Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Karanlık Meyvesi kastediliyor gibi gelmedi ama bakalım. Daha çok Loki'nin mevcut meyvesi gibi duruyor.

Hatta Loki'nin meyveyi yemesini de buna bağlayabilir. Loki, Xebec'in tayfasına katılmak istiyor ama Xebec kabul etmiyor. Loki, bir şekilde Xebec'in o şeytan meyvesini istediğini öğreniyor ve eğer yersem beni tayfaya alır diye düşünüyor ve yiyor. Basit bir örgü ama olabilir.
Loki'nin meyvenin marangozlarla ilgisi olabilir mi ?
Şunun gemi versiyonu gibi kullanıyordur meyveyi :d

OP'de korsanlar bu kadar güzel işlenirken, denizcilerin üvey evlat muamelesi görmemesi gerekiyor. Garp gelmiş ve Roger ile dövüşe tutuşmuş güzel ama yanında kimler var. Noname isimler ile Ray ve Gaban gibi adamlar mı savaştı şimdi. Garp ve Roger, herp birbirinin rakibiydi falan diyorlar ama peki diğerleri kimle kapışıyordu.

OP'de korsanlar bu kadar güzel işlenirken, denizcilerin üvey evlat muamelesi görmemesi gerekiyor. Garp gelmiş ve Roger ile dövüşe tutuşmuş güzel ama yanında kimler var. Noname isimler ile Ray ve Gaban gibi adamlar mı savaştı şimdi. Garp ve Roger, herp birbirinin rakibiydi falan diyorlar ama peki diğerleri kimle kapışıyordu.
1)BO.D.GARD
2)Koramiral akainu-aokiji-kizaru döneme bağlı
3)Amiral adayları olabilir
4)Yada yeni isimler görebişliriz

Bana 1 ve 2 olur gibi gelio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık