Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garpın dayanıklılığı gömülüyordu prıme wb den deprem yumruğu yiyip bişiy olmamış gibi kalkan odeni yamultup uçuran kamusari gibi bi saldırı tanklamış rogerın kafayı yamultmuş reis böyle çarpışmaları daha çok görsek keşke.

Rox kaıdoyu tekmelemiş kaıdo harbi figuran muamelesi görüyor la üzüldüm.

WB'nin Rocks'a uşaklık yapıp otostop çektiği dönemde Roger ve Garp Denizlerde yargı dağıtıyor. @RedTeroR

Her geçen bölüm WB'nin Rocks tayfasındaki ağırlığı düşüyor. Rocks'ın aradığı meyve Gura Gura'ydı da WB'ye mi yedirdi ne yaptı acaba?

İki efsane meyveden herhangi biri Nika çıkmazsa ne edecen Red? :D

WB'nin Rocks'a uşaklık yapıp otostop çektiği dönemde Roger ve Garp Denizlerde yargı dağıtıyor. @RedTeroR

Her geçen bölüm WB'nin Rocks tayfasındaki ağırlığı düşüyor. Rocks'ın aradığı meyve Gura Gura'ydı da WB'ye mi yedirdi ne yaptı acaba?
Aynen kanka dağıttıkları yarıgya bakar mısın, nasıl bir gergin ortam nasıl bir ciddiyet vay be, paşalar ya, ölümüne çarpışıyorlar xD

Roger, Garpa kılıcın kör tarafı ile vurmuş. Bu ikisinin arasında çocukluktan beri rekabet vari bir olay var gibi. Ayrica Roger lakin gemisinde ki, yumurta da yine orda bakalım ne çıkacak.

O son sayfa ne yahu. Rocks korsanları fanı olacağım sanırım. Tayfa ateş ediyor. Bizim tayfa bu tayfa ayarında karizma olacak mı acaba. Hiç sanmıyorum. Tayfa denince aklıma artık 1- Rocks - 2 - Kızıl saç korsanları karizması gelecek gibi duruyor.

Aynen kanka dağıttıkları yarıgya bakar mısın, nasıl bir gergin ortam nasıl bir ciddiyet vay be, paşalar ya, ölümüne çarpışıyorlar xD
Çarpışmıyolarmı?
Roger, Garpa kılıcın kör tarafı ile vurmuş. Bu ikisinin arasında çocukluktan beri rekabet vari bir olay var gibi. Ayrica Roger lakin gemisinde ki, yumurta da yine orda bakalım ne çıkacak.
Dostum kamusari benzeri bi shockvave atmış kör noktalık bi durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık