Kraliçe demeliydin.benim hatunun olay hikayesi olacağını tahmin ediyordum da serinin içinden geçmesi bana bile sürpriz oldu ama yakışırrrr, tüm op karakterleri köpek etmiş kendine sen nasıl bir kralsın ahaha
Kraliçe demeliydin.benim hatunun olay hikayesi olacağını tahmin ediyordum da serinin içinden geçmesi bana bile sürpriz oldu ama yakışırrrr, tüm op karakterleri köpek etmiş kendine sen nasıl bir kralsın ahaha
ben kadın kral tanımını daha çok seviyorumKraliçe demeliydin.
Tamam kral, öyle diyorsan öyledir.ben kadın kral tanımını daha çok seviyorum![]()
Meyve gücü falan yok, aynı şeyler 98. bölümde Alvida için, sonrasında da Hancock ve Glorioasa için çizilmiş, Güzelliğin Gücü diyorum ben şahsenShakky'de meyve gücü falan var diyeceğim ama koca koca adamların bu güce hayır diyememeleri daha büyük rezillik olacak. Nerden baksan rezalet bir durum.
Dof reyizdeki vizyon ve misyon büyüklüğü > Rocks, Roger, Garp, Harald vs.Alın size üstad goda'dan god valley. Bu mücevher mevzusunda doffa kadar teori çıkıyordu üstad goda mücevheri shakk diye nasıl soktu ama. gOda abi adam üstad OP çok gerçekçi müthişş. Oyna devam.
Onca yıl birlikte olduklarından pek ihtimal vermiyorum ama ajanlık perspektifinden değerlendirecek olursak;Bölümün Türkçesi çıkınca bir daha okuyayım dedim ve bu Ida karakterine takıldım. Kendisinden zaten iyi şeyler sezmiyordum ama yine de bu bakış, bu gülüş ne be kardeşim? Resmen "Ben kötüyüm ve bir şeyler planlıyorum!" diye bağırıyor.
![]()
Tritoma 44 yıl önce 20li yaşlarında Kuja korsanlarına çıraklık yapıyorken, Dragon 11 yaşındaydı. Crocodile ise şu an 46 yaşında, yani Tritoma 44 yıl evvel 20li yaşlarındayken Crocodile daha 2 yaşındaydı. Millet geyiğine diyor herhalde Crocodile mevzusunu.Tritoma için Luffynin annesi diyorlar. +Olarak Tritoma Crocodile imiş.
Idanın hain olmasına hiç ihtimal vermiyorum.Onca yıl birlikte olduklarından pek ihtimal vermiyorum ama ajanlık perspektifinden değerlendirecek olursak;
-Denizciler Harald ve Rocks arasındaki ilişkiyi biliyordu ki bunu bilmeleri çok zor, Elbaf’tan bizzat haber almaları gerekiyor ya da Mary Geoise’den görmüş olmalılar, orada görmüş olsalar da savaştıklarını görmüş olacaklardı, yani yine tek seçenek Elbaf kalıyor.
-Loki’nin gözleri mevzusu. Bu çocuğun gözleri ne anaya ne de babaya benziyor. Belki biri tarafından anne karnında iken alınan ilaçlardan(yemeğine ilaç katıldı falan) dolayı genetiğiyle oynanmış olabilir.
-Bu bölüm arkadaşlarını daha dikkatli seçmelisin dedi, Harald‘a.
-Harald malum, dünyada kaos estiren bir dev idi, bu kadınla tanışınca pasifleşti. Dünya Hükümeti tarafından planlanmış bir pasifleştirme olabilir.
-O kadar dışlanmasına rağmen uzun süre Elbaf’ta kalmaya devam etti.
-Dünya Hükümetinin Elbaf‘la ve Harald’la yakından ilgilendiklerini, bizzat Imu’nun bu konuyla ilgilendiğini biliyoruz. Yani ajanlık için birini görevlendirmiş olmaları sürpriz olmaz.
Dof'un vizyonu dediğin Trebol öğretisi.Şimdi tekrar baktım,
Önceki bölüm Rocks Kaido tartışması 44 yıl önce olmuş ve Kaido (59) o sırada 15 yaşındaymış yani Rocksa ilk katıldığı ve korsan olduğu zaman.
Bu bölüm 2 yıl geçiyor, Kaido 17 yaşında, 42 yıl önceye geliyoruz, Tanrı Vadisine daha 4 yıl var.
-Harald Xebecle ilgili ne karar verecek?
-Harald ne zaman boynuzunu kesecek?
-Shakky nasıl, kim tarafından kaçırılacak? daha bu soruların yanıtlarına bakılacak, fb daha çok uzun sürer.
Meyve gücü falan yok, aynı şeyler 98. bölümde Alvida için, sonrasında da Hancock ve Glorioasa için çizilmiş, Güzelliğin Gücü diyorum ben şahsen
Dof reyizdeki vizyon ve misyon büyüklüğü > Rocks, Roger, Garp, Harald vs.