Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklı birşeye değineceğim ben, bu Luffy'nin sülalesi yarım ay muhabbetinden ötürü aydan gelmiş olabilirler 100 yıllar önce...

Luffy'nin de o sır gibi saklanan gizlenen hayali de KK olduktan sonra ay'a gitme isteği olabilir. Ondan dolayı herkes o kadar şaşırırken bazıları da çocukca diyor aynısını Roger da istiyordu. Ona da cocuk musun diyorlardı böyle birşey mümkün değil deniyor.

Sonrası zaten görüyoruz ki Enel ay'da hayat olduğunu bizlere gösteriyor. O hayalin dile getirildiği sahnelerde Luffy hep göğe bakıyor zaten. Zaten şapkasından da Ufo muhabbeti yapılıyordu.

Bu arada Xebec'in Davy jones hayranlığından ve Davy back savaşlarının ismindeki çağrışımdan yola çıkarak lurkin legend denen karakter Davy olabilir. (Lurkin legend xebec reyiz olsun isterdim.)
aklıma noro noro mi meyvesi geliyor. Serideki en manyak meyvelerden bir tanesi. Doğru bir kullanıcıda olsa kizaru'yu falan yalan eder. Hele ki meyvenin uyanış formu falan nasıl manyak bir şeydir hayal dahi edemiyorum. Şu serideki hakkı yenen en büyük meyve noro noro no mi meyvesidir.

Yalnız uzun zaman sonra forumu bu kadar aktif görüyorum.

Neden forum bir anda bu kadar manyak bir karaktere yükseldi…?

Bence sebebi şu ki; en azından benim için öyle. Artık okur olarak… ılık totolu karakterlerden bıktık. En son Kizaru gibi bir dallama bile neredeyse duygusallaştı. Ve bundan da öte… seridr gercektrn korsan diyebileceğimiz pek karakter yok. Ama Xebec bir anda ilaç gibi geldi okura. Heö manyak-hem korkusuz-hem iş bitirici. Sen git kutsalların mekanı bas… orda bir Amiral gebert(ohhhhh her aklıma geldiğinde rahatlıyorum skkskslss)… yetmedi İm denilen ucubeyle konuş sonra elini koluna sallayarak çık. Daha bitti mi bitmedi. Bir de üstüne seni bitirmek için… en büyük korsan-Denizci ve kutsallr ittifak yapsın. İyi ki geldin Xebec iyi ki geldin…

Yalnız uzun zaman sonra forumu bu kadar aktif görüyorum.

Neden forum bir anda bu kadar manyak bir karaktere yükseldi…?

Bence sebebi şu ki; en azından benim için öyle. Artık okur olarak… ılık totolu karakterlerden bıktık. En son Kizaru gibi bir dallama bile neredeyse duygusallaştı. Ve bundan da öte… seridr gercektrn korsan diyebileceğimiz pek karakter yok. Ama Xebec bir anda ilaç gibi geldi okura. Heö manyak-hem korkusuz-hem iş bitirici. Sen git kutsalların mekanı bas… orda bir Amiral gebert(ohhhhh her aklıma geldiğinde rahatlıyorum skkskslss)… yetmedi İm denilen ucubeyle konuş sonra elini koluna sallayarak çık. Daha bitti mi bitmedi. Bir de üstüne seni bitirmek için… en büyük korsan-Denizci ve kutsallr ittifak yapsın. İyi ki geldin Xebec iyi ki geldin…
Bu hikayede biraz abartı var.

Wb 20 yaşında olması gerek şuanda
WB Tanrı Vadisinde 34 yaşındaymış, Xebecle Elbaf'a geldiklerinde 26 yaşında, Xebec Reverie'yi bastığında ise 18 yaşında. Xebec WB daha 18-26 yaşları arasındayken onu bulup Davy Backle tayfasına alıyor.

WB zaten Elbafta zayıf görünürken Tanrı Vadisinde devasa çizilmiş, eğer Tanrı Vadisinde deprem meyvesi varsa WB orada Xebec'i aşmış olabilir ancak ihtimal vermiyorum, bence Tanrı Vadisinden çok sonra meyveyi yedi ve 9 yıl sonra Roger'la karşılaştığında Dünyanın En Güçlü adamıydı, Rogerı, Xebec'i falan orada geçmişti WB.

Herkes ölürken Roger'ın bıraktığı miras üzerinden konuştu. Her şeyi elde eden adam olarak o bahsedildi. O bu işin zirvesiydi bence. Xebec felan güzel bir sos oldu seriye ama Roger'dan büyük değil. Zaten ödülü bunu anlatır. Oda Roger'dan büyük ödül vermişse o zaman işte iş değişebilir.
Tüm adalara ayak bastı, servet sahibi oldu, bu yüzden KK ünvanı aldı, bir de asıl hikayeyi bildiği için Korsanlar Çağını başlattı, BM Korsan Çağını niye başlattın diyordu ölmeden, asıl hikayeyi bilmediği için bu soruyu sorması normal.

Xebec'i GW tarihten silmiş, komple adayı yok etmişler, Garp'ın Roger'ın dili tutulmuş, konuşmuyorlar, Roger'a yönelik böyle bir aksiyon almıyor hükümet. Tek yaptıkları Gol D. olan adını Gold olarak değiştirmek, ki yılların Monkey D. Luffy'sinden D. yi silmeye çalıştılar en son, yani daha yeni yetme bir Yonko'ya uyguladıkları tarifeyi sözde Korsanlar Kralına uygulamış adamlar. O yüzden çok da büyütmemek lazım bence Rogerı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık