk ezer geçerdi. Oysa Oden'in savaşmaması için dalavareler oyunlar çevirerek Oden'i kandırıp 5 yıl savaşı öteliyor. Oden'in ise amacı kan dökülmemesiydi. O yüzden 5 yıl boyunca göz yumuyor. Neyse o kısım önemli değil.

Önemli olan Kaido'nun gözü kesse Oden'den güçlü olsa direk onu olduğu yerde ezip yenip öldürecek olması. Çünkü Kaido'nun bakış açısı bu. Harald'ın alakası ise bu bakış açısını Xebec'e Harald'ı ez onu zorla kendine itaat ettir demesiyle görmemizde. Sen tabi onu da bilmiyorsun.

Lütfen oku. Senin her defasında eksik bilgilerini düzeltiyoruz.:(

Harald ile bu dövüşleri son karşılaşmaları olmamış ve "that incident" diye bahsedilen de tanrı vadisi olayı gibi duruyor. Zaten neredeyse bütün güçlü figürler boy göstermişti orada ama Harald'da gelmiş anlaşılan. Ne adammışta kendi tayfası içinden adamların ihaneti üstüne Roger Garp bir de devlerin kralı devreye girmiş. Kutsal şövalyeleri saymadım bile daha. Umarım tanrı vadisinde gerçekten ölmüştür ve efsanevi bir figür olarak kalır. Oda Narutolar ve karakteri bebelere dövdürürse çok üzülürüm cidden, cesedi falan kullanılabilir de yani bilinçli bir şekilde gelmez umarım.

-Ben hepsi kötüdür demiyorum… öyle desem Fuji övmem. Ama bu Garp içerde dhaa nüfuslu ve güçlü olmasına rağmen… Fuji amcanın yaptığının yarısını yapmıyor.
-Ben Sengoku daha önce emekli oldu diyebiliyorum.
-Seride bu mantıkla karakter gömemezsek… o zaman herkes kendince haklı olur… hiçbir karakter gömmeyiz. Garp ayrıca tüm kötülere karşı olmuyor işte bu olaylarda. Gerçekten tüm insanların iyiliğini düşünen adam… içerisinde bulunan kurumda ki bu kadar kötülüğe susmaz.
-Eğer bir yapının başı kötüyse… içinde ki askerler iyi olsa bile ister istemez o yapıya destek olmuş oluyor. Ben eğer Garp, Fuji gibi bir şeyler yapsaydı laf etmezdim. Ayrıca ne olursa olsun bir noktada ailen için herkesi karşına alırsın. Öyle avel gibi izlemezsin.
-Rocks’a gelince… kimse Rokcs’a melek demiyor zaten. He Rocks çıkıpta ben adeleyin bilmem nesiyimde demiyor ama olay bu işte. O yüzden Garp’ı aklamak için söylenen argümanlar boş oluyor bence.

Bir de şu Ace konusuna değinmek istiyorum. Yok korsandı… yok işte ailesinde kötü biri olsaydı polis napardı falan. Bir kere Ace ile Luffy kötü çocuklar değildi. Hele ki Luffy melek la. Korsan olamaları onların seçimi sadece. Siz kesin bir şekilde Korsanlar suçlu denizciler adaletli diyorsunuz resmen. Ama ben de size seri içinde söylenmiş o efsane sözden alıntı yaparak seslenmek istiyorum.

Korsanlar şeytan ve denizciler melek mi? bu şartlar tarihin akışı boyunca sürekli değişti. barışı hiç görmemiş çocukların ve savaşı hiç görmemiş çocukların farklı değerleri vardır. neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirleyecek olanlar da onlar. bu bölge en tarafsız bölgedir. adalet galip gelecek diyorsun değil mi? evet bu doğru. Savaşı kazanan adalet olacak”

Bu replik her şeyi açıklıyor aslında.
-yahu garpın nüfusu nerden geldi koramiral adam halkın gözünde bi kahraman denizcilerde savaş efsanesine saygı duyuyor he dese tüm donanma emrine girer gibi bi olay yokki donanmada garp ile anlayışı çelişen bissürü adam var.
-yok ilk garp verdi emekliliği sonra sengoku gidiyo
-içinde bulunduğu kurumda kendi yapması gerekeb iyiliği yapıyor adam görevi neyse onu yapıyor tek kötü hükümet değil evrende
-garp geleceğin denizcilerini eğiterek içten bişeyleri değiştiriyor ztn kendiside vakti zamanında varlığı ile suçlulara korku halka güven veren bi adamdı evet wg şerefsiz ama garp bunların emrine girmeden suçlularla savaşmaya öncelik veren bi adam.
-korsanlar suçlu olarak görülür luffy ace gibi istisnaları var onlar gerçek korsan değil tabiki ama olay orda kahraman garp suçlu ace e yardımmı etti olucaktı ve tekrar söylüyorum garp ace e yardım etti abi zaten istese o platformdan adam geçirmezdi orda.
-yozlaşmış denizciler var elbette ben bunu reddetmiyorum ztn ama insanlara yardımcı olanlarda bu adamlar günümüzde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık