Patlama falan yok, ben gördüğümü söyledim. 1155 bölüm Kral Haki göstermemiş adam, 44 yıl önceki fbde gösteriyor.
Bu ne demek, demek ki şuanda yaşlı hasta WB gibi ķral haki kullanamıyor, başka açıklaması yok, Arıkovanında kullanabilse muhakkak vurgulardı, ağzı köpüklü birilerini çizerdi Oda.
Roger denilen adamın forsu Kaidonun Luffyi öldürmesi ve NIKAnin ortaya çıkmasıyla tamamen söndü.Roger Xebec kadar heyecan vermedi
Nika ortaya çıkınca KKlık yarışı anlamsız kaldı, hikaye büyüdü, hedef artık KKlık değil dünya kurtarmak.
Vallahi şu yorumları görünce ben de ciddiye alamiyorum, mangada böyle bir panel yok, Luffye 8 metre diyenler gibi Garp öveceğiz diye şişiriyorsunuz balonuGarp nın ne kadar devasa güç olduğunu görmemek için zaten ağır haterboy olması lazım.Oda 78 yaşındaki halini bile nasıl gösterdi malum.Kuzan dediğimiz Akainu ya 10 gün dayanan bir kişi olmasına rağmen kaç kişiye meydan okuduki diğer yandan Kobi vb i kollayarak.180 mt lik devi tek yumrukla uçurdu.Bu şahısları sokaktaki 7 yaşındaki çocuk kadar ciddiye almak lazım bence.Bu dediğim herhangibir karakterin ''haterboy'' u içinde geçerlidir.Zoro-Luffy vb farketmez.
Garpa bir eksi daha yazdı, shakkyi yakalayamamış. Adamın Çinjaoyu dövmek dışinda basarımı yok.Garp'ın kırk yıldan uzun süre önce Shakuyaku'yu kovaladığı söylenmişti. Bunun altı da dolmuş oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 1432
Rogera da eksi yazdı o da Kujalıları yenememiş, onun en büyuk başarısı da Squardoyu yenmek olarak kalıyor şuanda.