Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 97 77.0%
  • Orta

Kullanılan: 20 15.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    126
Xebec'in tayfadaki balıkadam, eski Çin filmlerindeki bıyıklı askerlere benziyor :)

Xebec, Roger, ve wb'nin tayfada balıkadam var. luffy'dede aynı şekilde. Tüm en büyük korsanların tayfalarında balıkadam mevcutmuş. Kaido ve Bigmom öldü gerçi onlardada yoktu. Shanks ve BB'ninde yok. Birilerinin gölgesindeydiniz ve malesef sizde en büyük görülemeden tarihten silineceksiniz. Balıkadam alaydınız bari :)
Jack balıkadamdı, Kaido'nun tayfasında var yani.

Hükümet köpekleri Amiraller ve CP 0 dür.
Bı de Kaido hükümetle işbirliği yapıyordu Wano'da.
Bütün denizciler hükümet köpeğidir, Kaido bu sahnede 15 yaşından ufak ne diyor bak.

Wanoda CP0 la pazarlık yapan Kaido değil, Oroçiydi, o da Kaidoyu tehdit unsuru olarak ileri sürüp Vegapunku istiyordu. WG ve Kaidonun işbirliği yapip birlikte hareket ettikleri tek bir konu/ proje yok.

Bütün denizciler hükümet köpeğidir, Kaido bu sahnede 15 yaşından ufak ne diyor bak.

Wanoda CP0 la pazarlık yapan Kaido değil, Oroçiydi, o da Kaidoyu tehdit unsuru olarak ileri sürüp Vegapunku istiyordu. WG ve Kaidonun işbirliği yapip birlikte hareket ettikleri tek bir konu/ proje yok.
Kaidou kısmında haklısın.Denizci kısmına gelecek olursak,denizcilerin çoğu halkı korumak için denizci oldu.Kutsal ejderlerin köpeği olmak için değil.Garp içlerinde en özgür olanı hiç bir zaman üsttekilere(Gorosei'lerin) emirlerini dinlememiştir.Sengoku'yu sevdiği için dinliyor ama hep söyleniyor.

1- bu adamlarda gelecek görme var pasif çalışıyor normalde yani adamın geleceği görmesi lazım ama hasta olduğu için göremiyor işte marco diyo zaten adamı olsada yemezdi diye bide bu squard çok yavaş bi herif yani wb seyahet hızı olarak hantal ama gözlem hakisi sayesinde tepki hızı yüksekti baya prıme garp-roger gibi kişilere tepki verebilirdi sence yüzyüze squarddan kılıç yemesi normalmi bu ne demek ortada ofguard pozisyon yokken yiyorsa gözlem hakisi kullanamıyor doğru düzgün burdan bu çıkar gözlem hakin gelişmişse dostunda olsa saldırıyı hissederek sezebiliyosun bu pasif çalışıyor yani rayleigh öyle diyor ha sadece hastalık değil yaşlılıkla birleşiyor bu etki yani mesela ace de wb ye arkadan önden biçokkez saldırıyor ama seziyor yani uyurken felan tepki veriyor bak uyurken.
Sağlıklı wb=gözlem hakisi kullanabilen durduk yere kan kusup düşmeyen muhtemelen acocda kullanabilen bi wb yani wb zaten mf de akainu ile eşit çarpışıyordu bu nerfe rağmen nerfsiz olursa mf de akainudan güçlü olurdu diye düşünüyorum en basit ölçek old garp>mf admiral alıyorum wb de garpa yakın veya denk olur benim için senin için daha güçlüde olabilir bişiy diyemem ordan üste ölçeklenir yani hatta wb 6 yaş dahada genç yani onuda unutmamak lazım.
2-öldürürmüydü bilmem ama hasar vericeği barizdi yani yoksa yazar araya jozuyu sokmazdı
3-10v1 demedim ben ama şöyle bi durum vardır yani 1v1 attılar garp yendi diyelim ve muhtemelan garpta rogerla dövüşü sonrası ağır yıpranır yani buyüzden o halle prıme rayide yenemez gabanı felanda rogerı esirde alamaz yani hadi bogard diyelim oda rayle eşleşsin gaban var yani gene rogerı esir almak için onunki kadar güçlü ekip lazım öyle 1v1 de yenersen esir alırsın bide şöyle yani dövüp esir almak öldürmekten daha zor zaptetmen lazım rogerı garpın rogerı yakalayamaması çok normal buyüzden.
4-wb nin 2 ünvanı var
World strongestman=vivre cardda meyveye itafen veriliyor
Magazin/dateboonda geçen world strongest pritres=buda garpı kapsamaz

Wb>garp almalık bi durum yok wsm ve wsp ünvanlarını salt 1v1 savaş gücü olarakda yorumlamak yanlış zaten mesela eddie halda en güçlü adam ama jonjonesu alamaz 1v1 dövüşte.
5-sabodyi okursan dediğim panellere sen bak bence kizaruyu astları uyarıyo özür diliyor kılıca geçiyor sonra yani.
-cp ajanları açıklıyor direk fujide anti hükümetçi adam inadına indiriyor o ama amirallerin öyle davranması yasak
-akainu vs wb de zaten akainu wb nin adaya zarar vermesini engellemek için elinden geleni yapıyor kendi belirterek
6-iyi bi madde çözüldü gibi
1- Wb’de geleceği görme olduğu bilgisi nerede geçiyor? Bildiğim kadarıyla sağlam bir gözlem hakisine sahip ama geleceği görme yeteneğine sahip olduğu bilgisini ilk defa senden duydum. Wb Squardo’dan saldırı yemeden önce bir kaç defa daha saldırıya uğruyor, hepsini savuşturuyor, zerre hasar almıyor. Yani hakisi hala sağlam. Wb MF’ye ölsün diye Oda tarafından getirildiği için hastalık, yaşlılık, güçten düşme gibi tonla nerf verildi. Bu dediklerine katılıyorum ama kaç defa saldırıdan kaçındığı sahne var Wb’nin. Yani Squardo olmasaydı, Akainu olsaydı orada, öyle bir saldırıyı yemesi mümkün değildi.

2- Bence o iki mızrağımsı şeyi de rahatlıkla bloklardı, güçlü bir saldırı değil, adamın hakisi var. Ayrıca gemi yıkan meteor saldırısını üfleyerek söndürüyordu adam, buzdan mızrakları elleriyle kırar veya depremle yok eder rahatlıkla. Wb’yi çok hafife alıyorsun. Adam en güçlü adam, boşuna millet bas bas bağırmıyor.

3- Dövüp yendi demek Garp > Roger demek. Yok öyle bir şey. Seride gördüğümüz tablo Garp = Roger, senin dediğin gibi dövdü ama yakalayamadı olayı mümkün değil. Zaten dövebiliyor olsa senelerce peşinde koşmazdı.

4- Vivre Cardı boş beleş adamlar yazıyor, o yüzden kaynak olarak kabul etmiyoruz. Sengoku “dünyanın en güçlü adamı geliyor!” diye bağırdığında bu cümlesinden sonra “ama vivre cardda meyvesi sayesinde en güçlü yazıyor, ona göre hareket edin” demiyor. Bu arada meyvesi sayesinde en güçlü olması bir şeyi değiştirmez, o zaman Mihawk’ın kılıcı olmasaydı o ünvanı alamazdı, Zoro‘da kılıç olmasaydı bu kadar güçlü olmazdı falan diyelim, ne saçma bir bakış açısı. Karakterler, sahip olduğu güçler sayesinde güçlüler zaten. wb meyveye sahip diye garp’tan güçsüz mü oluyor? Dövüş yaparken wb meyveyi mi kapatıyor? O zaman garp da yumruklarını kullanmasın, saçmalığa bak.

-Wb > All men (garp dahil, Oda diyor, manga‘da falan yazıyor)

5- Baktım da söylüyorum. Ayrıca söylüyormuş, vazgeçmiş falan filan bunlar boş yorumlar. Düşün, sen diyorsun ki mehmet bey kimseyi öldürmez. Sonra sana video kaydı açıyorum Mehmet beyin birini öldürdüğü görüntüleri. Sonra mehmet beye bunu söyleyince özür dileyip bir daha öldürmeyeceğini söylüyor. Bu özrü, mehmet beyin birini öldürdüğü gerçeğini değiştirir mi? Yani amiraller basbaya her yere zarar veren vandal itlerin tekidir. O kılıç olayından sonra da adanın içinden geçmeye devam ediyor bu arada, aç bak.

-yasaksa yapamazlar zaten, mesela kuzan’ın da luffyleri ve diğer suçluları sağ bırakması veya yakalamaması yasak ama kuzan yine de bırakıyor, yasak ama yapıyor, ne hikmetse. Mesela Kizaru, Akainu, Kuzan, Fuji, Aramaki‘nin de etrafa zarar vermeleri yasak ama zarar veriyorlar, ne hikmetse.

-Kendi de zarar veriyor akainu bey, onu ne yapacağız. Hem adaya zarar verme diye çabala, hem de adaya zarar ver, ne mal adamsın be akainu.

6- Mihawk vs. Shanks, Wb vs Roger, Garp vs. Roger, BM vs. Kaidou falan bunlara baktığımızda dövüşlerinde hep bir denk sonuçlar oluyor. Oda bu adamları denk çizip duruyor. Bana soracak olursan Mihawk, Wb, Kaidou ünvanlarından ötürü rakiplerinden güçlüler, Garp ve Roger’ın ünvanı güç bazlı olmadığı için güçlüler diyemiyorum, sadece o konuda net bir denklikten söz edebiliriz.

Shichibukai'ler için de Hükümet Köpeği diyorlar. Mihawk da öyleydi o zaman. Var mı itirazın?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık