Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 26 41.3%
  • Orta

Kullanılan: 23 36.5%
  • Kötü

Kullanılan: 14 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    63
Bölümün Türkçesi çıkınca bir daha okuyayım dedim ve bu Ida karakterine takıldım. Kendisinden zaten iyi şeyler sezmiyordum ama yine de bu bakış, bu gülüş ne be kardeşim? Resmen "Ben kötüyüm ve bir şeyler planlıyorum!" diye bağırıyor.

Bölümü şimdi okudum tamamen. Oda senin ben aklını hayalini seveyim. Hayatımda bundan daha boktan bir senaryo görmedim. Bir insan neden böyle bir yola başvurur. Bu adam iyice komedi mangakası oldu ve kendini komik sanıyor. Ulan lavuk herif… bu kadar büyük evren çizmişsin… bu kadar efsane karakterler yazmışsın… God valley olayı diye alttan alttan vermişsin gazı… finalde geldiğimiz noktaya bak. Artık yüzde yüz eminim ki… Bu Roger tayfasının son ada da görüp güldükleri şey o kadar kötü ve o kadar troll bir şey çıkacak ki. Forumdan birileri sinirlenip japonyaya baskın düzenleyecek… lslslsmsmms
Şuan japonya dayım Sodaya yerinize baskın yapabilirim

İm'in Lily'si korsanların Shakky'si derken adam akıllı bir şey bulamayıp okuyucuyu trolleyeyim demiş herhalde finalde. Roger'in bahsedilen ölümcül hastalığı da aşk hastalığı çıkar kesin.

Ana karakteri de aseksüel Hancock'a göz ucuyla bakmıyor. xd

Bir kadın yüzünden büyük bir olay çıkması, çok büyük insanların hatta devletlerin savaşması vs. gerçekdışı bir durum değil. Tarihte de olmuştur, buna kabulüm ama gerek var mıydı? Şöyle de sorabiliriz; bu sebep, seriye ne kattı? One Piece bittiğinde ve geriye dönüp baktığımızda bu sebep ne kadar önemli olacak ya da başka neleri etkileyecek? Bunları düşündüğüm zaman sanki gerek yoktu gibi geliyor bana.

Bir de, her şeyin Shakky sebebiyle olması inanılmaz bir şey değil ama işleme şekli ve zamanlaması da hatalı sanki. Okuyucuya geçiremedi, okuyucuyu inandıramadı bu hikayeye. Bir şeyler eksik kaldı. Böyle olunca da, olayın ağırlığı kalmadı.

Biraz ofsayt oldu kısacası. Çok epik bir Xebec ve Rocks hikaye girişi vardı mesela, şimdi o epiklik bayağı bir azaldı. Yumuşattı etkiyi ki, ben Oda'nın bunu bilerek yaptığını düşünüyorum. Tıpkı Zoro'ya yön bulamama özelliğini vermesi gibi, bazı keskin tavırları, karakterleri ya da olayları, şu veya bu şekilde törpüleyip yumuşatabiliyor. Bu Oda'nın bir tarzı; kiminin hoşuna gider, kimini gitmez. Benim gitmiyor mesela.

Her şeyi bir kenara koyarsak; One Piece'de bugüne kadar gördüğüm en güzel şey bu:

Bunun daha kaliteli ve renkli halini bana atabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. :flaugh:

Alın size üstad goda'dan god valley. Bu mücevher mevzusunda doffa kadar teori çıkıyordu üstad goda mücevheri shakk diye nasıl soktu ama. gOda abi adam üstad OP çok gerçekçi müthişş. Oyna devam.

Bence Shakki üzerinden dönen güzel kadın imajı, Hancock'tan bir önceki imparatoriçe olan Toritama'ya(Muhtemelen Luffy'nin annesi)verilmeliydi. Oradan da Dragon'a filan bağlanmalıydı. Herkesin Shakki'den etkilenmesi çok abartı geldi.

Hayatım boşa geçmiş gibi hissediyorum One Piece ilerledikçe. Koskoca efsaneler kadın için şarlatan olmuş, kadınlardan etkilenmeyen tek D. clanı Monkeyler mi acaba? yoksa Dragon ve Garp içinde böyle şeyler görürsek vay halimize.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık