İmza kere imza, cidden rezillik.Yani adamı Imu'nun odasına kadar sokmuşsun, amaç olarak Dünyanın Kralı olmak gibi bir amaç vermişsin, ama adamın ölüm sebebini bir kadın yüzünden gidip Tanrı Şövalyeleri ve Beş Kadim'e kafa atmak olarak yazıyorsun.
İmza kere imza, cidden rezillik.Yani adamı Imu'nun odasına kadar sokmuşsun, amaç olarak Dünyanın Kralı olmak gibi bir amaç vermişsin, ama adamın ölüm sebebini bir kadın yüzünden gidip Tanrı Şövalyeleri ve Beş Kadim'e kafa atmak olarak yazıyorsun.
Hancock'un peşine kimsenin düşmüyor olması ilginç bir durum o halde. Teach her şeyi elde etmeye çalıştığı halde Hancock'u değil, meyvesini istiyordu.Sözde dünyanın en güçlü adamlarından birinin herkesin elde etmeye çalıştığı kişi için savaş çıkartması çokta sırıtmıyor.
Dünyadaki her şeye sahip olma, en iyisine sahip olma duygusu gibi bir dürtüsü var.
Çokta saçma değil.
İşin komik yanlarından biri, Shakky'nin şu anda bile neredeyse 40 yıl önceki gibi görünüyor olması. Yüzünden kırışıklık bile yok, tek farkı saçının kısa olması. Fakat ne hikmetse görenler ölüp bitmiyor.Final Saga'daki hikaye yazımının iyiliğini, kötülüğünü bir kenara koyarak yazıyorum. Acaba bu zamana kadar Nika kısmından Shakky'ye kadar olan kısmının kaçını önceden planladı ki? Retconpiece okuya okuya bir hal oldum.![]()
Yaşlanmış işte ışığını kaybetmiş. Eskisi gibi gözükmüyor. Bunlar pek takılacak noktalar değil.İşin komik yanlarından biri, Shakky'nin şu anda bile neredeyse 40 yıl önceki gibi görünüyor olması. Yüzünden kırışıklık bile yok, tek farkı saçının kısa olması. Fakat ne hikmetse görenler ölüp bitmiyor.