Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
@Reiper

Savcım patladın gibi? Garp da kral hakinyok diyorsun?
Patlama falan yok, ben gördüğümü söyledim. 1155 bölüm Kral Haki göstermemiş adam, 44 yıl önceki fbde gösteriyor.

Bu ne demek, demek ki şuanda yaşlı hasta WB gibi ķral haki kullanamıyor, başka açıklaması yok, Arıkovanında kullanabilse muhakkak vurgulardı, ağzı köpüklü birilerini çizerdi Oda.

Roger Xebec kadar heyecan vermedi
Roger denilen adamın forsu Kaidonun Luffyi öldürmesi ve NIKAnin ortaya çıkmasıyla tamamen söndü.

Nika ortaya çıkınca KKlık yarışı anlamsız kaldı, hikaye büyüdü, hedef artık KKlık değil dünya kurtarmak.

Garp nın ne kadar devasa güç olduğunu görmemek için zaten ağır haterboy olması lazım.Oda 78 yaşındaki halini bile nasıl gösterdi malum.Kuzan dediğimiz Akainu ya 10 gün dayanan bir kişi olmasına rağmen kaç kişiye meydan okuduki diğer yandan Kobi vb i kollayarak.180 mt lik devi tek yumrukla uçurdu.Bu şahısları sokaktaki 7 yaşındaki çocuk kadar ciddiye almak lazım bence.Bu dediğim herhangibir karakterin ''haterboy'' u içinde geçerlidir.Zoro-Luffy vb farketmez.
Vallahi şu yorumları görünce ben de ciddiye alamiyorum, mangada böyle bir panel yok, Luffye 8 metre diyenler gibi Garp öveceğiz diye şişiriyorsunuz balonu

Garp'ın kırk yıldan uzun süre önce Shakuyaku'yu kovaladığı söylenmişti. Bunun altı da dolmuş oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 1432
Garpa bir eksi daha yazdı, shakkyi yakalayamamış. Adamın Çinjaoyu dövmek dışinda basarımı yok.

Rogera da eksi yazdı o da Kujalıları yenememiş, onun en büyuk başarısı da Squardoyu yenmek olarak kalıyor şuanda.

Xebec'in hükümetle kavgasının bir geçmişi olmalı. Direk ımu'yu görmeler falan. Zamanında imu ve birleşik güçleri D.'leri yok ettiyse xebec'in soyuda yok olmuştur. Ama bayağı şey biliyor imu, efsane meyveler elbaf ve diğer yerler. Normalde böyle şeyler phonegriflerden öğrenilmesi lazım. Roger dahil onlardan öğrendi. Soyundan birçok bilgi direk aktarılmış gibi.

Ace'in doğumu ve geçmişini vermişti oda. Karasakalıda belki verir. Hazır yakalamışken geçmişi iyice eşeleyecek gibi. Hajrudin loki'ye 3 dk anlat dedi, anlaşılan 3 aya uzayacak. Böyle giderse 10 bölüm daha sürebilir.

Patlama falan yok, ben gördüğümü söyledim. 1155 bölüm Kral Haki göstermemiş adam, 44 yıl önceki fbde gösteriyor.

Bu ne demek, demek ki şuanda yaşlı hasta WB gibi ķral haki kullanamıyor, başka açıklaması yok, Arıkovanında kullanabilse muhakkak vurgulardı, ağzı köpüklü birilerini çizerdi Oda.

Roger denilen adamın forsu Kaidonun Luffyi öldürmesi ve NIKAnin ortaya çıkmasıyla tamamen söndü.

Nika ortaya çıkınca KKlık yarışı anlamsız kaldı, hikaye büyüdü, hedef artık KKlık değil dünya kurtarmak.

Vallahi şu yorumları görünce ben de ciddiye alamiyorum, mangada böyle bir panel yok, Luffye 8 metre diyenler gibi Garp öveceğiz diye şişiriyorsunuz balonu

Garpa bir eksi daha yazdı, shakkyi yakalayamamış. Adamın Çinjaoyu dövmek dışinda basarımı yok.

Rogera da eksi yazdı o da Kujalıları yenememiş, onun en büyuk başarısı da Squardoyu yenmek olarak kalıyor şuanda.
Mangada öyle panel var. San Juan Wolf kaç metre bilmiyoruz ama çok büyüktü. Bu adamı uçurdu Garp. Sen kaçırmışsın.

Son düzenleme:
Garp’ta nasil kral haki yok demisler ya ben o mevzuyu kacirdim. Adam yuruyen kral haki. Catir catir ben en iyilerden birisiyim diye bagiriyor. Sadece kafa olarak kit ve sumsuk bir herif, bir ise yaramaz acikcasi. Roger’i bile duygusal sebeplerden durduramamis Arikovani’ni Coby yuzunden ele gecirememis ogrencisine teslim olmus vs vs cok falsosu var. Az net bir karakter olsa zaten Ace’yi de zamaninda kurtarirdi orada. Neymis hukumeti kafaya takmiyormus gecelim bunlari. Dedesi neyse torunu da oyle zaten ikisi de kafadan kit.

Bolumun en guzel yani Kuja korsanlarini gorecek olmamiz adam o sapikca gifleri Kuja korsanlari icin atiyormus megersem. Sabirsizlikla bekliyorum

Luffy reyizin doğal karizmasının Roger'dan da önde olduğu ortaya çıktı. Adam ayrı bir şey. Roger D. nin iradesini gerçekleştiremezdi gibi duruyor.

Boşuna demiyoruz o çağdan olsa WB'yi adamı yapardı diye. @RedTeroR

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık