Teach'in bebekliğindeki vücudunu gösterirse ne olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Oda belki ipucu verebilir. Ya da Xebec'ten birşeyler öğrenebiliriz. Satürn teach'in ne olduğunu biliyor ve vadi olayında o da vardı. Xebec'ten öğrendi muhtemelen.
Hocam eleman bebekken degil de cocukken bile cirkinTeach'in bebekliğindeki vücudunu gösterirse ne olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Oda belki ipucu verebilir. Ya da Xebec'ten birşeyler öğrenebiliriz. Satürn teach'in ne olduğunu biliyor ve vadi olayında o da vardı. Xebec'ten öğrendi muhtemelen.
Ya nereye alıyordu, ilk ciddi darbede tek attı Oden'e. Dövüş boyunca Kaido meyve bile kullanmadı ayrıca.Aynen hile yapmasalar alıyordu Kaido'nun kelleyi. Nasıl okuyorsunuz seriyi anlamıyorum.
Git Luffy aman Nika-Piece'i oku sen.Okumuyorlar.
1000 vs 10 olmuş. Oden'in gücü düşmanın bile hayal gücünü aştı deniyor. O savaşta 9 Kın Kaido'nun adamlardan kötek yerken resmen tek başına Oden savaşı taşımış iması yapıldı. Kaido'ya tek bir darbe ile ömür boyu kalacak ve Kaido'da travma yaratacak bir hasar yaratmış. 9 Kın 20 yıl sonra bile sırf Oden'in ruhunu az çok taşıyorlar diye inim inim çığlık attırıyorlar Kaido'ya. Araya girmeseler son darbe ile Kaido'yu biçecekti. Kaido Oden'den o kadar etkilenmiş ki asla onun gibi canavar bir samuray daha görmeyeceğiz diyor. Oden Kaido'dan güçlüydü. Kaido sonradan geçmiş olabilir 20 yıldan sonra ama o sıra Oden güçlüymüş net.Ya nereye alıyordu, ilk ciddi darbede tek attı Oden'e. Dövüş boyunca Kaido meyve bile kullanmadı ayrıca.
Git Luffy aman Nika-Piece'i oku sen.
1- 1000 vs 10 hikaye.1000 vs 10 olmuş. Oden'in gücü düşmanın bile hayal gücünü aştı deniyor. O savaşta 9 Kın Kaido'nun adamlardan kötek yerken resmen tek başına Oden savaşı taşımış iması yapıldı. Kaido'ya tek bir darbe ile ömür boyu kalacak ve Kaido'da travma yaratacak bir hasar yaratmış. 9 Kın 20 yıl sonra bile sırf Oden'in ruhunu az çok taşıyorlar diye inim inim çığlık attırıyorlar Kaido'ya. Araya girmeseler son darbe ile Kaido'yu biçecekti. Kaido Oden'den o kadar etkilenmiş ki asla onun gibi canavar bir samuray daha görmeyeceğiz diyor. Oden Kaido'dan güçlüydü. Kaido sonradan geçmiş olabilir 20 yıldan sonra ama o sıra Oden güçlüymüş net.
Yoksa Kaido 5 yıllık planlar, ittifaklar kurmak zorunda kalmaz. Kaido Xebec'e diyor ki güç kullanarak Harald emrin altına al. Kafa yapısı belli. Ama kendisi bunu Oden'e yapamamış denememiş bile. Bir sürü oyun çevirerek indirmek durumunda kalmış.
Yine bir sürü bilip bilmeden konuştuğun konu var. Senle o yüzden tartısmayacagım.1- 1000 vs 10 hikaye.
Odenin gücü düşmanın hayal gücünü aşıyorsa bir haki salıp bayıltsaydı 990 kişiyi,
Onu da geç Odeni cöpten az daha head shot yiyecek çizmiş Oda, şinobu kurtariyor,
Hadi bunu da geç, ezip geçecek denilen Oden saldırı yapacağını haykırırken Kaidoyu başka yere bakarken offguard yakalandı diye çiziyor Oda
Yazarın yazdığıyla çizdiği birbirini tutmuyor, sizse çizdiģine değil de üfürdüğüne bakıyorsunuz
2- WBnin izi sızlıyor, Luffynin izi sızlıyor, Shanksın izi sızlıyor, Kaido Odeni hatırlayınca travma oluyor
3- Odenin güçlü olduğu falan yok, güçlü olsa yenerdi, hakisiz isimsiz kanaboya teke gitmezdi
4- Kaido ne plani ne ittifaki yapmiş, bu da Odeni nasıl zor duruma düşürmüş, boş yorumlar.
Misal Çatı 5lisi Kaidoyla kapışıyor, Kaido dışında kimle kapışmış Oden, kimseyle, Luffynin ittifaklari ihanetleriyle Kaidoyu bir tutmayin.
5- Kaidonun çevirdiği oyun falan yok, Harald ne alaka, orada konu marangozları kendi safına çekmek, Odeni niye adamı yapmaya çalışsın, Oden güçlü iması vermek için uydurdukca uyduruyorsunuz![]()
-yahu garpın nüfusu nerden geldi koramiral adam halkın gözünde bi kahraman denizcilerde savaş efsanesine saygı duyuyor he dese tüm donanma emrine girer gibi bi olay yokki donanmada garp ile anlayışı çelişen bissürü adam var.-Ben hepsi kötüdür demiyorum… öyle desem Fuji övmem. Ama bu Garp içerde dhaa nüfuslu ve güçlü olmasına rağmen… Fuji amcanın yaptığının yarısını yapmıyor.
-Ben Sengoku daha önce emekli oldu diyebiliyorum.
-Seride bu mantıkla karakter gömemezsek… o zaman herkes kendince haklı olur… hiçbir karakter gömmeyiz. Garp ayrıca tüm kötülere karşı olmuyor işte bu olaylarda. Gerçekten tüm insanların iyiliğini düşünen adam… içerisinde bulunan kurumda ki bu kadar kötülüğe susmaz.
-Eğer bir yapının başı kötüyse… içinde ki askerler iyi olsa bile ister istemez o yapıya destek olmuş oluyor. Ben eğer Garp, Fuji gibi bir şeyler yapsaydı laf etmezdim. Ayrıca ne olursa olsun bir noktada ailen için herkesi karşına alırsın. Öyle avel gibi izlemezsin.
-Rocks’a gelince… kimse Rokcs’a melek demiyor zaten. He Rocks çıkıpta ben adeleyin bilmem nesiyimde demiyor ama olay bu işte. O yüzden Garp’ı aklamak için söylenen argümanlar boş oluyor bence.
Bir de şu Ace konusuna değinmek istiyorum. Yok korsandı… yok işte ailesinde kötü biri olsaydı polis napardı falan. Bir kere Ace ile Luffy kötü çocuklar değildi. Hele ki Luffy melek la. Korsan olamaları onların seçimi sadece. Siz kesin bir şekilde Korsanlar suçlu denizciler adaletli diyorsunuz resmen. Ama ben de size seri içinde söylenmiş o efsane sözden alıntı yaparak seslenmek istiyorum.
“Korsanlar şeytan ve denizciler melek mi? bu şartlar tarihin akışı boyunca sürekli değişti. barışı hiç görmemiş çocukların ve savaşı hiç görmemiş çocukların farklı değerleri vardır. neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirleyecek olanlar da onlar. bu bölge en tarafsız bölgedir. adalet galip gelecek diyorsun değil mi? evet bu doğru. Savaşı kazanan adalet olacak”
Bu replik her şeyi açıklıyor aslında.