Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 26 41.3%
  • Orta

Kullanılan: 23 36.5%
  • Kötü

Kullanılan: 14 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    63
Korsan adasından çalınan şey başka bir şey olsa yine peşine düşülürdü, mekanından hazinelerini çalacaklar ve öylece bakacak mı koca koca adamlar, demezler mi o zaman emanında bulunan kadına-hazineye sahip çıkamayan nasıl dünyanın zirvesine yürüyecek diye, derler.

Ida'nın Xebec'ten hoşlaşmadığı anlaşılıyor, Harald'a da laf sokmuş evladım olsaydı falan diyerek, demek ki Xebece karşı dolduruyor, kadınlar sonunu getirmiş Xebec reyizin. Goroseyi Im'ın talimatıyla Reyizi fena tuzağa çekmiş, potansiyel tehlike olarak gördükleri için Roger'i de yok etmeyi mi planlamışlardı eş zamanlı acaba diyeceğim de Ginny'nin sızdırdığı mesaj var, zorlama oldu bu eldeki verilerle, Roger'e bir yerlerden + yazalım dedik de cıkk çıkmıyor.

Şakki'nin Arı kovanında olduğunu bilip de oraya baskın yapmadıysa Rogere fena eksi yazar bu arada. Sengoku'nun bahsettiği Roger'in en büyük düşmanı mevzusunun temelinde yatan sebep buysa, bunun için Xebec ile düşman olduysalar yine - yazar Roger'e, Roger çift taraflı bitik durumda.

Son düzenleme:
Eğer silver axe denici çıkarsa garip olacak. Çünkü Sengoku onun ismini Shiki ve John ile birlikte tayfanın dağılmasından sonra isim yapan korsanlar arasında anıyordu.
Donnie Brasco gibi bi mevzu olabilir. İtalyan mafyasıyla o kadar çok zaman geçirmişti ki mafyadan biri olmuştu.

silver axe yeni dünyalı lawrence

Vay be :a:Şimdi Xebec ve Roger efendi God Valley e sırf bu kadını kurtarmak için gelip birbirlerine girdiler. 😂😂

Ama hala Xebec ı kim öldürdü bilmiyoruz...Garp ın yumrukla birini öldüreceğini düşünmüyorum. Yener ama öldürmez. Roger öldürmüş olabilir.

Harald hükümetin köpeğine siz insan değilsiniz demesi ve gazetelerin olayları özellikle yanlış aktarması bölümün güzel ayrıntılarıydı.

Xebec denen adamın hükümeti gözüne kestirmesini anlarım ama bir düzine şehri yok etmesi masum sivil ayırmaması onu şeytani bir villain yapıyor.

Aslına bakarsan bu hikaye ne Luffy nin ne Dragon'un nede Roger ın hikayesi Olmalıydı...

Garp ın hikayesi olsa zevkle izlerdim

Son düzenleme:
İlginç bir bölümdü şahsen arikovaninin hazinesinin sakki olacağıni düşünmemiştim.Daha çok dünya hükümetine ait bir nesne olabilirdi.Ama kimin kaçırdığı çok bariz.Tanri vadisi saldırısinda rocks tan bir tek Silver axe yoktu.Muhtemelen onu kutsal ejderler istediği için kaçırmıştır.Muhtemelen Tanrı Vadisi'ndede onu kurtarma şerefine nail olmak için exbec en öne atıldı.Ama sanırım Rayleigh e nasip oldu gözüküyor.

Daha önceki bölümler okuyunca gözüme çarpan Harold ölümünde sanırım şeytani dönüşüm olmadan anlamsız bir toplu saldırı ile Harold katledildi.Adamlarindada öyle bir şeytani dönüşüm izi görünmüyordu.Ve ayrıca meyveyi çalan kişi gözükmesede bana kalırsa oraya gidecek kadar cesur çokaz kişi olabilir.Nedense aklıma Doffy den başkası gelmiyor.kendisi aynı dressrisada kralı ve askerlerini görünmeyen iplerle manipüle edip istediğini yaptırmıştı.Burdada Harold askerlerini manupule edip oldurtmus olabilir.Sebebi de Haroldin daha önce exbeci öldürmeyi reddetmesinden dolayı ve dünya hükümetine karşı aykırı davranislari olabilir. Ayrıca elbaftaki ajanları ile exbec bahsettiği efsanevi meyveyi o kargaşada caldirmayi düşünebilirler.Doffy bunu yaparmi yaparmi yapar hükümetten teklif veya Emir gelmisse.Hatirlayin Marinford Savaşı'ndan sonra Gecko Moria min öldürülme emrini Doffy yukardan aldığı emir olduğunu itiraf etmişti.

Elbaftaki ajanları olması muhtemel aday İda gibi duruyor.Evlenmelerine izin verilmemesine karşın gitmeyi adadan gitmeyi istemedi.Ve adanın en alt yerine bir bar açtı.bu aynı carmel ana hareketleri gibi şüpheli.Ve sürekli Haroldin tüm adımlarını hükümete söyledi.Hukumet nerden bilecekti exbec ile bu kadar yakın olmasini ve efsanevi meyveyi.Ayrica günümüzde neden İda yi göremiyoruz.Harold olunce görevi sonami erdi.

Birsey daha eklemek istiyorum yerindehil ama , Aklıma animeyi izleyince luffynin egghead da yemek verenin
Kizaru olmadığı fikri iyice oturdu sanki.Bunu yapan Van augerdi.Luffy ye yemek verdikten sonra onu ortamdan uzaklaştırdı.Çünkü donanma askerleri onun yanına gidiyordu.Animede dikkat ederseniz görürsünüz.Askerin biri Luffy az önce buradaydı nereye gitti diye sordu.O sahneden sonra Luffy yemek makinesi yanında ortaya çıktı.Luffy daha önce Van auger ile hiç karşılaşmadı muhtemelen onu düşman olarak algılamadı.Eger kizaru olsaydı yemeği veren Luffy onu pizza hamuru gibi çevirip savaş gemisine firlatmazdi Ayrıca Satürn ve kizarunun bulunduğu ortamda caterina devon un Satürnü kopyalama yapabilmesi için çok çaba harcaması gerekirdi bunu Luffy yokken yapması çok az bir ihtimaldi.Bu yüzden yardım etmeleri mantıklı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Baştakilerden nefret eden Denizcilerin en başında Garp var : ) Adam boşuna Amiralliği kaç kez elinin tersiyle itmedi.Amiraller malum direkt tepeden emir alıyor.Kizaru nun başına geleni gördük.İstemeye istemeye denilenleri yapmak zorunda kaldı.

benim hatunun olay hikayesi olacağını tahmin ediyordum da serinin içinden geçmesi bana bile sürpriz oldu ama yakışırrrr, tüm op karakterleri köpek etmiş kendine sen nasıl bir kralsın ahaha

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık