Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 97 77.0%
  • Orta

Kullanılan: 20 15.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    126
Bir arkadaş 13. kişi teorisini söylemişti. İsa’nın havarilerinden 13. kişi ihanet etti, Xebec’in tayfası 12 kişi, suikastçı kyo da eklenince 13 oluyor, o ihanet edebilir diyordu. Ben bu teoriyi mantıklı buldum. Artı adam şekil falan değiştiriyordu, Imu falan göndermiş olabilir bu Kyo’yu.
Bana çok mantıklı gelmedi. Çünkü aynı adam yıllar sonra Gümüş Balta diye nam yapacak bir korsan. Denizci veya Hükümet Ajanı neden korsanlığa devam edip nam yapsın ? XDrake örneği var ama açığa çıktığın anda bitiyor kariyerin.

Bana çok mantıklı gelmedi. Çünkü aynı adam yıllar sonra Gümüş Balta diye nam yapacak bir korsan. Denizci veya Hükümet Ajanı neden korsanlığa devam edip nam yapsın ? XDrake örneği var ama açığa çıktığın anda bitiyor kariyerin.
Adamın şekil değiştiriyor olması önemli bir ayrıntı, açığa çıksan da farklı şekilde devam edersin.

1- Bak güzel kardeşim, senin annen, oğlun veya bir başka yakının, güvendiğin biri gelse, bıçağı karnına saplasa, sen o an ne oluyor diye şaşırmaktan öteye bir tepki veremezsin. Ne demek istediğimi anlıyor musun? GÜVENDİĞİN İNSANLARDAN SALDIRI YEMEYİ BEKLEMEZSİN, BU YÜZDEN WB DEDİĞİMİZ KARAKTER GÜVENDİĞİ KARAKTER OLAN SQUARDO’NUN SALDIRISINA KARŞILIK VEREMEDİ. Ne demek istediğim anlaşılıyor mu? Daha basitçe anlatayım WB güvenmek SQUARDO, SQUARDO saldırmak WB, WB karşılık verememek. Hastalıkla alakası yok, o Marco’nun yorumu. Hani birisi yere düşer de “olm hastaydı bu, herhalde bu yüzden düştü” derler ya, onun gibi. Gerçek nedeni sadece kişinin kendisi bilir, hastalıkmış, yaşlılıkmış bunlar diğer karakterlerin kendi düşünceleri. Aynı Wb başka saldırıları sezip anında karşılık veriyor. Aldığı en ciddi yaralardan biri Squardo’nun açtığı yara, Squardo yakını olduğu için alıyor bu yarayı, ikincisi de kalbi teklediği için akainu’dan aldığı yara.

-Sağlıklı wb’yi dövüşte görmedin ki, neye göre Sağlıklı wb > mf akainu diyorsun? Ayrıca mf hariç akainuyu görmedik, akainunun gördüğümüz tek seviyesi mf, ötesi yok.

2- Orada Jozu olmasaydı, Kuzan Wb’yi öldürecek miydi yani, senin düşüncen bu mu? Öyleyse vay be diyorum, kuzana bak sen, dünyanın en güçlü adamını bir mızrakla tekleyecekmiş, helal lan sana.

3- Neymiş ihtimal hocam? 10v1 attı da Garp’ı yenemedi mi? Yok böyle ihtimal. Denkseler 10v1 durumunda ezip geçmesi gerekir Roger’ın. Öteki türlü Garp = Imu demek zorundasın.

4- Wb‘nin efsane olduğu da seride bahsedildi. Wb efsane değil yauv, tek efsane garptır heee diyorsan diye söylüyorum. Ayrıca Wb’nin ünvanı Dünyanın En Güçlü Adamı iken Garp’ın ki Kahraman, ki kahramanlık ünvanını da kutsal ejder kurtarmasından almış. Rezil rüsva bir ünvan anlayacağın. Efsanelik yarıştıracak olursak Wb daha büyük bir karakter. Birisi WG karşıtı hayat yaşayıp kutsallara zor zamanlar yaşatırken, diğeri kutsalları kurtarmış rezil bir karakter. Ahlaki olarak bakacak olursak Wb > Garp. Güç olarak da ünvana bakacak olursak Wb > Garp oluyor yine. Her türlü Wb’nin efsanesi daha üstün.

5- Yok öyle bir şey. Git mangayı tekrar oku. Kizaru sabaody’nin içinden geçiyor.

- Aramaki, tapındığı kutsal ejder tanrılarına hasara sebep olduğu için Fujitora’ya kızıyor. Sonuç itibariyle Fujitora amiral vasfıyla Kutsallara ve çevreye hasar vermiş. Yani amiraller çevreye zarar vermez tezin çürüyor yine.

6- Buna bir şey diyemem, sonuçta manga’da hangisi kesin olarak güçlü diye belirtilmemiş. Wb vs Roger gibi ortada bırakılmış bir mevzu. Kim kimi isterse, onu yendirir.
1- bu adamlarda gelecek görme var pasif çalışıyor normalde yani adamın geleceği görmesi lazım ama hasta olduğu için göremiyor işte marco diyo zaten adamı olsada yemezdi diye bide bu squard çok yavaş bi herif yani wb seyahet hızı olarak hantal ama gözlem hakisi sayesinde tepki hızı yüksekti baya prıme garp-roger gibi kişilere tepki verebilirdi sence yüzyüze squarddan kılıç yemesi normalmi bu ne demek ortada ofguard pozisyon yokken yiyorsa gözlem hakisi kullanamıyor doğru düzgün burdan bu çıkar gözlem hakin gelişmişse dostunda olsa saldırıyı hissederek sezebiliyosun bu pasif çalışıyor yani rayleigh öyle diyor ha sadece hastalık değil yaşlılıkla birleşiyor bu etki yani mesela ace de wb ye arkadan önden biçokkez saldırıyor ama seziyor yani uyurken felan tepki veriyor bak uyurken.
Sağlıklı wb=gözlem hakisi kullanabilen durduk yere kan kusup düşmeyen muhtemelen acocda kullanabilen bi wb yani wb zaten mf de akainu ile eşit çarpışıyordu bu nerfe rağmen nerfsiz olursa mf de akainudan güçlü olurdu diye düşünüyorum en basit ölçek old garp>mf admiral alıyorum wb de garpa yakın veya denk olur benim için senin için daha güçlüde olabilir bişiy diyemem ordan üste ölçeklenir yani hatta wb 6 yaş dahada genç yani onuda unutmamak lazım.
2-öldürürmüydü bilmem ama hasar vericeği barizdi yani yoksa yazar araya jozuyu sokmazdı
3-10v1 demedim ben ama şöyle bi durum vardır yani 1v1 attılar garp yendi diyelim ve muhtemelan garpta rogerla dövüşü sonrası ağır yıpranır yani buyüzden o halle prıme rayide yenemez gabanı felanda rogerı esirde alamaz yani hadi bogard diyelim oda rayle eşleşsin gaban var yani gene rogerı esir almak için onunki kadar güçlü ekip lazım öyle 1v1 de yenersen esir alırsın bide şöyle yani dövüp esir almak öldürmekten daha zor zaptetmen lazım rogerı garpın rogerı yakalayamaması çok normal buyüzden.
4-wb nin 2 ünvanı var
World strongestman=vivre cardda meyveye itafen veriliyor
Magazin/dateboonda geçen world strongest pritres=buda garpı kapsamaz

Wb>garp almalık bi durum yok wsm ve wsp ünvanlarını salt 1v1 savaş gücü olarakda yorumlamak yanlış zaten mesela eddie halda en güçlü adam ama jonjonesu alamaz 1v1 dövüşte.
5-sabodyi okursan dediğim panellere sen bak bence kizaruyu astları uyarıyo özür diliyor kılıca geçiyor sonra yani.
-cp ajanları açıklıyor direk fujide anti hükümetçi adam inadına indiriyor o ama amirallerin öyle davranması yasak
-akainu vs wb de zaten akainu wb nin adaya zarar vermesini engellemek için elinden geleni yapıyor kendi belirterek
6-iyi bi madde çözüldü gibi

Xebec'in tayfadaki balıkadam, eski Çin filmlerindeki bıyıklı askerlere benziyor :)

Xebec, Roger, ve wb'nin tayfada balıkadam var. luffy'dede aynı şekilde. Tüm en büyük korsanların tayfalarında balıkadam mevcutmuş. Kaido ve Bigmom öldü gerçi onlardada yoktu. Shanks ve BB'ninde yok. Birilerinin gölgesindeydiniz ve malesef sizde en büyük görülemeden tarihten silineceksiniz. Balıkadam alaydınız bari :)

Xebec'in tayfadaki balıkadam, eski Çin filmlerindeki bıyıklı askerlere benziyor :)

Xebec, Roger, ve wb'nin tayfada balıkadam var. luffy'dede aynı şekilde. Tüm en büyük korsanların tayfalarında balıkadam mevcutmuş. Kaido ve Bigmom öldü gerçi onlardada yoktu. Shanks ve BB'ninde yok. Birilerinin gölgesindeydiniz ve malesef sizde en büyük görülemeden tarihten silineceksiniz. Balıkadam alaydınız bari :)
Yahu Shanks ve Teach bu adamların ayarı değil zaten ama BM ve Kaido'yu küçültmeye çalışmadan evvel azıcık baksaydın biraz :)

Kaido'nun tayfasındaki Jack bir balıkadamdı. Meyvesiyle çekiç olduğunda balıkadam olduğu için balıkları çağırıp çıkıyor denizin dibinden, ki meyve yemeden önce de Wanodaki sulara dalan yine Jack

BM'de de Katakurinin dişleri sanki balıkadam hissiyatı veriyor, muhakkak bir balıkadamdan çocuğu vardır BM nin ki Jinbei Luffy'den önce BMye çalışıyordu.

Prime BM ve Kaido, basbayağı o saydığın Xebec, Roger, WB Garp ayarı adamlar, ki Kaido'yu hepsinin üzerine çok rahat koyarım. :)

Uzun zamandan sonra bölümü baya beğendim, çizimler… Olaylar çok iyi gidiyor şimdilik. Kaidou nunda dayak yemesine ayrı koptum. Sırf şu Rocks korsanları müthiş. Balta elli Morgan ile akrabalar herhalde şu sonradan gelen adamla djdkdkdkd Linlin müthiş ya ulan Oda kadını yaşlanınca niye öyle yaptın, belanı versin… Yalnız Shakky de fena ama gözü Reylide .. En sonunda da beraber barlarda takılıyorlardı. Roger kadınlardan ne kadar çabuk etkileniyormuş, Lütfi öylemi kssdjdjdjsj

Kaido hükümet köpeklerinin yanında olacağına intihar etmeyi seçecek bir tip.

Ki 15 yaşından ufakken zincirleyip denizcilere satıldığında da söylüyor zaten.

31 yaşında balkon konuşması yaptığında da dünya asillerine karşı savaş çıkaracaģını haykiriyor.

Yani Garp gibi hükümet köpekleriyle şövalyeler ve kutsallarla aynı cümlede bile ismi geçmez Kaidonun.

Ben kimsenin ihanet edeceğini düşünemiyorum, savaşmamişlardır, kacmislardir vs ama kimse sirtindan bicaklamamistir veya karsiya gecip savasmamistir Xebecle

Wb Rocksun arkasindan amacimizi unutup sapitma diyor, kendi başını yemiştir delikanlı ( :hhh: ) Rocks
Ben de ihanet tarzı bir şey olduğunu -en azından Kaido tarafından- düşünmüyorum. Bu tamamen xteki s*çmık tahminlerden biriydi :D

Kaido hükümet köpeklerinin yanında olacağına intihar etmeyi seçecek bir tip.

Ki 15 yaşından ufakken zincirleyip denizcilere satıldığında da söylüyor zaten.

31 yaşında balkon konuşması yaptığında da dünya asillerine karşı savaş çıkaracaģını haykiriyor.

Yani Garp gibi hükümet köpekleriyle şövalyeler ve kutsallarla aynı cümlede bile ismi geçmez Kaidonun.

Ben kimsenin ihanet edeceğini düşünemiyorum, savaşmamişlardır, kacmislardir vs ama kimse sirtindan bicaklamamistir veya karsiya gecip savasmamistir Xebecle

Wb Rocksun arkasindan amacimizi unutup sapitma diyor, kendi başını yemiştir delikanlı ( :hhh: ) Rocks
Hükümet köpekleri Amiraller ve CP 0 dür.
Bı de Kaido hükümetle işbirliği yapıyordu Wano'da.

Smoker vs Luffy'de Zoro ve Sanji'yi kim tutuyor? Tashigi mi?
Yo Smoker hepsini alıyordu 2Y öncesine kadar. Aynı şey değil. Bunlar defalarca çarpıştılar hatta yıllarca. Smoker ile Luffy 2 3 kere karşılaştı sadece. O da Lufyy'nin tayfaısndan ayrı olduğu anlarda.

Punk Hazard ise karışıktı. Zaten orada da Ceaser hepsini tekliyordu. SODA bir an dedi yanlışlıkla tayfayı öldürecektim diyerek frene bastı.

Tamamen farklı yani bu anlattığın olayla Garp Roger olayı. Gemiler kafa kafaya çarpışıyor yani görüyorsun. Bu gibi çarpışmalar belli ki defalarca oldu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık