Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 39 32.0%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 40 32.8%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 43 35.2%

• Kullanılan toplam oy
    122
Xebec’in bir bölümde yaptığı icraatler;
Amiral öldürmek, Imu’ya ayar vermek, dağ gibi kapıyı yok etmek, dehşet tayfa toplamak, Harald’la Kral Haki şov yapmak, dünyayı fethetmeyi hedeflemek,

Roger‘ın seri boyu yaptığı icraatler;
Wb’yle berabere kalmak, Wb’ye Oden’i almak için yalvarmak(ki Wb Oden’i vermese ve Kk olmak istese, Kk olacaktı muhtemelen), kimsenin umrunda olmadığı kk ünvanına sahip olmak, Oden’i tekleyememek, Squardo yenmek, Garp’tan yara almak

Garp’ın seri boyu yaptığı icraatler;
Roger’la kapışmak, Shiryu’dan ayar yemek, Teach’in tayfasına hasar vermek, Shiki’ye 2v1 yapmak, Akainu’ya bağırıp çağırmak, Marco’ya yumruk atmak, Kuzan’dan dayak yemek

Şöyle bir tabloya bakınca Xebec hakikaten serinin gerçek korsanlar kralıymış, hatta korsanlar kralını geç serinin gerçek kralıymış. Roger ve Garp, Imu’yu yok edebilecek Xebec tehlikesini önleyen piyonlardan ibaretlermiş. Bu piyonlar Imu’nun saltanatını korudular diye Imu tarafından birine KK, diğerine Kahraman ünvanları verilerek ve tayfalarına dokunulmayacağı sözü verilerek ödüllendirilmişler. Senelerce Garp’a balon diyenler haklı çıktı. Benim Roger’dan umudum vardı, o da balonmuş.
Garpın 40 yıllık denizcilik kariyerinimi saydın sen şuan dimi balon diyosun az yapıcı olun ya gördüğün savaş featlerini sayıp yok şöyle çöp dediğin adamların 1-2 savaşını gördün bu adamlar bu yaşa kadar 1-2 savaşamı girdi sence bu mantıkla ben sana tüm seriyi kötülerim yok im vermiş bu ünvanları felan patlattın yani iyice herkes devrim yapmalı size göre tek hikaye devrimcilerin hikayesi olmalı ama bu seride öyle bi hikaye yok garp denizciliğin başını çeken ömrü sahada geçen bissürü korsan kovalayan bi adam ömri böyle geçti gençliğindede gecelek nesli yetiştiriyor.

Roger desen tüm gl yi feth etti şuan okuduğun serinin meydana gelmesini sağladı insanlara bi hedef verdi bunun kötü etkileride olsa.

Xebeci şuan gördüğümüz kadarıyle ele alırsak 5 kral kaçırdı haraldla kılıç tokuşturdu amiral öldürdü imin odasına çıktı hmm kaçırdığı 5 kral hakkında bilgimiz zerre yok belkide iyi adamlar bunlar bunları zorla kullanmaya çalışıyor terside olabilir elbette yada amiral öldürdü amirali neden katletti bu adam yada bi amiral neden bunlarla savaşa girdi amirallerin reveriede görevi ne mesela ?
İmin odasına girdi im bunu takmadı sabo bile bundan fazla dikkat çekmiştir belliki o zamanlar goroseiler im ile değil sabonun yaptığı çokdaha büyük icraat.

Yeni karakter işlenmeye başlayınca eskiyi gön sevdası geliyor insanlara ama henüz ortada çok net bişiy yokken abartmamak lazım garp ve roger gibi adamların neden bu xebeci tokatladığını anca godvalleyde öğrenebiliriz.

Garpta Kral Hakisi çıkması neden şaşırttı. Serideki güç çeşitliliği dar zaten. Haki/Meyve/Kılıç ustalığı. Bunlar üzerine yoğunlaşmadıkça yükselinmiyor zaten. Sanji gibi geçmişten gelme özellikleri olan az karakter var. Jinbe'nin suyu yönetme gücü gibi durumlarda çok nadir. Keza serinin uç noktalarındayız. Başı çeken karakterlerde doğal olarak bunlara sahip olunması beni şaşırtmıyor. Denizcilerin Kahramanı ünvanı var. Roger'ın rakibi denilebiliyor. Çalışarak ortaya çıkan bir şey değil.
1 milyonda bir ortaya çıkan özellik doğal olarak güçlü olmayı sağlıyor. Zaten güçlü olduğunu bildiklerimiz etrafında şekillenen bir hikaye var. Çeşitlilik olsa hikayeyi daraltıyor diyeceğim ama güç çeşitliliği durumu dar.
Şaşıranlar karakterin haterları arıkovanında binalardan kalın kara yıldırımlar gördük 1-2 arkadaş silahlanma hakisi dedi buna.

İçinden buz falan geçmiyor içinden buz geçse ucunda kan olur, Aokiji kan kaybını durdurmak ve hayatını kurtarmak için Garp'ın yaralarını dağlıyor.
Hani mızraktan buz yayılıyor ya adam içli dışlı donduğu için kan görmeyimi bekliyosun ?

Aokijinin ayrıca düşmanının bedeninden sarkıt çıkarmak gibi bi özelliği yok yerden çıkarabilir bu sarkıtı sizin mantıkla direk garpın bedeninin üstünden sarkıt çıkarmış ama böyle bi gücü yok robinin rakibin vucudundan el çıkarması gibi bi durum sizin dediğiniz şey aokiji bunu anca yerden çıkarabilir.

Hani mızraktan buz yayılıyor ya adam içli dışlı donduğu için kan görmeyimi bekliyosun ?

Aokijinin ayrıca düşmanının bedeninden sarkıt çıkarmak gibi bi özelliği yok yerden çıkarabilir bu sarkıtı sizin mantıkla direk garpın bedeninin üstünden sarkıt çıkarmış ama böyle bi gücü yok robinin rakibin vucudundan el çıkarması gibi bi durum sizin dediğiniz şey aokiji bunu anca yerden çıkarabilir.
Sakin ol önce anlaşılan fansın, sen nasıl fan olabiliyorsan birileri de hater olabilir, kimse de yapıcı olmak zorunda değil x karaktere dair. Bunları çok muhim şeylermiş gibi savunmaya benim fikrimce bir gerek yok.

Sakin ol önce anlaşılan fansın, sen nasıl fan olabiliyorsan birileri de hater olabilir, kimse de yapıcı olmak zorunda değil x karaktere dair. Bunları çok muhim şeylermiş gibi savunmaya benim fikrimce bir gerek yok.
Normal bi şekilde açıklama yaptın bende o gücün o şekilde çalışmadığını söyledim.

Çokmühim bişiy değil bi animanga serisi zaten ama bu forma girerken amaç tartışmak veya konuşmak olduğu için yanlış bulduğumuz bişiyi belirtmenin yanlış olucağını düşünmüyorum.

Kureha seriye nasıl dahil olacak acaba? Kadın 140 yaşında, yakın tarihteki her olaya dahil edebilirsin
Gold Roger dendiğinde " ? Demek artık öyle sesleniyorlar" diye bir laf ile son kez gösterilmişti Drum Island'da. Roger ile bir bağlantısı çıkacak muhtemelen. Ben Kureha'nın da bir çeşit D. olduğunu düşünüyorum.

Roger bundan 24 yıl önce ölüyor. 53 yaşındaymış. Annesi desem Kureha 63 yaşında anne olmalıydı.Saçma kalıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık