ve çok da iyi bir doktorKureha seriye nasıl dahil olacak acaba? Kadın 140 yaşında, yakın tarihteki her olaya dahil edebilirsin
Üstteki fotoda işaretli adam rox korsanları üyesi kedi balık adam babelmi ne adı.Balık adam olayı ne?
Loki'nin meyvenin marangozlarla ilgisi olabilir mi ?Bana Karanlık Meyvesi kastediliyor gibi gelmedi ama bakalım. Daha çok Loki'nin mevcut meyvesi gibi duruyor.
Hatta Loki'nin meyveyi yemesini de buna bağlayabilir. Loki, Xebec'in tayfasına katılmak istiyor ama Xebec kabul etmiyor. Loki, bir şekilde Xebec'in o şeytan meyvesini istediğini öğreniyor ve eğer yersem beni tayfaya alır diye düşünüyor ve yiyor. Basit bir örgü ama olabilir.
Harald ile savaşta kalede ayı pençesi gibi izler vardı ya muhtemelen mitolojik bi meyve.Loki'nin meyvenin marangozlarla ilgisi olabilir mi ?
Şunun gemi versiyonu gibi kullanıyordur meyveyi :d![]()
Son zamanlarda hep mitolojik zoan çıkıyor meyve kullanıcıları.Harald ile savaşta kalede ayı pençesi gibi izler vardı ya muhtemelen mitolojik bi meyve.
Valla saçma saçma meyve eklemesinden iyidir boşver odanın mantıklı bi paremecıa meyve ekleyebilceğine şüpheli bakıyorum yada logıa.Son zamanlarda hep mitolojik zoan çıkıyor meyve kullanıcıları.
1)BO.D.GARDOP'de korsanlar bu kadar güzel işlenirken, denizcilerin üvey evlat muamelesi görmemesi gerekiyor. Garp gelmiş ve Roger ile dövüşe tutuşmuş güzel ama yanında kimler var. Noname isimler ile Ray ve Gaban gibi adamlar mı savaştı şimdi. Garp ve Roger, herp birbirinin rakibiydi falan diyorlar ama peki diğerleri kimle kapışıyordu.