Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rogerın GLyi fethettiği yalanı Usoppun bütün yalanlarından daha büyük bir yalan, kim üfürdüyse sağlam üfürmüş

Adam kendi aģzıyla diyor benim hedefim dünyadaki tüm adalara ayak basmak, bunu yapınca en büyük olacam diyor WB de bir tarafıyla gülüyor, bu ne saçma çocuksu bir hayal diyor.

Rogerın bir yeri fethettiği yok, kimi yenmiş hangi adayı toprağı yapmış, bayrağı nerde dalgalanıyor, cevap kocaman bir hiç.

Açık söyleyim, bu serinin ilk bölümünde başlayan Roger ve devamındaki Garp forsu WBnin gorünmesiyle tarihe karıştı, devamında Kaido tanıtılınca bir kürek daha toprak atıldı sonrasında her çıkan karakter ellerinde kürekle toprak atmayı sürdürüyor Rocks onlardan birisi. Her yeni karakter ve gelişme Rogerın amacını değersizleştirdiği gibi Roger ve Garpın kendi prime dönemlerinde bile zirve olmadığını surata çarpıyor. Sevip saygı duyabilirsiniz ama mangadaki gelişmeler ortada.
Kaido abin diyor Roger Dünyayı böyle fethetti diye.:D

Bana Karanlık Meyvesi kastediliyor gibi gelmedi ama bakalım. Daha çok Loki'nin mevcut meyvesi gibi duruyor.

Hatta Loki'nin meyveyi yemesini de buna bağlayabilir. Loki, Xebec'in tayfasına katılmak istiyor ama Xebec kabul etmiyor. Loki, bir şekilde Xebec'in o şeytan meyvesini istediğini öğreniyor ve eğer yersem beni tayfaya alır diye düşünüyor ve yiyor. Basit bir örgü ama olabilir.

Skypia cidden küçültülmüş One Piece. Xebec'in Plüton'la beraber 2 özel meyveye ihtiyaç duyması, Enel'in Goro Goro no mi ile uçan gemisine enerji sağlaması çok paralel geldi bana. Kaldı ki Enel'in meyvesi bana hala çok efsanevi geliyor. Luffy karşısında harcanmış olsa bile Enel'in son formunun bir deity formu olduğu çok bariz, tanrısal bir figüre dönüşüyor. Ben hala hikayenin çok önemli bir noktasından bağlanacağına inanıyorum.

Goro Goro varken mother flame'e ihtiyaç duymadan antik silahları çalıştırabilmek gayet mümkün. Muhtemelen Xebec'in meyve olarak aradığı şey de böyle bir güç kaynağı sayılabilecek bir şey

Bu formdakiler patlamaya doymadan devan ediyor.

Garpta kral hakisi yok knk :oleyo:

Rogerı gömğyolar niye hükünete dalmamış diye zorundamı adam hedefi başka :oleyo:

Roger grand line ı fethetmedi knk bunun anlamanı anlayamamak ayrı komik:oleyo:

Wb gelmiş rogerla garp bitmiş wb kim rogerla garpın devirdiğinin yancısı nabtı wb? Ace i kurtarmayı denedi akainuya yem verdi:oleyo:

Kaıdo kim odenden 2 yicek adam hile hurdasız kazandığı dövüş olmayan zayıf çocuğa kadına gücü yeten top tier biri geldimi kepaze olan rezil vasıfsız bi adam :oleyo:

Xebec napmış amacı dünyanın kralı olmakmış 5 kral kaçırmış kardeşim bu kralları kaçırmak ne işe yarıyor bu adamların gördüğü muamele ne bunlar king cobra gibi adamlar belki

Amiral öldürmüş gücü belli değil haraldla eşleşmiş haraldı belliki loki indirecek ya hükümeti yoketmekmiş adamın planı başaramamış tanrı vadisinde bi enayilik yapmış demekki yedi tokadı yattı aşağı yada bundada varmış bi karaktersizlik tokatlamışlar yeniyi öv eskiyi göm kafası çok iyi bi kafa değil formdaki patlamaları sayamaz olduk artık yahu,xebeci bile tam görmeden atlıyosunuz ya komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık