Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 32 42.1%
  • Orta

Kullanılan: 26 34.2%
  • Kötü

Kullanılan: 18 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    76
Yamato'nun kapak hikayesindeki mezar kime ait acaba merak ediyorum. Silver Axe veya Shiki olma ihtimali var mı acaba.

Genç Kaido düşündüğümüzden güçlü duruyor. Silver Axe'ı kanlar içinde bırakan hasardan Wb gibi çizik almadan çıkmış.

Küçük katakuri tim burton filmlerinden fırlamış gibi duruyor şirin bayağı.

Ochoku o kadar yüksek itibarlı durmuyor diğerlerinin yanında Teach bunu indirmek için neden Coby'e ihtiyaç duymuş acaba. Captain John ile Shiki daha iyi geldiler gözüme

Bölümün geri kalanı hoştu bence. Bu simplik olayına diğer insanların verdiği gibi bir tepkim yok. God Valley'in Shakky yüzünden çıkması ne hoşuma gitti nede nefret ettim.
Ochoku zayıf bir görüntü veriyor ama güçlüymüş demek ki. Onda da bu çamur meyvesi çıkarsa şaşırmam o elemana çok benziyorda.

Herşeyi geçtim de Rocks yanında en karizma Kaptan John duruyor. Çok gizemli büyülü bir havası var elemanın. Acaba nasıl savaşıyor çok merak ediyorum.

Dikkatimi çeken birşey de sODA onu hep Xebec in yanında veya tam arkasında çiziyor.

Oda Shikky yüzünden God Valley yaşandı gibi bir yere bağlamayacaktır, daha sular akar buradan. Shikky meselesi belki ön ayak olur vs.

Ancak efsanevi korsanların bir kadın korsan yüzünden birbirine girmesi fikri Oda'nın çok hoşuna gitmiş muhtemelen. Yalan yok benim de hoşuma gitti.

Ayrıca Beyazsakal'ı gözünde kalple görünce neden onu rezil olmuş gibi tanımlıyorsunuz ki? Gencecik bi delikanlı orada. Bir kadının güzelliğine vuruluyor, ne var yani. Gözünde kalp çizilince karakterinizin onuruna leke mi sürüldü, gücü mü düştü, adamlığı mı eksildi, ihanet mi etmiş oldu noldu yani. Karaktere karşı olan sevginizde şekilcilik var bariz şekilde.

Yaşını belli edecek bir şey söylemese taş patlasın 40 falan dersin.
Rayleigh ile yan yana koyunca hiç yoktan 60'ı var derim de
Oda'nın çizdiği kaç yaşlı ve yaşını gösteren kadın var ki ( :
Kureha
Nyon
Kokoro
Bunlardan hariç aklıma gelen yok ( :

Son düzenleme:
Hocam garp dosyası oda tarafından iyice genişletilmeye başlandı bu tanrı vadisi olayının ortasındaki dengeyi sağlayan terazi kendisi yalnız şunu merak ettim xebec garp reisin hükümet ve kutsal ejderlerden nefret ettiğini nereden biliyor.
Garpla karşılaşması çok olası zaten garptan üstseviye korsan olur gibi bişiy diyor garpın gücü hakkındada fikri var gibime geldi garpın kovalamadığı adam kalmamış kısaca.

Spoiler'da düşündüğüm kadar kötü bir bölüm olmadı. Sadece çizimlerde özensizlik var. Olaylar Shakky yüzünden çıkacak diye de net bir durum yok. Bekleyip göreceğiz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık