Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 32 41.0%
  • Orta

Kullanılan: 28 35.9%
  • Kötü

Kullanılan: 18 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    78
Sözde dünyanın en güçlü adamlarından birinin herkesin elde etmeye çalıştığı kişi için savaş çıkartması çokta sırıtmıyor.
Dünyadaki her şeye sahip olma, en iyisine sahip olma duygusu gibi bir dürtüsü var.
Çokta saçma değil.
Hancock'un peşine kimsenin düşmüyor olması ilginç bir durum o halde. Teach her şeyi elde etmeye çalıştığı halde Hancock'u değil, meyvesini istiyordu.

Final Saga'daki hikaye yazımının iyiliğini, kötülüğünü bir kenara koyarak yazıyorum. Acaba bu zamana kadar Nika kısmından Shakky'ye kadar olan kısmının kaçını önceden planladı ki? Retconpiece okuya okuya bir hal oldum. :ehe:

İnsanların hayal kırıklığına uğramasını anlıyorum bayağı anticlimactic bir son Xebec için ama Xebec'in Shakky için ölmesi şahsen benim saygımı arttırır karaktere karşı. Delikanlı adammış derim herkesin Luffy gibi plot armor'u yok sonuçta :D
Oda için yazım konusunda bayağı ucuz bir kaçış ama herkesin kaderin seçtiği insanlar olduğu bir seride benim hoşuma gider böyle bir son olması. Ama daha görmedik hala konuşmak için erken.

Final Saga'daki hikaye yazımının iyiliğini, kötülüğünü bir kenara koyarak yazıyorum. Acaba bu zamana kadar Nika kısmından Shakky'ye kadar olan kısmının kaçını önceden planladı ki? Retconpiece okuya okuya bir hal oldum. :ehe:
İşin komik yanlarından biri, Shakky'nin şu anda bile neredeyse 40 yıl önceki gibi görünüyor olması. Yüzünden kırışıklık bile yok, tek farkı saçının kısa olması. Fakat ne hikmetse görenler ölüp bitmiyor.

İşin komik yanlarından biri, Shakky'nin şu anda bile neredeyse 40 yıl önceki gibi görünüyor olması. Yüzünden kırışıklık bile yok, tek farkı saçının kısa olması. Fakat ne hikmetse görenler ölüp bitmiyor.
Yaşlanmış işte ışığını kaybetmiş. Eskisi gibi gözükmüyor. Bunlar pek takılacak noktalar değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık