1-Sırıtır ifadesi japoncada Nika olarak telaffuz ediliyor.Bunun yanında özgürlük , güneş , şafak kavramlar one piece'in başında beri olan şeyler.
2-Donanma Luffy'nin Dragon'un oğlu öğrendikleri zaman tamamen Luffy'ye hedef almışlardı zaten.
Bi de mal oldukları için.Egghead de Luffy hareket edemezken Luffy 'yi öldürmedi satürn bey.
Geçmişte Oda roportajlarının birinde kendisi direkt olarak Luffy'e lastik gibi basit bir meyveyi bilerek verdim şeklinde konuşuyordu.
Okuyucunun Luffy'nin uyanışından beklentisi zaten aynıydı, Nika olmasına gerek yoktu, etrafını lastiğe çevirmesi ve esnekliğini çok yüksek seviyelere çıkarması uyanıştan beklenen şeydi.
G4 Luffy'nin Tiger Man, Hawk Man vb. modlarını da görebilirdik. Ayrıca vuruşlarına kral haki eklemeyi zaten öğrenmişti bunu G3 G4 seviyesinde görmek isterdim ben açıkçası.
Vitesleri birleştirmesini isterdim G3+G4, G2+G3 gibi bir sürü alternatif yapabilirdi. Kral hakili Jet King Kong Gatling gibi bir saldırı hayal edin.
Ama Oda Luffy'e mistik bir güç vermek istedi, kalbi atarken çıkan davul sesi muhtemelen Imu'nun dönüştürdüğü şeytanları tekrar eski haline getirecek gibi saçma salak bir etkisi olacaktır. Bu da ister istemez insanları Luffy'den soğutuyor.