Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 117 79.1%
  • Orta

Kullanılan: 22 14.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    148
Xebec'in tayfada Big Mom gibi bir afet varken Xebec niye Sh*kky gibi bir kezbana baksın? Saçmalık...
Xebec gibi bir adam herhangi bir kadınla ilgileniyorsa karakterine eksi yazar. Bu adamın gözü ileri haricinde bir şeyi görmüyor. Dünyayı fethedecek adamın karı kız peşinde koşması yakışık almaz. O işler Roger gibi boş adamların işleri.

1-Sırıtır ifadesi japoncada Nika olarak telaffuz ediliyor.Bunun yanında özgürlük , güneş , şafak kavramlar one piece'in başında beri olan şeyler.
2-Donanma Luffy'nin Dragon'un oğlu öğrendikleri zaman tamamen Luffy'ye hedef almışlardı zaten.
Bi de mal oldukları için.Egghead de Luffy hareket edemezken Luffy 'yi öldürmedi satürn bey.
1. Sırıtır ve Nika telaffuzu nasıl bir kanıt oluyor? Diğer şeyler de aynı şekilde. Bana kanıt göster lütfen, "böyle olması lazım"la olmuyor o işler.

2. Kendin demissin, Dragon'un oğlu olması yüzünden peşine düşülüyor, meyvesiyle hiçbir alakası yok. Meyvesinde dair hiçbir şey söylenmiyor.

O başka bir konu, ben sana iddia ettiğin gibi birinci bölümden beridir olan kanıtları soruyorum. Halen bana somut bir şey gösterebilmiş değilsin.

Kanları deli akıyordu derken buna ön hazırlık mı yapıyordu yoksa, karı kız işi fecaat olurdu lakin varsayalım ki böyle oldu yine shakky'yi çok önemli kılan başka sebepler olup olmadığına bakmak gerekir.

Bu arada Xebec'in henüz bir tane bile yamuğu yok, Luffy'den bile daha iyiydi şu zamana kadar, Luffy genel olarak iyi kabul edildiği için kıyaslamayı onun üzerinden yaptım. Kadınlar istediği gibi giyinir, dilerse giyinmez çıplak gezer ama erkekler sağlam giyinmelidir düşüncesindeki şekilciler belki giyim şekline laf edebilir. (Olabildiğince basit yaklaşım tercih edilmiştir.)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık