Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 114 78.6%
  • Orta

Kullanılan: 22 15.2%
  • Kötü

Kullanılan: 9 6.2%

• Kullanılan toplam oy
    145
Adı yakın zamanda değişmediyse yüzyıllar geçtiyse unutulabilir. Ayrıca o zamanlar aynı kadimler de başta olmayabilir.

Adı yakın zamanda değişmediyse yüzyıllar geçtiyse unutulabilir. Ayrıca o zamanlar aynı kadimler de başta olmayabilir.
Kadimler meyvenin gerçek doğasını ve ismini biliyorlar bildikleri şeyi(Oda onların ağzından bize wikipedi bilgisi veriyor) nasıl unutsunlar. Buna insanlar niye kılıf uydurmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Mantıklı bir hikayede bu meyveyi yemiş(Whos who meyveyi kaybettiği için hapishaneye gönderilmiş o kadar önemli bir meyve sözde) isminde D. geçen bir korsanı Alabastadan sonra Cp0 ve Amirallerin paketlemesi gerekirdi.

God Valley'e girerlerken Rocks Korsanlarının tamamının olduğu panelde, Gloriosa Stussy'e laf atıyor. Kendi tayfanın ikinci kaptanı olan kadın esir alınıyor da sen eğer ki buna celallenmemiş şekilde sakin bir edayla tayfaya sataşıyorsan... Bilmiyorum. Shakky bana mantıklı gelmedi. Shakky sonradan İmparatoriçe oluyor diye bilgi var. Gloriosa varken oluyorsa aralarında mevzu çıkardı. Tritoma tarafından Gloriosa'nın affedildiği bilgisi de var. Çokta elde bağlayabilecek bilgi yok. Gloriosa kendi kararı ile adadan ayrılmış Shaku o sıra İmparatoriçe olmuş diyelim. Eğer yakalandıysa bu sıra yakalanmış olmalı. Vaktinde Hancock'un da köle olduğu bilgisi vardı ama 12 yaşında iken yakalanmışlar. Belki aralarında bağlantı vardır dedim de yaşlar çok tutmuyor gibi

Hancock 12 yaşında yakalandı ise timeskip sonrasından hesap ettiğimizde 19 yıl önce oluyor. Shakuyaku şuan 64 yaşında. 31 yıl önce 33. God Valley şimdiden 38 yıl önce yaşanmış. Gloriosa'nın yaşı tam bilinmemekle birlikte 38 yıl önce Rocks Korsanları üyesi. Hancock Rayleigh'in yanında kendini rahat hissediyor olmalı ki Blackbeard'ın adadan ayrılması sonrası bacaklarına yaslı durumdaydı. (1059. bölüm mangada). Hancock Shakky-Rayleigh'in kızı diye bir şey üzerinden yürüsek diyeceğim ama yani bir bağlantı yok çok. Rayleigh kaptanının oğlu için harekete geçmemişin dalgasını dönerken bir de kendi kızı Dünya Asilleri'nin kölesi olmuşta buna bile hareket etmediyse 0 saygım kalacak iyice Roger Korsanlarına ya :)

Shakky God Valley'deki büyük hediye olduğunu sanmıyorum kısaca. God Valley Shakky için yapılmasın ya :D

Kanıtlarını sunar mısın?

Bir de şu soruya cevap ver lütfen.

Beş Kadim, Marineford Savaşı'nda adını kendilerinin değiştirdiği ve Nika olduğunu bildikleri meyvenin kullanılıyor olmasına dair neden hiçbir şey demedi ve aksiyon almadı?
1-Sırıtır ifadesi japoncada Nika olarak telaffuz ediliyor.Bunun yanında özgürlük , güneş , şafak kavramlar one piece'in başında beri olan şeyler.
2-Donanma Luffy'nin Dragon'un oğlu öğrendikleri zaman tamamen Luffy'ye hedef almışlardı zaten.
Bi de mal oldukları için.Egghead de Luffy hareket edemezken Luffy 'yi öldürmedi satürn bey.

God Valley'e girerlerken Rocks Korsanlarının tamamının olduğu panelde, Gloriosa Stussy'e laf atıyor. Kendi tayfanın ikinci kaptanı olan kadın esir alınıyor da sen eğer ki buna celallenmemiş şekilde sakin bir edayla tayfaya sataşıyorsan... Bilmiyorum. Shakky bana mantıklı gelmedi. Shakky sonradan İmparatoriçe oluyor diye bilgi var. Gloriosa varken oluyorsa aralarında mevzu çıkardı. Tritoma tarafından Gloriosa'nın affedildiği bilgisi de var. Çokta elde bağlayabilecek bilgi yok. Gloriosa kendi kararı ile adadan ayrılmış Shaku o sıra İmparatoriçe olmuş diyelim. Eğer yakalandıysa bu sıra yakalanmış olmalı. Vaktinde Hancock'un da köle olduğu bilgisi vardı ama 12 yaşında iken yakalanmışlar. Belki aralarında bağlantı vardır dedim de yaşlar çok tutmuyor gibi

Hancock 12 yaşında yakalandı ise timeskip sonrasından hesap ettiğimizde 19 yıl önce oluyor. Shakuyaku şuan 64 yaşında. 31 yıl önce 33. God Valley şimdiden 38 yıl önce yaşanmış. Gloriosa'nın yaşı tam bilinmemekle birlikte 38 yıl önce Rocks Korsanları üyesi. Hancock Rayleigh'in yanında kendini rahat hissediyor olmalı ki Blackbeard'ın adadan ayrılması sonrası bacaklarına yaslı durumdaydı. (1059. bölüm mangada). Hancock Shakky-Rayleigh'in kızı diye bir şey üzerinden yürüsek diyeceğim ama yani bir bağlantı yok çok. Rayleigh kaptanının oğlu için harekete geçmemişin dalgasını dönerken bir de kendi kızı Dünya Asilleri'nin kölesi olmuşta buna bile hareket etmediyse 0 saygım kalacak iyice Roger Korsanlarına ya :)

Shakky God Valley'deki büyük hediye olduğunu sanmıyorum kısaca. God Valley Shakky için yapılmasın ya :D
Gene geldi şu Ace muhabbeti.Adamlar emekli olmuş çoluk çocuğa karışmış.Siz diyorsunuz ki çoluk cocuğu bırak ve 1.dünya savaşına girip öl diyorsunuz.Niye kendi çocuklarını babasız bıraksınlar?

Amazon Lily adasinin ne ozelligi varmis ki adanin bir ferdi icin God Valley olayi yasansin? Lutfen boyle bir sey olmasin vallahi 20 seneye yakindir okuyorum bu seriyi Kaido’yu yenebilmek icin Nika uyanisi yapan Luffy olayinda bile birakmadim ben ama bu olay olursa samimi soyluyorum birakirim ha ben biraksam ne olcak kimse bir sey kaybetmez ama yillara yazik gunah be arkadas

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık