Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Normal bi şekilde açıklama yaptın bende o gücün o şekilde çalışmadığını söyledim.

Çokmühim bişiy değil bi animanga serisi zaten ama bu forma girerken amaç tartışmak veya konuşmak olduğu için yanlış bulduğumuz bişiyi belirtmenin yanlış olucağını düşünmüyorum.
Öncelikle robin milletin sağından solundan kolunu çıkartıp Spandamın omurgasını kırıyordu yani robin olayındaki bilgin yanlış olabilir arkadaşlar çek etsinler.

İkincisi sen orada Aokiji içinden buzu geçirmiş dedin ben de ucunda bile kan yok içinden geçmemiş yaralarınıd ağlamış demişim. Buradan çıkarımınsa Aokiji insanların içinde buz mu yapıyor olmuş çok komik bir çıkarım xD

Aokiji dokunduğu yani temas halinde olduğu şeyleri buz yapabilir ve Garp olayında ise yerle teması var üstelik elemanın kendisine bile temas etmiş olabilir haliyle isterse buzdan sarkıt yapar isterse dikit yapar.

Buz mızrağı daha önce aldığı yarayla eşleştiği için bence hocasını korudu orada, sen hayır öyle değildir diyorsan da bu bir ifade taşımıyor benim açımdan çünkü verdiği zarara dair bir görüntü yok.

Akainu da yarayı sağlamak için kolunu soktu WB'ye. Benzer mantık. Ama kan kaybından değil organ zararından öldü.
Aynen kanka xD

Öncelikle robin milletin sağından solundan kolunu çıkartıp Spandamın omurgasını kırıyordu yani robin olayındaki bilgin yanlış olabilir arkadaşlar çek etsinler.

İkincisi sen orada Aokiji içinden buzu geçirmiş dedin ben de ucunda bile kan yok içinden geçmemiş yaralarınıd ağlamış demişim. Buradan çıkarımınsa Aokiji insanların içinde buz mu yapıyor olmuş çok komik bir çıkarım xD

Aokiji dokunduğu yani temas halinde olduğu şeyleri buz yapabilir ve Garp olayında ise yerle teması var üstelik elemanın kendisine bile temas etmiş olabilir haliyle isterse buzdan sarkıt yapar isterse dikit yapar.

Buz mızrağı daha önce aldığı yarayla eşleştiği için bence hocasını korudu orada, sen hayır öyle değildir diyorsan da bu bir ifade taşımıyor benim açımdan çünkü verdiği zarara dair bir görüntü yok.

Aynen kanka xD
Adamın içinden buz sarkıtı girip dışarı çıkmış kan kaybını önleme için soktu diyon.:D Birincisi sadece dondurmuş olması kan kaybını durdurması için yeterli. İkincisi kılıcın kalınığı 2-3 cm olsun. Adama 10 cm yarıçapa sahip buz sarkıtı sokuldu. Bu nasıl kan kaybını durdurmak için yorumlanır?

Azıcık mantıklı olalım.

Bu bölüm ayarını bozmuş. Garp'a Smoker dediniz patladınız işte.:D

Gold Roger dendiğinde " ? Demek artık öyle sesleniyorlar" diye bir laf ile son kez gösterilmişti Drum Island'da. Roger ile bir bağlantısı çıkacak muhtemelen. Ben Kureha'nın da bir çeşit D. olduğunu düşünüyorum.

Roger bundan 24 yıl önce ölüyor. 53 yaşındaymış. Annesi desem Kureha 63 yaşında anne olmalıydı.Saçma kalıyor.
Kadının 60 yaşındayken doğurması, 150 yaşına kadar yaşamasından daha az garip.

Arkadaslar merak etmeyin Oda seride cizdigi her karakteri birbiri ile eslestiriyor yarin Kureha, Roger’in annesi, Mihawk Rayleigh’in oglu, Gloriosa Teach’in annesi vesaire cikarsa sasirmayin seri bitiyor zaten illa ki eslestirecek

Elbaf'ta yaşamış biri için zaman yavaşlıyor. Gaban 10 yıl dediğinde Shanks 3 yıl oldu ne alakası var gibimsi bir şey demişti. Kureha Elbaf diyarında yaşayan biri çıkabilir.
Elbafta zaman genişliyor mu ? Bilmiyordum.
Gaban ve Shanks'ın konuşmalarının benzeri bize de olur ki bazen. Bir şeyin üzerinden çok uzun zaman geçtiğini düşünürsün ama aslında o kadar da eski değildir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık